27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Май да. Това трябва да е улица"Гробарска" на която съм прекарал доста лета. Колко сме си играели вечер на криеница и колко майски бръмбари сме изловили в гробищата. По онова време от там минаваха траурните процесии. Преди 3-4 години ходих да видя къщата на баба ми. Улицата бе останала без асфалт от поройте.

26

ikar

преди 3 години

По ТВ съобщиха, че знаците били поставени по пътя за гробищата на с. Мадан. Вероятно има опасност някой да изскочи оттам и да побегне, да не го върнат в мястото за вечен покой.

25

един в чужбина

преди 3 години

Знаци колкото искате , акъл нямат за 5 стотинки . Пълна трагедия е в ***... Едва ли ще се върна да живея отново в България .

24

Анонимен

преди 3 години

Ако знаците бяха STOP нямаше да е проблем ,защото за *** всички пътища по които се движи са с предимство!

23

Анонимен

преди 3 години

Карбон,До анонимен. не е Лъжа,Но и не желая да се забърквам с прасетата. Те си знаят без да се чепкаме тук.Успешен ден.

22

Фицата

преди 3 години

Версия 1: Решили са да усвоят едни пари, въпреки че с 10 знака едва ли ще е кой знае каква сума.Версия 2: Проектанта се е натряскал по нова година и си е казал - я чакай да сложа тука 10 знака да видим как стои.По принцип ако няма пресичане с друг път 1 знак е напълно достатъчен по закон.

21

Анонимен

преди 3 години

До Втори пътЛъжеш.Конкретни данни - име фирма, град, квартал?

20

Анонимен

преди 3 години

До Бай ДенчоДа я увеличат, да я увеличат, колко да я увеличат?50км/ч е ограничението за населено място.

19

Анонимен

преди 3 години

До КоментарВ случая що да е хаос?Малко са се престарали, но място за двусмислие няма.Няма противоречие и взаимно изключващи се знаци.Никъде в закона за движение по пътищата не е упоменато минимално разстояние между знаците.Това село има само един главен път минаващ през него.

18

Анонимен

преди 3 години

работа, работа, работа

17

Бай Денчо

преди 3 години

Пълна неграмотна работа. Поставят се на 150 м няколко ,,полегнали полицаи" с пешеходни пътеки -тип зебра.Та научете се най -после. С тези знаци водачите ще увеличават скоростта, защото са с предимство. Малко акъл , но да е навреме.

16

Втори път

преди 3 години

Има софийска фирма, която изработва знаците по европрограми. И отначало не знаех че колкото повече знаци поставят повече усвояват. Но един ден един квартал в бг усъмна с 27 знака на 30 метра...при което се замислих, възможно ли е когато карам с 40- 50 км/ч, да разбера 27 знака за 4-6 секунди и да задържа вниманието си на пътя едновременно?! оказа се -бе. Знаците не са поставени с цел контрол и направление, а с цел УСВОЯВАНЕ.

15

Анонимен

преди 3 години

Така е заложен проекта ! Ако не се спази санкция ! Кой го е одобрил е важто , не кой го е изпълнил !

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14На двореца Врана има пешеходни пътеки, автобусни спирки. Наоколо работят хора.Искаш да газиш хората с 140км/ч ли?

13

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

За поставянето на знаците отговарят проектантите. Проектът е съгласуван и финансиран. Проектантът е нарисувал на компа 30 метра път със знака и после го е удължил 10 пъти с копи-пейст и знака и той 10 пъти пейстнат и те така :)Тия, дето са го оценявали, съгласували и приемали, вече са си получили комисионата и не са посмели да се обадят, ако изобщо са го гледали тоя проект, след като са си получили подкупите :()

12

Анонимен

преди 3 години

Само там да е така на рамо да ги носиш. На входа на София пред двореца Врана колко знака за ограничение на скоростта има и то през 100 метра 50км/ч. , 60 км/ч, че и радар, и всичко това за КАТ е нормално, така ли???

11

Коментар

преди 3 години

В тиквената к04ина е така хаос и кражби навсякъде!КАТ не знаело а ще направи ли акт на тези дето си слагат знаци където им падне?

10

така е

преди 3 години

Чекмеджета на Тиквата трябва да се пълни...

9

Анонимен

преди 3 години

Разходих се с Google Street View из въпросното село. Снимките са от 2012-та. Тогава в цялото цело не е имало ни един пътен знак, нито дори пътна маркировка.А сега имат новоасфалтиран път, осева линия на него и поне 9 знака.

8

Анонимен

преди 3 години

Това е все едно пътя по който минава мата хари, за да стигне до шкафчинциту на оня дето дрон му жужи в спалнята.