38

анонимен

преди 3 години

Много е интересно за какво ще идва в София Владо Бучковски?! И дали е съгласувал това си идване с 40-те професори от "дълбоката държава"!? Цитирам Л.Георгиевски дето ни се обясняваше в любов преди Коледа! А в същото време изотзадзе Никола Димитров правеше он-лайн срещи с политици от ЕС та да ни натиснат да приклекнем и да им отворим вратата за ЕС!

37

Анонимен

преди 3 години

***************

36

Анонимен

преди 3 години

до 41

35

Роската

преди 3 години

Тоя защо не споменава че в република Северна Македония живеят и българи. Повече от 100 000 северномакедонци са с Бг паспорт. А за да изкара някой Бг паспорт, доказва Бг произход. Сам трябва да намери стари документи и да ги представи като доказателство. Сами заявяват че са наследници на българи!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Иван Грозни/в съвременен превод - Страшни/ се е нарекъл цар на руси и българи след като превзел град Казан и околните земи през 1547-1555 година! Сигурно е имал основателна причина да не ползва думата татари за местното население, което пък приело исляма когато тук сме станали християни! И в чест на тази победа на руските черкви кубетата са с форма на ***! В Киевска Рус са наричали българи умеещите да четат и пишат! И Киприян от Търново е бил митрополит руски и литовски!

33

ахаа

преди 3 години

На думи са много големи Макетата. Слушаме ги тия от вече 30г.

32

Анонимен

преди 3 години

Този е чист Македонец

31

Анонимен

преди 3 години

албански терорист говори за мир...Това е смешно.

30

До 29

преди 3 години

Да, това са факти, които могат да се намерят в руските сайтове, така че не става въпрос за някаква пропаганда.

29

24, ти си един

преди 3 години

Гоуям *** !

28

в грешка си

преди 3 години

До Анонимен 24В Италия не ги колят!Изклали са ги в Бавария!

27

Анонимен

преди 3 години

Не забравяйте че столетия наред е имало две Българи и,едната е била на река Волга и цялата търговия по реката е била под техен контрол,богата държава с изключителна култура,руснаците са били като диваци спрямо тях,наричали са ги белите войни. В последствие тази държава е превзета от татарите,а после влиза в Руската федерация. Много от руската аристокрация е с български произход ,именно от волжска България. Това са факти и всеки може да ги провери в интернет. Българите са държавотворен народ и то

26

Анонимен

преди 3 години

В СРМ няма ДЕМОКРАЦИЯ това евраждебно настроени към съседитака учебниците им насаждат омараза към съседи

25

ей

преди 3 години

Абе Османлия, БЪЛГАРИ НЕ ЖИВЕЯТ ЛИ В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ? Не съм чул нито един от вас да казва, че живеят България в РСМ? Това е наложено с неписан закон там, в сегашната сърбозападна територия, така да говорят всичките им "политички". Нали знаеш, че да няма българи в РСМ - това е чисто математически НЕВЪЗМОЖНО? Или имаш в предвид, че макетата са българите? Ми кажи го, тогава някой може и да ти обърне внимание!

24

Анонимен

преди 3 години

Първо чуйте какво иска България и го свършетезащото в република северна македония НЯМА ДЕМОКРАЦИЯима омраза и малтретиране на не макета

23

Анонимен

преди 3 години

Само едно ще ви кажа - никой не убива хора, от които има полза. Убиват се натрапници, престъпници, крадци и всякскви други ***, от които има само вреда.

22

Анонимен

преди 3 години

Когато Алцек отива с хората си в Италия, научават тамошните хора как да напояват, и да отглеждат зеленчуци и ориз-----О, дааа!Особено много ориз се гледа в Памир и Хиндукуш, а в Италия през 1000та години топ цивилизация, не са виждали ориз... Затова са изклали прабългарите, щото са били по-имни от тях...

21

Приспивна песен

преди 3 години

чурулика Буярчо, но като се смеси с другите бетонени глави около Зяюбаев излиза съвсем друго. За никаква "добра воля" не може да става дума с хора, които 70 години са ги учили, че върховна добродете е да мразят "бугарите", че те са люти врагове, че де подпишеш договор е важното, не да го изпълняваш и т.н. Такива хора няма как да "пречупват мироглед" за седвица или месец. Необходими са години, поне толкова, колкото този мироглад е набиван в главине им

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Ами, приятно с Русия или Турция. Какво ни занимават с техните ориенталски драми?

19

До 15

преди 3 години

Прабългарите не са били номадско племе - живеели са в продължение на векове на едно и също място, а преселенията им са били предимно заради вражески племена. Когато Алцек отива с хората си в Италия, научават тамошните хора как да напояват, и да отглеждат зеленчуци и ориз - такива знания не се натрупват с номадски живот !