48

Анонимен

преди 3 години

Дядото да обясни защо 8-годишно дете е тръгнало на където и да е само. Законът задължава децата до 12 да са с придружител. Само че техният етнос се вълнува от закона само когато има интерес. Освен прекият виновник и семейството трябва да се подведе под отговорност. Бог да прости детенцето.

47

Мездра

преди 3 години

Арестуваният баща е българин

46

Анонимен

преди 3 години

В изборния ден БСП ще стимулира живеещите в махалата с... пистолети, пушки, автомати, гранати.Вече БСП се Ниновизира. Скъса с Герговите кебапчета. Сега е модерно да си гангстер, да караш черен джип докато те снимат за Фейсбук, на дивана да имаш цял арсенал оръжие все едно си оръжеен магазин.

45

съвет

преди 3 години

Дядото да си сложи и каскет, че няма да го приеме.

44

морски

преди 3 години

До КажетеСлужител от общината дошъл със няколко колеги на различни проверки у съседа ми каза:"В България (днес) всичко е възможно!"Това го казва човек, който има силата на закона да налага санкции, запечатва обекти и т.н.Казано просто и хляба и ножа са в ръцете му.Да но беззаконието продължава ... а можеше да не продължава ... а можеше да няма беззаконие ...

43

А КЪДЕ

преди 3 години

СА БИЛИ РОДИТЕЛИТЕ ПО ВРЕМЕ НА СЛУЧКАТА??? НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДЕТЕ НА 8 ГОД. ДА СЕ СЕТИ САМО ДА МИЕ С *** ПОДА, АМИ НЯКОЙ ДРУГ Е ЗАМИТАЛ СЛЕДИТЕ.

42

Кажете

преди 3 години

КОЙ Е БАЩАТА НА УБИЕЦА И ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНИ И НЕПРАВИЛНО СЪХРАНЯВАНИ ОРЪЖИЯ???

41

Анонимен

преди 3 години

Жалко щеше да има десетина деца и малко ало измами!!!!

40

Не може да

преди 3 години

...бъде!!! Толкова Много оръжия - законно притежавани?!?!?!? Бащата да не е от Френския легион?!?!Но и тогава не е много смислено 4- 5 оръжия да се ппитежават от 1 човек/ ром ли е?!?!

39

Нещастието е голямо,

преди 3 години

но търсенето пак на етнически мотиви и привилегировано отношение заразследването от роднините на горкото детенце е симптоматично.Що секасае до действията на другото дете,какво искате от малко дете,то ако сидаваше пълна сметка за делата си,нямаше да се стигне до там да има фаталенкрай за приятелчето му.

38

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До 39Оскотялото население е тежко болно.Затова още през 90-те българи избягаха навън и не се върнаха.За общество от елементи дето се гледат на кръв по улиците е силно да се каже.Цивилизованост при балкански диваци ?!Да бъдещето е ромско засега на България.Защото българите се самоизяждат в племето оставено на свобода, днес слободия !

37

До мездра

преди 3 години

Чувал ли си израза Кръвта вода не става

36

А защо не настояват

преди 3 години

главният прокурор да разследва къде са отишли милиардите,похарчени заасоциирането на етноса и какви резултати са постигнати?Какъв процент отпрестъпленията в страната са от етноса и как се отнасят пропорционалнокъм броя граждани от този и другите етноси.Обяснения "те вършатпрестъпления,защото нямат условия за живот" не вървят,нормалните хораучат,придобиват професия,работят,получават заплати,плащат сметки.А те?Кой им пречи?Мързелът и криенето зад етнически нрави,както и чаканетонаготово.

35

Мездра

преди 3 години

Убитото детенце е било бяло, русичко, умно, будно и дълго чакано, независимо че родата са роми. Другото семейство са си чисти българи, което не е попречило да изхвърлят трупа му на студа. Как са ги оставили сами в къщата да си играят, като дете под 12 години не може да остава само вкъщи.

34

Среща с Главния

преди 3 години

Той присъствал ли е,че да иска обяснени от него? Осем годишното би трябвало да си е в къщи или да излиза с придружител,като юрист не ги ли е чел тези неща?

33

Анонимен

преди 3 години

Обществото е тежко болно! На никого не му пука (още по-малко пък на самото общество)! От чужбина се забелязва по-ясно.. Скоро няма да си говорите помежду си хора... Става дума за нормални цивилизовани неща, камо ли за някаква общност да се говори.. Това означава, че сте на изчезване.. Който иска, да мисли!!

32

Анонимен

преди 3 години

До 29Даже и график на деня правиш на чуждо дете, че и БХК замесваш, че и КИЛОМЕТРИЧНИ ПОСТОВЕ пишеш с цел да надприказваш... Разбрах ти внушенията- детето само си е виновно щото не отишло на училище, щото не писало домашно, щото е с друг ет. произход...Аман от псевдопатриотари! И пуритани.

31

до 22

преди 3 години

"само тук оценят човек по това как е облечен. По белия свят те уважават и поздравят на улицата, само зощото си човек." Ти сериозно ли? Ами сега е 10 януари - тръгни по улиците по бански, плавници и шнорхел. "По дрехите посрещат, по ума изпращат." И ако почнеш да поздравяваш хората по улиците в кой да е град много скоро ще ти дадат ново облекло. Една бяла риза с дълги ръкави.

30

Анонимен

преди 3 години

До колкото разбрах: дете /ром'че/ е убито от друг ром ! Всичко е точно. Въпроса е убиеца дали притежава законно оръжието с което е станал индидента и защо се тръби за пиратки и прочие от три дена като видно. че от друго е починало детето, също така защо полицията и прокуратурата не си е свършила работа както трябва.

29

Анонимен

преди 3 години

Не се карайте. тази трагедия описва целия този етнос.Родителите в чужбина, децата оставени при роднини.Случаят в Пещера е същия. Оставено дете на произвола на съдбата и когато попадне в лоша компания печалните резултати ги прочитаме в новините!