9

Анонимен

преди 3 години

Всички достойнства и недостатъци, които анализаторите, експертите, социолозите и политолозите наблюдават и коментират толкова много години, са следствие на шопския характер на вожда.

8

Анонимен

преди 3 години

35 години само Тодор Живков ставаше.И сега е така. София управлява България. Един шоп начело на България и шопите и неошопите го избират безкрайно.Борисов е начело не заради друго, а защото е шоп.

7

Народна мъдрост

преди 3 години

Срещнеш ли гладен комунист, нахрани го. Срещнеш ли жаден комунист, дай му вода. Срещнеш ли гол и бос комунист, обуй го и го облечи. Но никога, никога, никога не давай власт на комуниста, защото тогава всички ще са голи, боси, жадни и гладни. С изключение на управляващите комунисти!

6

Гледна точка

преди 3 години

И защо сега ги внасят тези промени от БСП, като това можеше да стане преди една година? Пак само пушилка ида привличат внимание.

5

БСП са гад.ини

преди 3 години

Ха-ха, срещи с други комунистически и ОФ организации. Тези са ни ясни отдавна.

4

Анонимен

преди 3 години

Уестингхаус участва без реактор в конкурса за 7 блок и печели конкурса!

3

Анонимен

преди 3 години

не знам ама чуя ли от устата на някой от другарите,че имат планове,стратегии,програми,визии,политики и реформи за управление на страната и настръхвам,защото знам,че ме чака безработица, мизерия,безпаричие,студ и глад!

2

Анонимен

преди 3 години

Хаха почват извращенията.

1

Анонимен

преди 3 години

МОЛЯ ТЕ НИНОВА НИКАКВИ СРЕЩИ С НИКОГО,НИКАКВИ СТРАТЕГИИ,ПРОГРАМИ,ПЛАНОВЕ,РЕФОРМИ,ПОЛИТИКИ,ВИЗИИ...ЗАЩОТО ЩЕ НИ ДОВЕДАТ ДО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО ОСКОТЯВАНЕ И КРАЙНА МИЗЕРИЯ!УМОЛЯВАМ ТЕ НИНОВА НИЩО НЕ ПРАВИ!