96

Анонимен

преди 3 години

Супер сте третата вълна ни чака Ашколдум ефедни Ангелов

95

православен патриот

преди 3 години

После ще стане 1 Юни и така до края на света .....

94

Анонимен

преди 3 години

1 ви април е по-подходяща дата. Ха ха ха, наивници.

93

Анонимен

преди 3 години

божков ще ви оправи на изборите

92

Анонимен

преди 3 години

холандците и датчаните се борят с диктатурата, а продажните медии не казват нито дума

91

А ,не

преди 3 години

В началото на ноември всички се разболяхме след пускането на учениците.Родителите ми бяха с пневмония, баба ми чака 4 дни за свободно легло в болница, още лекуваме последствия за сърцето на съпруга ми-кракът ми няма да стъпи в заведение при тази "хигиена".Траен имунитет няма , много мои познати боледуваха тежко , а някои загубиха близки ,така че дори да ги отворят не знам кой ще се натъпче в тези кръчми-всички знаем каква е хигиената там.Да мислят за друг бизнес, дълго ще е така.

90

иво

преди 3 години

Боко Тиквата разбира само от тоягата.Излизате и протестирате.Тиквата е мутра и е свикнал да отстъпва само силово.Освен това е и страхлив.Този корумпиран *** ще свърши в затвора.

89

Анонимен

преди 3 години

На никой няма да му зарасне ***, ако не пие в кръчми и заведения който обича чашката и в къщи може да се налее,остава да ревнат и производителите на менте алкохола ,че бизнеса им загива.В заведенията не е гаранция ,че пиеш чист ,а не фалшив особено в кварталните долнопробни кръчми.Реват защото сивият им бизнес загива .

88

Lina

преди 3 години

Не че защитавам заведенията- но и в тях работят хора. Хора, които от 1 г- с прекъсване не са работили. Помощи - също не са взели . От онези кардиналните по 24 лв , обещани от лезбо сачева. До момента под 10000 човека са взели нещо. Нещо - като Нищо. Поздрави от портиера на Пашата, настоящ премиер.

87

Анонимен

преди 3 години

Стратегията е да ги държат кротки до март, пък тогава ще разпуснат лапачите в парламента,изборите са на прага и няма да е проблем отварянето да се отложи за 1 ви юни.

86

Анонимен

преди 3 години

Ако чакате разрешение, ще отворите, ама друг път.Не виждате ли ,че непрекъснато ви дърпат моркова.

85

Отвратена

преди 3 години

В Европа затягат мерките, ние тука ще отваряме кръчмите и барчетата- тези идио*ти ли са?!Ноември и декември умираха на стълбите на болниците , станахме водещи в света по смъртност от ковид, много хора и без придружаващи заболявания си отидоха , тези продажници сега рискуват ужасът да се повтори.Новият щам е по-заразен, засяга повече млади хора и отварянето сега е просто престъпление.Ще се заразят един куп народ и после удобно ще затворят за изборите.Да уморят хората ,само да не изтърват кокала.

84

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха. Надявайте се ,наивници.

83

Анонимен

преди 3 години

"След среща със здравния министър: Заведенията отварят на 1 март"Ковид -19 : " Не мисля така , след 2 - 3 седмици пак всичко ще си е по къщите "

82

Unknown

преди 3 години

Яката въртележка, ще отвори всичко ще се изпозаразим , ще затворят всичко и така до края на света .... :(

81

Мангъра

преди 3 години

A така, отваряйте кръчмите, че няма къде да си харча бонусите за първа линия.Пък после като се изпозаразите там и пак се напълнят ковид отделенията, даже ще ми вдигнат бонуса.Win-win. За мен, не за вас.

80

Програмист

преди 3 години

До 91: Евала, Коце! Една мъжка приказка!

79

Анонимен

преди 3 години

Някой вярва ли? Аз не

78

Коцето

преди 3 години

На IT специалисти и програмисти ще ви спра порно то! Няма само на другите да им е зле!

77

Анонимен

преди 3 години

Само единни ще преборим корупцията/ГЕРБ и ковида