10

Анонимен

преди 3 години

Бил загубил хората, които обича? Не ги е загубил, УБИЛ ГИ Е! Нямало затвор, който да е по-тежък? Ми да го пуснем, за да убие и следващата си приятелка и следващото си дете! Този човек не изпитва никакво съжаление и съвсем спокойно ще продължи да убива ако излезе. Трябва да остане в затвора доживот, това е истината. Няма оправдание за направеното от него. И мен ме дразни понякога свекървата, но това не е повод за убийство. Нищо не е повод за убийство, освен неизбежната самоотбрана.

9

Анонимен

преди 3 години

Министерска обвинява цялата Държава и обществото в " безразличие" заради личен семеен случай, що за наглост от страна тая виновница?

8

Анонимен

преди 3 години

Ето защо не трябва да се бият децата. Обвиняемият е станал такъв - хем страхлив, хем склонен към насилие в следствие на такова "Възпитание".

7

Анонимен

преди 3 години

Да го оправдаят за психически тормоз като случая в Сандански.

6

До прост охранител

преди 3 години

Работата,която върши човек не го определя като *** и не ***.Какво е *** човек е различна тема.

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Ето за това трябва да има смъртно наказание. Няма защо да се терзае човечецът цял живот. Екзекутират го и мъките му свършват."Много ти се иска така да завърши Викторио живота си, нещастнице. Човекът има вина,признава се за виновен, но вина за това нещастие има и " майката" на Радина и самата умряла Радина.

4

Анонимен

преди 3 години

Ето за това трябва да има смъртно наказание. Няма защо да се терзае човечецът цял живот. Екзекутират го и мъките му свършват.Ако това са думите на " майката" на убитата, то по- добре да приложи към себе си такъв " съвет", тъй като тя и разглезената й дъщеря са виновнички за този жалък случай.

3

Анонимен

преди 3 години

Викторио е убил приятелката си, а не жена си, ти като той и Дарина са живеели на семейни начала и без брак! По Дарик радио майката на убитата Дарина искаше настойчиво " справедлива" присъда за подсъдимия приятел на дъщеря й и баща на внучката й. Да се стигне до това жалко положение, убийство и злощастие огромна вина имат и самата Ваня Министерска и убитата й дъщеря Дарина. Министерска и преди този жалък случай е проявявала меко казано презрение към Викторио

2

Анонимен

преди 3 години

Ето за това трябва да има смъртно наказание. Няма защо да се терзае човечецът цял живот. Екзекутират го и мъките му свършват.

1

абсурдистан

преди 3 години

Шизофренията е страшна болест - виновна е държавата - Няма адекватни мерки,закони,болници ,психиатри - казвам го от опит- Нищо Няма !А Оня само вчера дал/взел 500 000 за насип в село и 50 Милиона за ремонт на пътя до село лъки !!!