16

Анонимен

преди 3 години

Вечната борба между доброто и злото. Ще се види, кой кой е.

15

Биг Брадър

преди 3 години

...някой иска да наложи цензурата...-----Добре дошли в матрицата!

14

andros

преди 3 години

този "дипломат" е като Тръмп: "хората говорят" и пр. без да даде източник, разпространява клюки. И да - всички разни конспиративни хаховци трябва да се изолират в някоя забравена от бога платформа. Ако днес беше жив Хитлер - трябва ли да му даваме телевизионно време и платформи да говори на хората?

13

Анонимен

преди 3 години

Те демократите скоро ще се разцепят на малшевики и болшевики , а Тръмп ще е колчак , само че този път Китай ще подкрепи белите , те знаят какво е червен терор.

12

Анонимен

преди 3 години

чудят се как да започнат война с някой американците ...те без конфликти и напрежение не се чувстват удоволетворени.. винаги им трябват врагора за да замажат очите на народа..винаги треябва да мразят някой

11

Анонимен

преди 3 години

Хората се бяха събрали пред Капитолия със знамена и да подкрепят президента си. Мутродемократите олигарси бяха длъжни да приемат представители от народа за да чуят техните искания, след като не бяха допуснати вътре решиха сами да влязат и да кажат каквото имат да кажат. Мутродемократите олигарси са избягали като последни мишки през някакъв тунел под Капитолия, а техните слуги фашисткия башибузук и гавази застрелват 5 човека от които едно момиче на 14 год в гръб.

10

ПЕТКОВ

преди 3 години

АМЕРИКА ЗА СЕТЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ НЕ Е ДЪРЖАВАТА ЗА ПРИМЕР НА ДЕМОКРАЦИЯТА И НАШ БОЙКО МЪЛЧИ. ЩО СЕ КАСАЕ ЗА ТРЪМП ТОВА Е СРАМ И ПОЗОР ЗА САЩ ДА ИСКА ИМПИИЧМЪНТ КОГАТО СЛЕД ДНИ МУ СВЪРШВА МАНДАТА А ТОЗИ ИЗКУКУРИГАЛ КОРУМПИРАН ДЪРТАК БАЙДАН СКОРО ЩЕ УМРЕ НО ОТЗАД СТОИ ЧЕРНИЯ КУКЛУВОД ОБАМА А НАШИТЕ СЕ ***. СЕГА КОЗА Е В РУСИТЕ, КИТАЙ, ИРАН, АРАБИТЕ И ДРУГИ СТРАНИ. АМЕРИКА И ЕС СЕ РАЗСПАДАТ И ТОВА Е ФАКТ И НИЕ ПАК СМЕ ГУБЕЩИ !

9

Россия=Психиатрия

преди 3 години

Нанси Пелоси се оказа с много по-големи топки от рижавия клоун. Не само Доналд, но и цялата му мафиотска фамилия, които за момент си въобразиха, че са новата кралска династия, ще бъдат разгонени до дупка. Дори Дон-Джуниър малко преди опита за метеж си позволи публично да заплашва по телевизията депутати и сенатори със самразправа ако не погазят Конституцията за да угодят на баща му. Това е края на шарлатанина Тръмп, след 20 Януари банковите кредити на Тръмп Корпорейшън стават изискуеми незабавно

8

ha ha

преди 3 години

Ако Тръмп се върне 2024 - онуй шефчето на Туитер и Фейсбук - ще трябва да се моли на Китайците да му дадът политическо убежище!

7

Анонимен

преди 3 години

Олигархията се крие от народа и стреля срещу народа.Съд за стрелбата и убийствата.

6

Безценна!

преди 3 години

Представям си 2021 г. каква ще е :Започна с краха на Тръмп, а към края и се срутва и неговия дребничък начальник отвъд Океана...ХА ХА ХА ХАБезценна!

5

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е десен фашист и расист.

4

Анонимен

преди 3 години

Тръмп може да отправи послание към хората по всяко време. Дали да щурмуват Капитолия сами решеват в закона пише след навършване на 18 год всеки сам носи отговорност за действията си Второ дори да са щурмували Капитолия тоя департамент не е частна собственост на никой и всеки трябва да може да врезе вътре защо са стреляли. Фашистите вика дръжте фашиста. Какво стана с правото на мирен протест ?

3

Гостенин

преди 3 години

Тръмп започна за разритва кочинката на професионалните политици и поради това воя е ужасен.Но нищо не могат да му направят!Имаше едни - Чаеното парти - но те бързо вкарани във правия път.Тръмп е перде . ще разпердушини и двете големи партии. И без това Демократите са пред разцепление: на Радикални (болшевики) и обикновени (евросоцииалисти).

2

Анонимен

преди 3 години

Явно ги е страх от него. Ако просто не го харесваха нямаше да му обръщат толкова внимание. Но действията им са резултат от страх. А щом толкова ги е уплашил, значи им е бръкнал дълбоко някъде, където ги боли. А това значи, че е добър.

1

Републиканец

преди 3 години

"...За радост скоро Тръмп ще е толкова важен (значим), колкото старо съобщение в Twitter и ще остане в историята като най-лошия президент на Америка. Демокрацията е като закален меч - колкото повече се затопля и закалява в студена вода - по-силна става! Добре дошъл г-н Байдън, всички ние те подкрепяме да обединиш нашата нация отново!" Арнолд Шварценегер