37

Та

преди 3 години

толкоз по въпроса за братята. Било то сърби ли македонци. Северни, южни или каквито там се водят. Неблагодарни, вероломни и зли. Никакъв ЕС за тях!!! Блокиране да дупка, и привикване в поделенията на МВР на всички макета намиращи се на територията на Р България. Да дават отчет с какво се занимават, да бъдат респектирани и след това шут в *** по посока на държавичката им!

36

Този

преди 3 години

Стерво Педаловски е по-подъл от отровна змия! Нищо, албанците ще го вкарат в пътя!

35

След дъжд-качулка

преди 3 години

Ковти впечетлението остава!

34

сериен таквоз

преди 3 години

До Анонимен 23А той като се притесни,и ще си скъса крачола от местене!

33

Анонимен

преди 3 години

28 Само *** размаахват среден пръст на България от премиерския пост в РСМ.

32

кръпел

преди 3 години

освен протоколното ,,осъждане ,, кога ще има реално осъждане за палене на Българското знаме , това е 2 ри случай за няколко месеца ..... вето вето и пак вето сърбомански северджанци и много поздрави на майките ви

31

Анонимен

преди 3 години

Осъдил бил.. ама във фейсбук. Сигурно и песен е изпал в.. банята.Важното е, че не го е направил официално, в големите им медии. Още много мачкане им трябва на макетата да разберат, че с тея просташки прояви за никъде не са

30

Bp

преди 3 години

Ще има много да гледаш как българските милиционери станаха милиардери с еврофондовете. Ще цъкат като швейцарски часовник.1

29

Анонимен

преди 3 години

държавата от днес се нарича ВАРВАРСКА македония.

28

Анонимен

преди 3 години

Никой не може да забрани горенето на знаме, нито Интерпол ще се занимава с такива глупости. Ако не искате да ви горят знамето, не бъдете идьоти.

27

Анонимен

преди 3 години

Стево не беше ли Стефан?Демек-Стефчо.

26

Анонимен

преди 3 години

Пендарофски нали вече веднъж каза, че Гоце бил българин, после му скръцнаха и се отметна.Жалка картинка са - сърби и руснаци си правят гаргара с тях.

25

Ами

преди 3 години

Кой ги е научил на това, ако не техните политици ?!! Рибата се вмирисва откъм главата !

24

Анонимен

преди 3 години

въпросните подпалвачи може да бъдат съдени задочно, не е проблем. има си канален ред за това. и не е нужно да да физически в България, нито да са български граждани. а после си има интерпол. и ще си останат до края на живота там, няма да смеят да излязат навън от страх да не бъдат арестувани и екстрадирани.

23

Анонимен

преди 3 години

Да се издири подпалвача и да му се забрани влизането в България.

22

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Пендароффски ша ни...разплаче с неговите...декларации.Променете си законите и криминализирайте антибългаризма,другото са...кухи фрази.

21

Анонимен

преди 3 години

Защо Пендалевски, Заев и други политици в РСМ, когато изброяват етносите живеещи в държавата край Вардар, никога не споменават българите. Съдейки по издадените български паспорти на северомакедонски граждани, като включим членовете на семействата им, стават повече от 100 000.

20

zer

преди 3 години

От 20г се правят на ни лук мирисали, извиняват се, осъждат; но кампанииите им с антибългарски политики си тече - то не бяха паметници, книги, учебници, филми и тн. И с цялата тази наглост наричат България 'агресор'!

19

Анонимен

преди 3 години

Пендаровски, за кой ли път , Пенсаровски, само осъждане не е достатъчно. Докато президент, премиер, политиците в РСМ, разпространяват езика на омразата срещу България, отправят обвинения, сексистки обиди, среден пръст, заплахи и лъжи, кражба на българска история и език, паленето на българския флаг няма да спре.

18

Умник

преди 3 години

Няма нищо по-тъжно от това да гледаш как един народ гори собственото си знаме.