17

Анонимен

преди 3 години

Т.е. САЩ ще притиснат ЕС още по-силно.

16

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Легендарното СУ-24 което УЖ заглуши радарните системи на "Доналд Кук" впоследствие беше изненадано изотзад от един турски F-16 и пое към отвъдното с резцепено сопло, без дори да разбере че е било прихванато ... !!!

15

анонимен

преди 3 години

До anonА на мен не ми харесва посланици от която и да е държава да се въвират по АЕЦ-Козлодуй /където бездруго не би следвало изобщо да я допускат/ и след това да ни казват каква и къде да е следващата ни ядрена мощност! Щото калинките като Нушето и Наско Михов и връзват и после става хибрид с руски реактор от Белене и не знам какво от другаде! Такива кръстоски вдигат цената! А платената досега на АСЕ цена е 600 000 000 евро! На чуждо д++е и 100 тояги са малко! Нашето д++е! Това с + не е дете!

14

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоКалеко,нас не ни интересува,държавата си е тяхна и ще сложат който си искат да ги управлява, ти нали до вчера беше десен, днес ляв ли си вече?Подлизурко!А що се отнася до Русия,ние нямаме никакава полза от конфликт с Русия ,ама никакъв, даже ни се нанася вреда с тази русофобия и ни създават излишно напрежение!

13

Анонимен

преди 3 години

Отношенията ще станат по-силни. Не минаха 6 години от знаменитата случка с USS-разрушителя и руския Су-24 на 12.04.2014 г. и ето, че овеяният с печална слава USS "Доналд Кук" е на път за Черно море и може би утре ще навлезе в акваторията на нашето море. Руски военни кораби от военната база в Крим се насочиха към Босфора за среща. Няма лошо отношенията да са силни, но да не прерастнат в горещи по нашето чернономорско крайбрежие.

12

Анонимен

преди 3 години

И все пак да не забравяме, че Байдън беше основния архитект на събитията в Украйна и Майдан. Моите очаквания са, че догодина по това време вече ще е станало ясно в коя точка на света ще бъде поредния конфликт

11

Калеко Алеко

преди 3 години

Прави впечатление, че дежурните русофили във форума не се радват особено на избора на Байдън, за разлика от този на Тръмп който приеха като лична победа, а това е сигурен знак че нещата отиват в правилната посока, тъй като техните въжделения винаги са свързани с губещи каузи ... !!!

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В Байдън виждам новия Рейгън. Шамар за Русия, близост с Европа"Спри да пиеш антифриз! - халюцинираш!

9

Анонимен

преди 3 години

Ние от Европа имаме само една единствена молба, да ни отпушите икономиЧеските връзки с Русия

8

Анонимен

преди 3 години

Ние от Европа имаме само една единствена молба, да ни отпушите икономиеските връзки с Русия, щото иначе сме запушени отвсякъде, Русия е Европа, а Турция не е Европа!Не щем конфликти с Русия.

7

О Джаба!

преди 3 години

"Джо Байдън е обединител, каза още посланикът на САЩ у нас."ВЕВАМЕ както заповядаш! и се кланяме в нозете ти могъщи!

6

Elf

преди 3 години

Chao Xepo !

5

Патриот

преди 3 години

ЕС и ФАЩ ВЪН в чували!

4

Анонимен

преди 3 години

Когато Тръмп стана президент Байдън и привържениците му хич не бяха за обединение, а за разделение сега щели да обединяват. Да се бяха сетили по-рано.

3

anon

преди 3 години

на мене ми харесва тази дама- приела си е работата съвестно и прави усилие да бъде харесвана от българите. за нещастие сега със смяната на правителството най- вероятно ще бъде или уволнена или преместена в друга държава.

2

Анонимен

преди 3 години

В Байдън виждам новия Рейгън. Шамар за Русия, близост с Европа.

1

Анонимен

преди 3 години

Ето ви пример за провала на запада и Сащ в частност.Една кюрдка ще говори за великата американска демокрация. западът и Америка в частност вървяха против себе си цели 60 години и днес ще берем плодовете на това дело.Да се отказваш от истоеията ,рвлигията и културата си ,за да приемаш нови и нови маси от света.