12

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЧовек само като ти чете неуспешните умствени напъни и му става ясно, че се намираш доста под "простолюдието в бг'то". При такива комплексари като теб, самочувствието да дават акъл идва с натрупването на простотия - жалка история.

11

ГосТ

преди 3 години

До емигрантите: Да не ви пука, че простолюдието в бг'то иска съвсем да ви отсвири. Да се оправят, гледайте си живота и помислете дали трябва да идвате на почивка в обезобразената природа и да давате парите си на шарлатани които ви работят зъбите с най евтините полимери. А това че имотите са свръхевтини си има причина. Помислете дали си заслужава да купувате гарсониера в най мръсния град в Европа. Разбира се, никой не може да остави родителите си на произвола и парите за тях няма да спрат.

10

шшшшт

преди 3 години

Как?Ми никак!!Това е чиста загуба на време!!!45 години социалистически цирк довел до 30 години водевил!!!

9

Анонимен

преди 3 години

До КОМУНИСТИТочно за това конституцията трябва да се ремонтира, защото в сегашната събрана доста глупост! Трябва да има принцип на уседналост, сегашното положение създава единствено хаос и е предпоставка на агресивни чужди сили като Турция, да се мешат във вътрешните работи.

8

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се забрани на живеещите в чужбина българи да гласуват. Живее в Щатите или Франция примерно от 20 години ,па иска да определя как да живеят българите у нас. Като си толкова патриотин и налетин за гласуване-идваш и живееш под плодотворното управление на Тиквата и влачиш каиша наравно с другите роби. Тогава имаш моралното право да гласуваш/и гладуваш/ в България.....

7

КОМУНИСТИ

преди 3 години

това гласуване от чужбине го измислиха заради ДПС-то и така си остана, в повечете държави няма гласуване от зад граница с изключение на тези където може да се гласува по пощата, иначе от всичките гласове извън България повече от 2/3 са за ДПС

6

Анонимен

преди 3 години

До Така е ..Няма логика, но дървените философи веднага вадят конституцията. След като си такъв патриот, след като си толкова загрижен за България, ще хванеш самолета и ще гласуваш тук. Аман от лицемери!

5

до 9

преди 3 години

не знам, ама Румбата не е в час, дали пък не са го изоставили съветниците или толкова си могат

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо Стефан Манов смята, че има моралното право да определя бъдещето на България? Хем си заплюл родината, хем големия родолюбец? Аз искам само българските граждани живеещи повече от 6 месеца в България да имат право на глас, защото реално това е нашата държава в която живеем. Стефан Манов да си гласува на френските парламентарни избори.

3

ИЗБОРДЖИЯ

преди 3 години

Този юнак май разбира нещата доста по-добре от Румбата

2

Бг фен

преди 3 години

*** и пульо от Нова Зеландия и Гибралтар да ми решават кой да ни управлява тук.

1

Есесер

преди 3 години

Да си гласуват за демократите,зелените,либерали, републиканци и да не се бъркат в делата на България .Който живее постоянно в чужбина да няма право да гласува .