12

хаха

преди 3 години

"Тишината в спалнята ражда безумия". Изказване на Румен- Шадравана по адрес на неговата тогавашна съпартийка Татяна Дончева.

11

VIVACOM

преди 3 години

Може и с SMS през телефона на Радева.

10

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев да си прочете правомощията! Да събира хора за ОФ "Всички срещу ГЕРБ" е жалка история. Колкото повече си отваря устата-толкова повече затъва. Тези консултации са последен пирон в ковчега на мандата му. Мъън-мъън..Подиграват се хората. Опорочава се Президентската институция. Благодарение на един тотално объркан човек. България е малка държава. Не ни трябва президент по принцип-независимо кой ще е на този пост.Това са излишни разходи.От президента не зависи нищо.Не знае правомощията си.

9

Анонимен

преди 3 години

*** кога е срещата с Гешев? Да не забравиш, че бай Ставри те чака!

8

Анонимен

преди 3 години

Срещата с Йоло Денев кога ще е?

7

Mtel

преди 3 години

Може с SMS на телефона на Радев

6

Анонимен

преди 3 години

Нали искаха машинно гласуване? Дадоха се един вагон пари за машини. Престанаха да ги искат. Сега искат по пощата. Много режисьори диктуват на сериала "Фигуранта Радев". Това е с.а. .пу. каа. Всичко е толкова опорочено, че дори нямат срам да искат невъзможни неща-само и само да няма избори на 28 март. Като е казал датата президента, с коя глава я е измислил? Божков каза: "Радев фигуранта". Това е главното действащо лице. Другите са статисти. Дончева е пейзаж. 15 000 лв заплата за Радев-ПОЗОР!

5

Анонимен

преди 3 години

На *** му остана само срещата с руския посланик и поп Кирчо и ще вземе решение!

4

Анонеимен

преди 3 години

Оффф и тая и тя хукнала към парламента за топло местенце.Омръзнали сте ни да ви гледаме бе.

3

Ха-ха

преди 3 години

До до 2Като мечките. По г*з. Добре че заваля, да не и е много зор докато се хлъзга

2

до 2

преди 3 години

Татяна Дончева от балкана е слезнала специално за шоуто.

1

АнонимеН

преди 3 години

ПАТЕРИЦИТЕ НА БСП ПОИСКАХА ВОТ ПО ПОЩАТА!!!РАДЕВ И БОРИСОВ ПОДКРЕПЯТ ВОТ ПО ПОЩАТА :DРАДЕВ И БОРИСОВ СА ЗАЕДНО И ТО СЪВСЕМ ОТКРИТО !