14

До 11

преди 3 години

Незнам какво имаш предвид под "навремето се сражаваха на фронта"? Може би ПСВ? Преди повече от 100 години при това доста неуспешно и позорно? ВСВ сме били боксова круша, а и сраженията не се се водили така...или имаш предвид тийнейджърите в други държави? Ние сме положителен пример дори в това!

13

До 10

преди 3 години

Ти вече си мъртвец, не ти трябва ебола.

12

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 11Са ше ги подцереме, нали това е една от целите на ситуацията

11

Анонимен

преди 3 години

Лигльовци. Навремето на тяхната възраст се сражаваха на фронта, а тези - в депресия! Те са свикнали да се мъкнат на тумби - нахални, надрусани. Изгубено поколение.

10

Анонимен

преди 3 години

Утре избухва епидемия от генетично модифицирана ханта или ебола или спин който се предава по въздушно -капков път.Няма лечение освен това има стотици различни щамове.Какво значение има че някакви глупави хора не могат да ходят на фитнес или дискотека?

9

МНЕНИЕ

преди 3 години

Баси Мамата - Ковид е от 10 месеца , вече има Поколение ???

8

Интересно

преди 3 години

Поколението учещо онлайн, заради ковид няма да може да реши пъзел от 4 части или да сложи правилно две тухли една върху друга! Те сегашните са компрометирани - примерно някаква акушерка (май се казваше Ели Митова) казва, че лекарите не искали заради интернет, понеже много се писало там. Смятайте какви акушерки и лекари имаме - интернет им определя професионалните качества и мнението... Ние как да им вярваме като те сами не си вярват!

7

MaйMyнaтa

преди 3 години

Аутистите ще са на мoдa, в което няма нищо лошо.

6

Анонимен

преди 3 години

вирусът атакува изключително възпалените нерви .

5

Madrid_1914

преди 3 години

Какво изобщо е видяло младото поколение в България от тази пандемия? Като изключим затворените паркове и градини през април месец (някои и това не спазваха) какви други ограничения е имало за подрастващите? Направете едно сравнение с мерките в Испания, Италия, Франция, Гърция, Турция...Освен свободията, породена от неходенето на училище, не се спряха цяло лято и цяла есен с тези площадки и градинки и родителите им наоколо с бирите. Хайде стига, живи да ги ожалиш, после дойде голямата вълна...

4

отговор

преди 3 години

деградация

3

Анонимен

преди 3 години

В България да си "Ковид-юноша" е доста интересно. Няма кой да те глобява (полиция), няма кой да ти взима парите (магазините по моловете, ресторантите). Следователно те са ти в джоба и не се притесняваш.

2

Анонимен

преди 3 години

Е хайде,хайде.Те какви вируси има.Просто ги ограничиха малко да не се събират по хиляди добитъци и да се наливат като животни с алкохол.

1

Ахмед

преди 3 години

Това са резултатите от болните амбиции и болни мозъци на шепа милиардери решили, че са вечни.