12

Анонимен

преди 3 години

2017, 2018... 2020 Нещо май почва да си става редовно "явление".

11

Анонимен

преди 3 години

За явлението е виновен лично Доналд Тръмп, пише Российская газета.

10

Eкип на dnеs.бг

преди 3 години

Виновен е Доналд Тръмп! Импийчмент още днeска!

9

Анонимен

преди 3 години

За явлението е виновен лично Доналд Тръмп, пише DW.

8

Грета Тунберг

преди 3 години

Не е възможно с оглед световното затопляне на климата!

7

Явлението е обичайно

преди 3 години

Това не е "изключително рядко явление"! Много често се получава зимата и наистина ти се налага да се бориш със замръзнала кола сутрин.

6

.

преди 3 години

Стефан Вълкдобрев го прогнозира отдавна в една песен.

5

Do 1

преди 3 години

Когато се затопля Земята се топят ледовете по полюсите, което променя солеността на водата в океаните и става причина да се променят посоките на различни течения като Гълфстрийм(както ти е обяснено по-долу)Това води и ще доведе до драстични климатични промени не само покрай местата където минава течението. (Явно имате интернет вижте къде минава и как влияе сега) В резултат на което на места ще става и по-студено .. това не значи, че причината не е в затоплянето.

4

ира

преди 3 години

Нищо подобно, в Сахара се случва редовно през зимата да е заснежено. Стурин се чистят замръзнали стъкла на колата. Климатика задължително се пуска на топло на ставане. На практика, още от октомври месец, сутрин и вечер особено климатика е само за затопляне. Хубаво е че някой сега е открил "тайните" на пустинята.

3

ГосТ

преди 3 години

Да, точно от глобалното затопляне е. Като се променят гълфстрийм и ниньо заради топенето на ледените шапки и промяната в термохалиновия градиент в световния океан шъ ривете още. Пък ако искате ву казвайте и глобално застудяване.

2

БАБА

преди 3 години

Това не е аномалия, това е нормално явление. Когато спрат самолетите, колите да ползват петрол, хората да палят гуми.... Природата се възстановява. Нови птички, животни, риби в морето...

1

Анонимен

преди 3 години

Това глобално затопляне, бе... Като закрие Бил Гейтс и слънцето и лавини ще падат от тия дюни.