17

Анонимен

преди 3 години

Да ползват руски самолети, руски оператори, руски пилоти и руски черни кутии и руски ваксини. Въпроса е затвоpен.

16

Анонимен

преди 3 години

Разликата е, че единия като се дестабилизира и направо пада в морето. А другия само пропада с 200м, рязко компенсира и пътниците повръщат.

15

Анонимен

преди 3 години

До 15И какви други ссмолети да ползва човечеството след ксъо ,,Бойнг" и "Ербъс",отвяха всякаква конкуренцията?Прехваления руски Сухой -суперджет точно в този регион катастрофира при демостративен полет пълен с евентуални куповачи.Естествено след тоеа индонезийци и малайзици се отказаха.

14

Леле

преди 3 години

Отчайващи резултати трябва да спрем да ползваМе толкова самолети

13

Анонимен

преди 3 години

Боинга, както и всичко американско е менте. Американската демокрация е менте демокрация. САЩ само на думи са силни. Падат като гнили круши тия Боинги... Мир на праха на хората

12

Анонимен

преди 3 години

Черните кутии оцеляват. Правете самолети от материала за черните кутии.

11

Анонимен

преди 3 години

Оставете ги тия промити Boeing мозъци. Толкова са облъчени, че са проспали и признанието от самите Boeing за софтуерните грешки в самолетите им.

10

Анонимен

преди 3 години

До8И онзи ли ,,Еърбъс" Еър Франс където падна в южния Атлантик ,беше с екипаж от китаийски роми?Май се оказа ,че белите франсета допуснаха елементарни пилотски грешки когато автопилота се изключил и им казал ,Хайде заработете си дебелите заплати"

9

1

преди 3 години

Няма нищо общо между двете машини.Всеки намек, че имиджа на Бинг относно новите машини ще бъде засегнат намирисват на анти-реклама с реверсивен ефект: първо се твърдят някакви неща, които потенциално могат да увредят имиджа на компанията, но тъй като са лесно опровержими, резултата е лесен ПР за компанията.Истината е, че самолетни катастрофи стават особено при тежки метеорологични условия каквито са били при този случай.

8

Анонимен

преди 3 години

Това Индонезия,това Малайзия са китайски роми.Тия не знаят да пилотират всичко им е компютър и даде ли грешка пада като ютия.В ръцете на тия некадърници какъвто и самолет да им дадеш все ще падне!

7

Анонимен

преди 3 години

Нема да се качим да летим вече никога!Тия пилоти забравиха как се кара самолет бе!

6

Иван

преди 3 години

Каква е идеята на тази статия, кликбейт? Това са самолети произведени с 30 години разлика в дизайн и технология, какво искате да кажете в тази статия? По добре не пишете безсмислици ...

5

Анонимен

преди 3 години

Ква била разликата ли, едните са прекалено нови и недоизпипани с бъгав софтуер, а другите вече сами почнаха да падат от старост

4

Анонимен

преди 3 години

Акциите на Airbus скоро ще ударят тавана. Airforce-1 да не стане от Боинг 747VC-25 някой А350

3

V

преди 3 години

Боинг е фалирала компания която не стига че я подпомагат с разни държавни субсидии ами има наглостта да пуска облигации . Нямам думи за ,,капитализма,, на янките .

2

Тая статия

преди 3 години

Е пълна с английски думи. Айде се напънете и ги транслитерирате. Не е трудно. Ако пък се затрудните, ползвайте жокери. Вече готови. Например "Уол Стрийт Джърнъл" . И тн.

1

nekoj

преди 3 години

Не ги жалете бе! Сега Чичо Байден ще спретне няклко войни , та ще им осигури досататъчно поръчки да преминат 'кризата'