223

Анонимен

преди 3 години

И неговата не лесна ,да няма за какво и как да изхарчи тия 200 милиарда долара които открадна от руснаците !

222

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе като свалят Путин ще се разбере на кого е двореца. За сега 99% е на Путин и само 1% на някой друг. Но факта че се охранява от ФСО недвусмислено говори че е на Путин. Така че за мен 100% е на Путин.

221

Анонимен

преди 3 години

Путин не знае на кого е двореца. Единственото което знае е че не е негов. Който се интересува на кого е да ходи да търси нотариусите които са правили сделките, но те пък нямат право да разкриват собствениците на имоти. Така че забравете за този дворец.

220

тъжен факт

преди 3 години

Путин на руски значи пътник...

219

Мяу

преди 3 години

И с.а.р.а.и.т.е. не бяха на Доган, защото нямаше документи, ама някак, след една седмица ги намери в някаква барака.

218

големи циркове

преди 3 години

Очаквайте новата ос - Берлин - Москва...

217

дългият нос на Путин

преди 3 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

216

Анонимен

преди 3 години

Двореца не е на Путин. Товарищ Путин е само инвеститор на двореца. Намеренията му са след като го построи да го шътне на някой богаташ, а от печалбата да вкара няколко милиарда долара като данъци в руския бюджет. Търсенето на такива имоти в световен мащаб е много голямо. Предполагам че умника Путин ще го пусне на търг и наддаването може да стигне до 20-30 милиарда долара. Вече виждам как Мъск, Безос, Джак *** и Саудитския крал наддават на търга.

215

До Русофил 218

преди 3 години

Монтаж е, само че не на западните служби !

214

антизападопоклонник

преди 3 години

Смях в залата- човека, който е бил кандидат за президент, впоследствие не може да стане кмет на град! Допълнително путиновите медии не спряха да тръбят, че Грудинин имал 5 кила злато в банката! Че те тези 5 кила злато да дребни за семки за Путин, че даже и за Баце! Та именно от Грудинин и подобни на него се опасява да не поразбудят позаспалия руски народ Путин, а не от Нашматкални!

213

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 229,Че като не са гласували за Путин тези твоите познати, за кого са гласували тогава? На последните избори в Русия втория по вот- Павел Грудинин, подкрепен от КПРФ, получи гласовете на 9 млн. руснаци и това само според контролираната от Путин и съратниците му руска ЦИК! Реално гласовете за Грудинин са били много повече! Известно време след тези избори Грудинин се кандидатира за кмет на един град близо до Москва! Кандидатурата му обаче не беше одобрена от съда!

212

До Мяу

преди 3 години

Е аз нали затова ти казвам да не минаваш оттам ! Виждаш ли, може дори да се удавиш в рова !

211

Анонимен

преди 3 години

Със слухове се правил опит за промиване на мозъците на руснацитеАми то и с мозък на амеба ще ти е ясно че двореца е на Путин. Явно човека на високите токчета смята руснаците за по глупави от амеби.

210

Дневални

преди 3 години

Навални звъни в 7 ч сутринта на хора от руските служби и те просто му разказват историята как са го отровили. Големи *** работят в тези служби бре. Снимат имението на Пуитин все едно е резиденцията на Баце. Искам още такива истории

209

Анонимен

преди 3 години

Големият проблем на Путин не е Навални,нито САЩ,Германия или извънземни.Проблемът е в Генадий Зюганов вождът на тамошните комунисти ,които реално са най-силната опозиция на Путин.Те много добре знаят ,че Путин ,ако се провали ,те са на власта!

208

Извънземен

преди 3 години

Двореца не е на Путин. Двореца е наш на извънземните.

207

Анонимен

преди 3 години

Путин е най богатия човк на земята в неофицялната класация на Форбс. Защото офицялната не допуска диктатори.1 място Владимир Путин с 2,7 трильона долара2 място Ким Чен Ун с 700 милярда долара3 място Николас Мадуро с 210 милярда долара.Илън Мъск, Бил Гейтс и Зукърбърк са офицялните бедняци.

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230Знае се. Ако си гледал филмчето си видял схемите и до кой водят. Ей тоя от снимката.

205

Анонимен

преди 3 години

Има нещо гнило в цялата история около собствеността на двореца!Ако е държавен ,още от самото начало щеше да се води държавна собственост към съответната държавна фирма стопанисваща дворци и резиденции!Нищо такова няма ,собствеността е прехвърляна през 3-4 (последната е с дял на братовчед на Путин)частни фирми регистрирани в чужбина!Отделно от двореца голяма част от терена е прехвърлена на фирми на ФСБ!В момента реално ,не се знае знае чий е двореца!

204

Анонимен

преди 3 години

Времето на Путин изтича. Няма образован добре платен руснак, който да го подкрепя. Изученият руснак иска свобода на словото (проверете къде е Русия по този показател), близост с ЕС, мир, свободна търговия, добро заплащане. Към днешен момент имам много приятели в Санкт Петърбург, Москва и Владивосток. До един са против Путин и, меко казано, ги е срам от действията му. Купени избори, подкупени избиратели с по няколко литра водка от крайните провинции хорица, които нямат идея какво става.