19

Бочко

преди 3 години

Кой нормален ще си вземе възрастно бойно куче ,освен ако няма даа го вързва на верига в двора на село да плаши долните гнусни крадци.

18

Shark

преди 3 години

До 21. Каквото исках да кажа, го казах. Също казах, че не се информирам за гледане на кучета от лаишки писания из нета. Контактувам с хора, които наистина разбират. Пиша го втори път, кой разбрал, разбрал. Аз откак имам куче разбрах две неща-1. че няма по-добър и верен приятел и 2. че няма по-гадно животно на Земята от човека! Останете си със здраве. Имам работа и не мога да влизам в безсмислени спорове.

17

реалист

преди 3 години

Нормално то хора остават на улицата бездомни та кучета на всеки може да се случи я да се разболее и да не може да го разхожда и го пуска само я обеднее и не може да го храни и го пуска да си намира и ред още причини в тоз завладян от сатаната свят със сигурност никои не си взима да гледа куче с цел след години да го изхвърли

16

програмист

преди 3 години

Те не само са от така наречената силна порода но и наи умни и добри от всички представители от сем. куче

15

Shark

преди 3 години

До 12. А на теб известно ли ти е, че нищо не ти е известно. Имам куче и чета много за тях. И се информирам от хора, които наистина разбират, не от ала-бала форуми като този. Каквото искате мислете, аз знам едно, българина не обича животни, защото животното е отговорност, а нашенеца от село не желае отговорност. Взима куче,за да се пери. И да, гледането на куче не е за всеки трябва да се дава разрешително предварително, защото много народ не стават за тази работа.

14

аз да ви обадя

преди 3 години

Имал съм стофорширски бултериер и е най-преданното куче което съм имал , от една шепичка съм го гледал и единственият проблем бе че не можах да го науча да изчака да го изведа , ами редовно пр?пикавеше балкона. Не е имал проблем с хора или кучета , може би това че го кастрирахме помогна с нещо.

13

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Да ги избиват просто по тия приюти. Само пари за храна се дават за тия ***. Аман от кучкари в коментарите!

12

Ro

преди 3 години

Лошо куче няма, само стопани! На българина изобщо трябва да му се забрани да гледа каквото и да е... не може европейска държава през 2021г. да има толкова огромен проблем с бездомни кучета. Всеки божи ден постъпват случаи на нахапани сърни от кучета, пуснати да се "разтъпчат" за през нощта от страхотните им стопани. Всеки божи ден случаи на жестокост, садизъм, убийства. Откачена история бе, ние сме патологичен случай! А тия от Екоравновесие са черешката на тортата, да не се правят на луди

11

Кики

преди 3 години

Няма кво да чакат, слагайте им инжекцията и да се забранява тази порода обгрижвана от комплексари и ***.

10

Абе

преди 3 години

Големи психолози на кучетата има май- Не хапели , само себеподобни хапели, стопаните били виновни, няма лошо куче. *** и разбирачите. Като стане инцидент и се крият като мишки.

9

Решението е едно

преди 3 години

В Германия има забрана и толкова. Ненормалници, които твърдят, че са безобидни и после дори обвиняват нахапаните, ще има навсякъде. Затова умните държави са ги забранили. А тук, като излезеш в парка е въпрос на време да те наобиколи такова. Без намордник и пуснато съм ги виждал в западен парк. Отделно, ако си с по-малко куче, имаш голям проблем.

8

пецата

преди 3 години

дойде глада и нямат с какво да им купуват храна и веднага ги изхвърлят на улицата , кучето те е смятало за негов баща/майка и те е обичало повече от всеки до сега и ти го изоставяш на улицата самокакво да очакваме от тази нация , дано по бързо ни затрият

7

Shark

преди 3 години

Няма лоши породи кучета, има лоши стопани, които нарочно ги обучават да нападат. Те са за затвор, а не хайваните да страдат заради тях. Прочетете малко за породите, преди да пишете. Питбулът не напада хора. Може да прояви агресия само към себеподобни и то при неправилно възпитание. Тази порода не е за всеки, отговорността е голяма, но това не значи, че кучетата са лоши.

6

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

козина си мени нрав не

5

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

кучета зверове са питбулите

4

Shark

преди 3 години

До 2 и 3 . ЗАЩО?

3

Какви осиновявания,

преди 3 години

да разкъсват хора ли? Кучкарите да си ги гледат, а най добре по една инжекция за кучетата и спасение на хората!

2

Harley

преди 3 години

Приспивателно, месо, кайма и в зоопарка за тигърчо!

1

Анонимен

преди 3 години

Тази порода и ротвайлерите,кане корсо,алабай забрана със закон!