148

Анонимен

преди 3 години

Но бързината, с която московската полиция я издири и задържа, показва,руската полиция я е арестувала/задържала/отклонила/кво да е единственно и само за да не попадне в повокация на Льохите пратена да я ликвидират.Това е тезата на хората които си обичат Русията. Друга няма. Колкото Тръцаната терца с Арман Нагъзян-шо никой не го попита кой му е супругът и дали тва БИО ще бъде следващият наш първи съпруг ако Армън стане президент. Оле в Нагорнийнаебах

147

Намазаните гащички

преди 3 години

как я е гепил тая за гушата все едно ще и извива врата

146

ох

преди 3 години

Тази *** , женското Навални се различава от уж мъжкото само по името . Травеститско семейство. Нито е дама, нито може да е първа в каквото и да е ! Може би може да стане травестит номер едно и да я назначат в щаба на Байдън.

145

не син

преди 3 години

Този Навални май е пристрастен към Новичока и едва излязъл от немската болница тича в Москва при дилъра си да се отреже ! Наркоманска им рабона !

144

Анонимен

преди 3 години

Къ се става първа дама без мъжът ти да е президент??? И изобщо, кой го интересува? Това с първа дама отпадна като длъжност много отдавна, само сбърканите американци още ги интересува. Жените също имат професии, нямат нужда да са притурка на някого.

143

Анонимен

преди 3 години

Каква глупост пак сте измисли?!? Простотия след простотия. То бива пропаганда, ама вашето е повече от жалко!

142

Ха-ха

преди 3 години

"Първа дама"-това дедо Сорос ли го каза?Навални не го искат в Русия,просто защото е американско ***.Когато там се появи патриотична опозиция-тогава Путин ще си замине!На практика американската агресия срещу Русия го бетонира на поста!Ако не беше започнала тая война-вече да си е отишъл.

141

Анонимен

преди 3 години

Новата първа дама на Русия???****френия!

140

Анонимен

преди 3 години

А къде са ви доказателствата,че е бил отровен Нахални?До там четох и спрях.Ще не кажете,че те са се изпокарали вътре в групата си ,вижте какво пише в Скандално нет какво точно се е случило,даже с конкретни имена и събития е написано.

139

Анонимен

преди 3 години

На тоя работата му е "кой ми ср-а в гащите". Като гледам видеа в ютюб от протестите му то само 16-годишни. Страшно адекватни хора и осъзнати хора в политическо, икономическо, трудово и какво ли не отношение.

138

Анонимен

преди 3 години

И вместо да го убият с инсценирана катастрофа например те решиха да го убият с новичок, един ДОКАЗАНО неуспяващ метод в последните няколко години. Гениално от страна на Британ...руснаците исках да кажа. Логиката е желязна

137

Анонимен

преди 3 години

Болни феминистики амбиции, жените нямат място в политиката.

136

Хахахаха

преди 3 години

Навални има 2-3 процента подкрепа в Русия, жена му сигурно и 0.01% няма! Каква първа дама, какви пет BGN, каква политика ?????

135

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩото не можахме да убием скрипал

134

истината

преди 3 години

Навални е новия Ленин на Германия

133

Юленька

преди 3 години

Да събира картошки...Убирайся...

132

Анонимен

преди 3 години

Защо убихте котката на Скрипал, бе , садисти?

131

Анонимен

преди 3 години

Не никъде няма да влезне и никой няма да гласува за тях ! Само Путин !

130

Вервам ви

преди 3 години

Товарищ Путин е толкова ***, че само с новичок ги трепе демонстративно . А западът се възмущава ли възмущава. Да не говорим за Пре.е.б.а.лни, който се разхожда наляво - надясно, лекува се и накрая пак при матушка Русия, щото се е пристрастил вече към новичока и си чака дозата.

129

Анонимен

преди 3 години

И Жириновски, който води 12 процента от руснаците и Зюганов, и Сергей Миронов - лидерът на " Справедлива Русия", за когото ще гласуват 8-10 % от гласоподавателите, осъдиха Навални, заради призивите му в социалните мрежи към малолетните да участват в организираните от него митинги.Всички са възмутени, че Навалани искаше да въвлече деца в протестите. Хеле, Сергей Миронов или Захар Прилепин да стане един ден президент - Западът ще яде гореща чорба от люти чушки с чесън и чер пипер и от носа и ушите му огън ще излиза