15

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите по долу, изводът се налага, че "про-ст народ", във ваксина не вярва. И колкото сте по -про-сти, толкова по-си мислите, че някой все иска да ви измами, а вие сами с е бе си мамите. Някой явно вече ви сложил чипа на про-стотията преди много време

14

Анонимен

преди 3 години

Вие нормални ли сте, да сте чували случайно, че ваксината за нормалния грип всяка година е различна спрямо щамовете и колко мислите е имунитета? Година ама другия път, айде по сериозно, съвсем са ви промили мозъка от фейса.

13

Проф. Тараторов

преди 3 години

Правени са опити с порове и тези които са ваксинирани с 2 ваксини при нова среща с Ковид-19 масово са "хвърляли топа". Така, че: НЕ ИСКАМ НИКАКВА ВАКСИНА! Естественият имунитет е много по силен и по продължителен отговор на заразата, отколкото съмнителните и недаващи гаранции ваксини!

12

Анонимен

преди 3 години

Да за Испания и Португалия не чуваме нищо ,но само погледнете статистиките.Може и новият щам да не причини същото както в Англия,но няма гаранция ,че това значи по-леко.Може и обратното да се случи.Времето ще покаже.

11

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Ако сте изкарали Корона-вирус за които за който се твърди, че прави пандемията 100% ще имате имунитет и то за години , а възможно и за цял живот. Виж, за ваксините е много съмнително, особенно като се им предвид грипните колко са сполучливи. Който ви говори друго и се води специалист е Мошеник!

10

SHEFA

преди 3 години

НАД 2 000 000 БЪЛГАРИ СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ КОРОНАТА-ПОНЕ ТАКА ПИШЕХА ОТ- ДНЕС-.-ЗНАЧИ ТЕЗИ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.-ИЛИ ТРЯБВА-А?-ТРЕБЕ ЛИ ДА СЕ БОЦНЕМ ЗА ПРОТОКОЛА?

9

Анонимен

преди 3 години

Айде подкрепи с научни факти "по-голямата заразност" на измисления нов щам?

8

Професор всезнайко

преди 3 години

Отново се включи.Да го игнорираме дружно.;)Няма НЯМА нито едно изказване, подкрепено с научни факти.Извод?Платен е.

7

Анонимен

преди 3 години

Е много ясно че не се знае дали тоя щам ще работи у нас така като във Великобритания, все пак в тази част на Европа от векове са известни с това че братовчеди се женят помежду си. Сбъркана работа.

6

Активист на БСП

преди 3 години

А Бойко има или няма имунитет? Що не го ваксинирате тоя хитрец !?

5

Дедо Пенс

преди 3 години

Едни се разболяват от рак , други не ... Така е и с КОВИД19...

4

Опа??

преди 3 години

Виж, това е интересна теория - може би пък наистина имунитета след преболедуване е траен? И може би затова е истеричната настойчивост да ни набодат с "ваксините"? Които, може би, прецакват този добит естествен имунитет, и после ще се налага да се бодеш цял живот? Има някаква логика тук.

3

Чоко

преди 3 години

Този е най-свестен от всички медици решили да ни спасяват от вируса. Това и аз се чудех до сега - защо след като съм преболедувала нямам имунитет а тези с инжекциите да имат ? Най-накрая един почтен човек, който да каже истината. Според мен случаите в България намаляват не заради мерките а защото голям процент от хората го преболедуваха или просто няма как да ги хване. Така, че няма смисъл да си измисляте някакви нови щамове и т.н. Вируса отдавна е тук и хората го минаха

2

ОПА

преди 3 години

Не е ясно, дали преболедувалите Оригинална Уханска Тръпка, версия 1.0, имат имунитет срещу повторно заразяване с нея - обаче нашите титани, нобелови хиперлауреати, гении отвъд пространството и времето, вече категорично заявяват, че дори мутирал вирус не е проблем за мега-имунитета след преболедуване? И базират това твърдение на никакви исследвания, нулеви факти, и можебивероятно логика?

1

Ямболски цървул

преди 3 години

Този човек още от самото начало ми спечели доверието!