8

Анонимен

преди 3 години

Това изобщо не е работа на тази гъска. Какво рабира от качество на образование. защо не си гледа делата.

7

Права е!

преди 3 години

20 минути час - как се учи математика!!? Ами англейски? Прочете малко госпожата, после 1-2 изречения от първото упражнение, и часът свършил! "Напишете си новите думи сами" - то днес така, утре така, цяла уч. година от март 2020 г. Нищо не знаят, само тези, на които майките стоят в къщи, има кой да ги издържа, и поназнайват езика.

6

Анонимен

преди 3 години

6, обясни ни защо са ни матурите за 4 клас? За да влезеш в 5ти? Всичко се прави, защото едни родители се напинят да вкарват децата си в математическата! Ами да направи тая гимназия изпит на своя територия за тия дечица и да остави другите на мира! А за 10 клас матурата е още по-безпредметна. Нищо не ти дава, но пък дава много храна на частните школи!

5

Анонимен

преди 3 години

На господарите им трябват прости неуки роби

4

Анонимен

преди 3 години

Матурите за 4 и 10 клас като цяло са безсмислени и ненужни. Не само за тази година, а въобще. 4 клас защо? Заради една математическа гимназия, в която колко деца кандидатстват? За 10 клас пък хептем. Нито кандидатстват,нито има значение, само напрежение и уроци на частно. А и децата вече на тая възраст се насочват към професионално ориентиране, защо тормозите езиковедите с математика, а математиците с литература, не знам!

3

*_*

преди 3 години

За съжаление е права. На малките ученици часове по 20 минути-докато прочетат текста в читанките и часа минал. Докато госпожата успее да ги заглуши -също.Умряла работа..

2

права е

преди 3 години

Излишно напрежение. И без това е достатъчно напрегнато.

1

Бон

преди 3 години

Да, бе, да, то като те мързи да учиш, всичко ти пречи. Просто да ви кажа, работил съм много години(не в България разбира се) с бразилци, китайци, южно корейци и др., които са учили по 5,6 години английски само онлайн, и си го знаят, работят си с езика и си печелят. Така, че в България, само философи, всичко знаят, всичко разбират, ама за работа и отговорност не ги търси. На крива ракета, Космоса и пречи.