263

Анонимен

преди 3 години

До ТИ ДА ВИДИШКато Левски казваш?Само чакаме да му се заплетат цървулите на плете и да го обесим.

262

Анонимен

преди 3 години

Другаре, трябва да въведем гласуването по пощата по почина на големия брат демократите в САЩ. Аз смятах да осигуря машините със служебното правителство ама не се получи. Сега единствения начин да спечелим е като пратим фалшиви бюлетини по пощата.

261

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Румен РадевИ да мучите и да плювате Радев е новият Левски!!!!Радев 90-та година е бил на 26 години. Докато се кандидатира за президент се е развивал само в професионалната си сфера. Не се е занимавал с политика, не е правил далаверки, няма обръчи от фирми, нито крадливи обшествени поръчки, не е приватизирал, няма хотел, не е бил доносник или бивш мафиот, няма чекмеджета, острови и няма къщи в Барцелона....няма милиарди в офшорки. В това отношение е направо бяла лястовица в Българските политически среди. Радев е всичко което МУТРАТА *** не е, а мечтае да е!!!! В САЩ оценили простия

260

Анонимен

преди 3 години

По- големи измами няма как да се направят

259

Bg.

преди 3 години

Партията "Републиканци за България " е Троянския кон на Тиквата. Далеч от нея.

258

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев: Гласуване по пощата е напълно възможно - доказано вече, левите само по пощата ги избират!

257

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ТОЯ НАШ ФИГУРАНТ - АЙЛЯКЧИЯ , Е ТОТАЛНО ИЗТРЕЩЯЛ .....

256

Анонимен

преди 3 години

Без да съм специалист мисля, че е по-реално да може да се гласува със СМС!Иначе Радев е толкова безпринципна кукла на конци, че всичко може да каже!В мобилните оператори се вижда срещу, всяко ЕГН кои сим карти стоят - пуска се по мейл заявка с кой GSM номер ще се гласува, получава одобрение и всичко е ОК -ДПС става първа политическа сила!

255

Гост

преди 3 години

Радев не е охранявал тошо, но е бил част от неговата армия!!!!

254

Анонимен

преди 3 години

Американски форум: питаш и ти отговарят.Руски форум: питаш и те питат.Български форум: питаш и ти обясняват колко си Т.Ъ.П.

253

до 294

преди 3 години

Това е книга. От книжарницата на сайт е. Кой си ти да ме гониш? Днес БГ да не е на баща ти сайта? Хахахахаха Ей... Радевистите много агресивни. Не дават чуждо мнение да каже никой. Кибичат да бранят вожда си като на пост са.

252

292

преди 3 години

Само по заглавията, мога да съдя от къде си ги копирал. От един сайт на Н. Недялков, в който дори коментарите са спрени. Айде бегай да играеш навън

251

Не знаете ли?

преди 3 години

Изборите ще бъдат предопределени независимо каквото и да се случва. Със или без избори ГЕРБ печели и ББ ще си е пак вожд на България.Който иска да се спасява докато все още може да отива в чужбина в нормална държа да живее, печели пари и развива тук в БГ е само място за некачествен матрял и псевдоелита.

250

до 290 Аферите на РР

преди 3 години

Аферата Два трудови договора за любовницата Десислава Генчева;СРС-аферата Да оправим ДесиАпартаментгейт с Румен РадевИзбегна военен съдЛетателни инциденти с Румен РадевКатастрофата с баща му и прегазения инвалидРумен и Десислава газят с кортежа на НСОКриминални скандали разтърсват семейството на РадевЗаплатата на Десислава РадеваЕто как Радев лобира за ГрипенитеАферата "29 милиона за гранични джипове"Радев замесен в теч на данни от Летище СофияЗависимост на Радев от ДС

249

Многоръкия Шива

преди 3 години

Майка ми и леля ми, ако не г закарам с колата, няма да отидат до урната. Когато мислят за правилната партия, ги карам до урната. Когато са се объркали, обикновено съм "зает". Ако "разреши" Радев, мога да гласувам от тяхно име и по пощата,.... и за комшийката даже. Лихваря, който държи половината лични карти в махлата със сигурно ще продаде и вота им по пощата, защото те без лична карта не могат да отидат да гласуват на живо.

248

Анонимен

преди 3 години

Радев е честен човек .Не е бил Мутра.Офицер,после Генерал в БА.Нито е гасил пожари нито е охранявал Тошо.

247

Анонимен

преди 3 години

До Зелен жорап"Съответно от него не се очаква да стреля, тарани и сваля никакви други самолети,"Ама той и като военен летец никога не е правил нищо такова: той е един човек, който цял живот не е правил нищо, от което да има някакъв смислен резултат.

246

Зелен жорап

преди 3 години

За 4 години Разединителя-Заразител така и не разбра, че не е назначен за военен летец, а в гражданската авиация. Съответно от него не се очаква да стреля, тарани и сваля никакви други самолети, а да закара пътниците си до следващо летище.Моля българите вече да не избират военни за висши цивилни постове, защото стана очевидно, че след 35 години в армията им е невъзможно да мислят в като цивилни.

245

Анонимен

преди 3 години

Много говорите ...кой кради България 30 г. БКП ,БСП ,СДС ,Царя ,ДПС ,и сега ГЕРБА,всичките бяха членове на БКП и БСП ,и сега всички се правят на ощипани ,преди да бъдеш полицай или военен беше нужни дади член на тая ПАРТИЯ...и Радев е бил ,но има едно НО )не крал държавата ,и не иска да бъде от сегашната вихрушка ,това е истината ,на писах тоя коментар за по младите хора,да знаят че всички тия сегашните 75% бяха от БКП и БСП ,и не се заблуждавайте

244

Ненчо Ненчев

преди 3 години

Абе,дорде не рече човек,гласуване е възможно и от ... гробищата - ами как ?! Ей на, и в Америката колко народ е гласувал така :))) Именно така гласуването ще е най-прозрачно, най-достъпно и въобще най - по-така :))) Да живей гьотере - гласуването ! Ура !