78

ЕЛИ

преди 3 години

ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД РУСКИЯТ СЪД-НА КОЙТО Е ОТКАЗАЛ ДА СЕ ЯВИТОТАЛНА ИЗЛАГАЦИЯ ОТ ЗАПАДА

77

Логиката на нещата

преди 3 години

Колективния запад лаят и вият като американски койоти - руската мечка си спи.

76

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа какво ли да "отговаря"? - Защото e крал средства.после назапад измислят врели некипели - "Първо го тровят, после е в кома, после немските лекари го лекуват."И през цялото това време горкото КГБ не знаело къде "се бил укрил"?За сравнение - китайския милярдер *** - просто изчезана.Запада се изложи за кой ли път вече.Слаби актьори си наема за 'опозиционери'.

75

Анонимен

преди 3 години

За какво да "отговаря"Защото се бил укрил??Това е черешката на тортата.Първо го тровят, после е в кома, после немските лекари го лекуват.И през цялото това време горкото КГБ не знаело къде "се бил укрил"?Путин се изложи за кой ли път вече.И не можели да кацне самилета на Шереметево, където го чакаха хората, защото машината им за почистване на сняг "се била развалила"Да се смееш ли да плачеш ли?

74

Анонимен

преди 3 години

Какво има да реагира? Нали не са дошли до Германия както биха сторили евреите и да са го извели незаконно?Предупредиха, че ако дойде ще отговаря.Какво реагира псевдо демократичния запад (който НЕ е света), а?!

73

Анонимен

преди 3 години

Тоя Навални е добра димна завеса - за да не видим американската 'демокрация' от последната и проява!

72

Манипулативно

преди 3 години

Света не е няколко фейк демокрации които използват Навални за новинарска маша!

71

Защо?

преди 3 години

Защо някакви овластени хора изказват мнения и изразяват позиция нарушавайки брутално суверенитета на другабсърана и демократичните принципи?

70

Патриот

преди 3 години

Захараво много добре им го е казала на западните лицемери ,затворили си народите ,като скотове с вечерни часове даже,полиции ти нахлуват в къщата и те арестуват ,щото си поканил повече от 5 човека на гости за коледа ,ама я нямат думата тези мерзавци и двуличници !Запада отдавна загуби всякакви морални права да се показва над тревата и да се обажда !

69

Анонимен

преди 3 години

,,Жизнь в россии" ,очень харошии канал!!!Руsофилиsтици гледайте и се ,,възхищавайте" на руснаците колкото искате!

68

Анонимен

преди 3 години

А този"свят"нещо да каже за невижданата свинщина в"люлката на демокрацията"САЩ.

67

vlady

преди 3 години

Стига с този алкаш. Има нужда от известно време без пиячка за да изтрезнее.

66

кой го казва

преди 3 години

НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ КАКВИ *** СА ВСИЧКИТЕ " УПРАВЛЯВАЩИ" ДЕТО ПИШАТ В ЗАЩИТА ЗА ЕДИН ПРЕДАТЕЛ И ВЕРОЯТЕН КРАДЕЦ НА ОГРОМНИ ЧУЖДЕСТРАННИ ТРАНШОВЕ, А НЕ ВЪЗРАЗЯВАТ СРЕЩУ ЕКСТЕРИТОРИАЛНИ САНКЦИИ НА ИЗНУДВАЧИТЕ АМЕРИКАНЦИ СРЕЩУ СОБСТВЕНИТЕ ИМ НАРОДИ!? КОИТО ГИ ЗАРОБВАТ ИКОНОМИЧЕСКИ И СА ДЛЪЖНИЦИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, А ЗА РАЗНИ ЛИБЕРАЛНИ ДВИЖЕНИЯ ДЕТО РАЗГРАБВАТ АМЕРИКА ДА НЕ ГОВОРИМ!

65

правилно

преди 3 години

До Анонимен 76 Много правилно отбелязвате - защо светът никак не реагира на изчезването на Кашоги в посолството на саудитците, на убийствата на ирански учени и висши военни с дронове, без правосъдие, на бомбардирането на Сирия от израелците...на Югославия и отнемането на Косово? защо?

64

Гошо

преди 3 години

МВнР на Република България "остро" разкритикува Кремъл за съдебната саморазправа с опонента на Путин и настоя за освобождаването му.Когато прочетете подобно официално заявление ме кръстете Хасан.

63

Realist

преди 3 години

До всички демократи и пишещи за демокрация : Няма такова животно - има богати,които с дадената им власт се опитват да стават още по богати, и бедни работещи за богатите. Нека някой да ми даде пример за бедняк на власт !?

62

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление, че "светът" реагира остро само когато става въпрос за граждани на Русия. Или "светът" само тях счита за хора, или е нещо друго.

61

Българин

преди 3 години

А в САЩ директно убиват опозицията. Капитолия 2021. Краят на "демократичните" ценности на САЩ.

60

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТи богат ли си? И действително ли считаш, че така самонареклите се демократически страни всички хора са богати?Излез от виртуалното пространство.

59

Българин

преди 3 години

Русия и Китай воюват с демократичните, а това означава най-богатите държави на света. Демокрация/богатство срещу тоталитаризъм/бедност. Разбира се, стотици хиляди български бедняци са за Русия и тоталитаризма.