216

Анонимен

преди 3 години

До истинатаЧе то още преди да стане президент беше ясно, че ще ядете хурката.Обаче най-ми хареса как Навални пусна филмчето ТОЧНО ЗА ВСТЪПВАНЕТО В ДЛЪЖНОСТ НА БАЙДЪН. Навални много добре знае, че КГБ много обича да издевателства над жертвите си с избора на символични дати и реши да им сипе.Максимална щета.:))))

215

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"Евроатлантиците да си концентрират .."Другарю, свършиха времената, когато можехте да ни казвате какво да правим и накъде да си насочваме вниманието, така че да ви е удобно на вас.ПОНЯЛ?

214

истината

преди 3 години

не е случайно че Байдън стана президент и няколко дена след това почва пак да се демонизира яко Русия.

213

Демократ

преди 3 години

Евроатлантиците да си концентрират вниманието към демонстрациите в САЩ и жертвите на полицейско насилие. Що се отнася до Навални е ясно, че той е пудел-провокатор на ЦРУ. Жалко за глупаците, които го последват. Историята учи. Нека си спомним колко от тези, които подкрепяхме СДС по протестите прокопсаха, освен организаторите на тези протести и поръчителите им зад граница.

212

Анонимен

преди 3 години

Нали ви казах че ще ги пуснат бе, ваксинираха ги набързо с по една кожена спринцовка и айде навън.

211

Анонимен

преди 3 години

До СССРЯвно Путин е масон, защото бавно и систематично убива Русия и всичко "християнско" в нея.

210

СССР

преди 3 години

Масонска атака срещу Православна Русия!!От хилядолетия илюминатите се опитват да унищожат истинските Христяни.И сега насочиха ударите си към стожера на Правослсвието в света Русия!!Католици и Протестанти жадуват Православието да бъде заличено, но ще срещнат отпора на всички Православни!!

209

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта не живее ли в палат със слуги, т.нар. резиденция, дори си има и лятна. Кой я плаща и това не е ли от Тато наследство?

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 215Е, нека да кажем точно: с три любовници и това са само известните ....***, така де, семейни ценности, колкото повече "семейства" толкова повече ценности.То, чакай пък, че като кажа ценности хората ще си помислят, че Малък *** краде да дава и на любовниците си ....

207

антизападопоклонник

преди 3 години

До даа, Сам можеш да провериш колко точно(12792рубли) е минималната работна заплата в Русия! За средната не е ясно точно колко е и няма да споря! Въпроса, в случая обаче е колко руснаци получават реално толкова ниска заплата и колко само се водят на такава ! Отговорът на този въпрос може да даде някакво смислено обяснение защо при толкова ниска милимална работна заплата в Русия, няма масово недоволство!

206

Анонимен

преди 3 години

До СССРМда, ЦРУ цъка лайкове и гледания на видеото на Навални, а пък ако знаеш как яката бутат напред видеата на лелката, която обяснява, за нелегалните тротоарни търговци пред руските супермаркети ........ УЖАС

205

М дааа

преди 3 години

Расия е развита демокрация!

204

СССР

преди 3 години

Поклон пред всички които черпят информацията си от видео платформата Youtube!! Собственост на корпорацията GOOGLE и субсидирана от Конгреса на САЩ.ЦРУ и ФБР имат изключителни права върху всички файлове в Youtube, както и правата да цензурират или определят какво се публикува там..

203

Западна Демокрация

преди 3 години

колко струва т.н. западна демокрация вече видяхме - Байден още държи 25 000 армия във Вашингтон за да се пази от народната любовПротестите срещу про-западната хунта на Тукквочча са популизъм, а когато Сорос плати на 10 000 Украйнски гастарбаитери да излезнат на протест в Москва - тода е демокрацияако хората знаеха какво ще стане преди 31 години -щяха да ви пребият с камъни !!!

202

Анонимен

преди 3 години

До Даааминималната в Русия е на половина от нашата, средната е около 50 хиляди рубли, около 1100 лева, пенсиите също са им с около 40-50 % по-ниски от нашите

201

Анонимен

преди 3 години

До ДаааКакви два до три пъти по-висока, ти знаеш ли колко е един килограм месо в супермаркета там?

200

Анонимен

преди 3 години

Абе като гледам в тубата на революция са тръгнали нещата там

199

Анонимен

преди 3 години

До ПомнещПий си хапчетата е не се доближавай до други хора, защото може да е заразно!

198

Дааа

преди 3 години

До антизападопоклонник Не са презабогатели, но ти лъжеш, минималната и средна заплата са по високи от нашите, а покупателната способност, което е по важно е 2 до 3 пъти по висока.

197

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияСамо дето ние бяхме в един уж окръжен град - Воскресенск, дето се води някакъв уж по важен. Няма такава депресия. А ходихме и на гости в едно по-малко градче и на някакви други места: ами яко мизерия. Повярвай ми, да живееш на Боровец, в предпланините на Стара Планина или Благоевград е като да живееш в Швейцария спрямо тия.Сочи беше еднин показен нов град, в най-хубавия курорт на Русия и от това което съм чел, яко са се омазали и там (но разбира се, за това ...)