67

Анонимен

преди 3 години

Само това липсваше и грип ако пуснат от ЕС и ще ни довършат.

66

Анонимен

преди 3 години

"Проф. Корсун: Няма доказани грипни вируси, което е необичайно"Защото лабораториите, които обикновено ги произвеждат и разпространяват, сега са заети да произвеждат нови щамове на ковид и ваксини за вируса.

65

Анонимен

преди 3 години

И аз като проф.Корсун.Пътувам си с градския транспорт и гледам никой не кашля,не киха и не се сополиви.Викам си,брейй,къде изчезна обикновения грип ,който всяка година задължително ни нападаше.А то,ковида го е уморил.

64

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Ще кажа истината гола -тук действа вируса Гербола.Лекарство или пък ваксина ?!Точно Военен е режима !

63

Зозо

преди 3 години

Абе кемтрейлса как изчезна? Като полетите са 80% по-малко, няма кемтрейлс, обаче още ревът по форумите някои "умни" :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

62

Перниканец

преди 3 години

Фармацептичните компании толкова милиарди спечелиха от covid-19, че не им се наложи тая година да пускат грипен вирус. Като при всичко друго - изкарваш нов модел и спираш от произодство стария.

61

Анонимен

преди 3 години

Е как необичайно бееее.Досега ни пускаха леки вируси за подгрявка.И печалбата все не излизаше.Този път решиха да действат агресивно и глобално и резултата не закъсня.1 милион починали и 50 милиона заразени.До сега.И печалбата хвръкна нагоре.Милиони набързо създадени ваксини и милиарди печалби.

60

Анонимен

преди 3 години

Щото не да си пуснали.

59

Зозо

преди 3 години

Хаххааа, какъв грип?!? Децата вкъщи, кръчмите затворени... всичко затворено, всеки с маска. От къде да дойде този грип? То само грип липсва тука.... :))))))))))))))))))))

58

Доктор Куин 2

преди 3 години

..... Знаете ли колко ХОРА си отиват на ден от ТЕЖКИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ИЛИ ОТ ГЛАД , а ?!?! Мога да поспоря с всеки , че са доста повече от Коронавирусната инфекция! Защо НЕ обявите СВЕТОВНА ПАНДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА СРЕЩУ ГЛАДА И ОНКОЛОГИЯТА и да насочите голяма част от усилията си в тази посока ?!?! ... БЕЗСРАМНИЦИ !!!

57

Доктор Куин

преди 3 години

Значи да разбираме сега ... Няма никакви други грипни вируси ?!?! Всичко е ... КО ВИД 19 ?!?! ..... Освен това хората НЕ си отиват от онкологични заболявания , тежки форми на диабет , Инфаркт и Инсулт ..... А си отиват ... Главно и единствено ... От ...... "УСЛОЖНЕНИЯ СЛЕД КО ВИД ИНФЕКЦИЯ" ... ?!?! Никой НЕ отрича , че ВИРУС ИМА ! Да! Има ! И наистина е опасен за определени имунни системи !!! Но НЕ Ви ли е срам , поне малко , да пишете всичко - КОРОНАВИРУС , за да взимате ПОВЕЧЕ ПАРИ ?!?! ...

56

Bond

преди 3 години

Е как ще има други вируси бе, джанъм? Короната им отне лиценза.Кви са тия нискодоходни сезонни грипчета, дето се лекуват с няколко аспирина и колдрекса за 3 дни? Друго си е няколко ПСР теста за цялото семейство, васкини за милиарди, солидни клинични пътеки, маски, психози, затваряне на цели държави и бизнеси....

55

Чоко

преди 3 години

До ГаньоПриеха го в три часа през ноща. Няма да пиша болницата , за да не правя сечено на персонала, тъй като се отнесоха с мен превъзходно. Лежащия до мен беше в отделението без тест но със симптоми и му направиха тест едва на третия ден. Така и не го видя, но му казаха, че бил положителен.

54

Аврам

преди 3 години

.... следователно вирусите са създадени от фармацевтичните компании с цел по-големи печалби, но не го пишете в статията.

53

max mara

преди 3 години

''Проф. Корсун: Няма доказани грипни вируси, което е необичайно''Няма, защото рипните вируси са евтини и не вършат работа...

52

Ганьо

преди 3 години

Чоко пишеш глупости. Няма да те приемат в ковид отделение без тест. В момента съм в болница с ковид така, че не пиши глупости. Най-малко са му направили бърз тест.

51

Чоко

преди 3 години

До Простиглупоста,БожеБях десет дни в Ковид отделение с тежка форма на бронхопневмония. Нагледах се на много неща. Нагледах се и как вкараха един възрастен мъж с отрицателен ПСР и бърз тест в ковид отделението. Човека имал тежест в гърдите и хоп в ковид отделението. Ама, че не е за там, няма никакво значение. Важно е , че по тази пътека сумата е 1200 лева а , че може да го заразят с вируса, какво от това. Важно е да върви хилядарката на месец.

50

Анонимен

преди 3 години

До До 36 "Как може досега световната медицина..." - Еми като всички в нашето съвремие и световната медицина се интересува вече повече от печалбата, а не от нещо друго. Щом има шарани, ще има и въдички. Защо да не направят няколко стотин милиарда, щом има достатъчно страхливци? Естествено че ще печелят, докато има кой да плаща, а вие си се надявайте да се върнел предишния живот хахаха Нищо няма да се върне, особено докато треперите вкъщи от страх, да не ви хване грип, пък бил той и по-опасен...

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Човек и да го заболи зъб, може да го пишат коронавирус"Много ясно. Зъбобол -> висока температура -> коронавирус

48

Чоко

преди 3 години

Има и друга глупост. Тази година няма обикновен грип поради противоепидемичните мерки. Тогава защо има ковит-19 ? Нали и двата вида се разпространяват по въздушно капков път. Как единия не изчезна а другия не се появи ? Май излиза, че този ПСР отчита всичко за Ковид. Най-големия експеримант срещу човечеств