83

абсурд

преди 3 години

Глупости на търкалета,така или иначе всеки ще го прекара

82

Анонимен

преди 3 години

До комунизъм 2То защото при сегашния модел си много независим...

81

Анонимен

преди 3 години

До 91Как ще стане, след като далеч няма ваксини за всички?

80

Антонио

преди 3 години

До 89Веднага виждам ниското ти ниво на образованост.Не се пише "мой пари" пише се "мои пари"Ти си длъжен да плащаш здравни осигуровки. Не можеш да определяш кои данъци задължителни осигуровки да плащаш.

79

Анонимен

преди 3 години

Следващата стъпка ще бъде ,който не е ваксиниран няма да може да започва работа,да пазарува в магазина,да използва влак и градския транспорт ииии......така до безкрай!това не прилича ли ви на новото робство?

78

Анонимен

преди 3 години

Много лесно - не започвате работа, ако ви искат тест. След няколко отказа, работодателя сам ще промени изискванията. Това е борба между доброто и злото. Ако ви искат тест, няма нужда да работите на това място, защото работодателя е или масон, или техен човек, и работата ви няма да ви носи удоволствие. Масоните ще бъдат безжалостно обезглавявани и бесени, когато започне революцията (Страшния Съд). Няма да ви се иска да бъдете наоколо, нали?

77

MadSlav

преди 3 години

ДО 88 Антонио :Нямам против да ми спрат достъпа, но първо ми връщат парите за здравни осигуровки за последните 5 години и повече няма да им внасям.Да може да си платите от собствения си джоб и да си носете *** колкото искате, но не с мой пари( дори идея си нямате какво ще си сложите, но нали сте промити мозъци....).

76

Антонио

преди 3 години

Който не иска да се ваксинира да няма право на достъп до здравни заведения. Без право на никакви социални помощи и услуги. Заради тези умират хора!!!

75

Анонимен

преди 3 години

ами фашисти, сър......

74

комунизъм 2

преди 3 години

В началото казаха че има смъртоносен вирус и ние приехме ограничителните мерки.Но времето минава и доверието започва да се пропуква.Оказва се че някой се опитва да промени обществото. Да създаде "нов модел".В името на здравеопазването, те разрушават икономическия модел на обществото. Унищжават занятите, унищожават независимите средства за препитание на хората. На пръв поглед, удължаване на мерките изглеждат вследствие ситуацията . . . В замяна, предлагат "помощ". Държавата заема мястото на

73

ПроСоТо

преди 3 години

е,бехме го чули /прочели/ отдавна,но СЕГА ставаме СВИДЕТЕЛИ:-"На всеки ще бъду сложен печата на Звяра на дясната ръка..И който няма тоя печат,няма да може да продава и купува"..."Дясната ръка" е само ИЗРАЗ,но ПЕЧАТА ЩЕ ВИ ГО ИСКАТ В "ИМУНИЗАЦИОННИТЕ ПАСПОРТИ"!!!!..на мен ми харесва!..Имах доста силно съмнение в Написаното от Мъдреците,но виждам,че нещата се развиват точно както са ни предупредили от преди хилядолетия...което май наистина означава,че "Времето е близо"!Твърде близо!

72

Истината

преди 3 години

Започва се

71

Коронов

преди 3 години

Големи заглавия голямо нещо!Като прочетете старията разбирате, че заглавието няма нищо общо с нея и евентуално в бъдеще, някога може и да има.Крещящи заглвия и,като прочетеш статията, пръъъъъц, автора решил и се насрал.

70

Анонимен

преди 3 години

Първо ПСР, после ваксинацията задължителна. И няма нищо срамно да ни пломбират ушите както на другия ***.

69

wer

преди 3 години

А най-новото: За да се направи PCR тест, трябва да си почнал работа!

68

до нечестно

преди 3 години

Този вирус е много удобен за политиците у нас и по света.За тези които налагат ограничения и тези които обвиняват управляващите че не се справят.

67

Съгласен

преди 3 години

Всички искат пари. И с К19 и без К19 много вършат работа, но само някои я вършат безупречно. Добрия работник не се намира току така и работодателя трябва да го цени.

66

това е нечестно

преди 3 години

Навремето, в училищата имаше плакати където казваха че грипа удря в сърцето, бъбреците, черния дроб и не знам къде още. Нека приемем че този щам е по-опасен от другите.И все пак, аз чуствам че има много големи и заинтересовани организации които преднамерено раздухват психоза. Такива са медицинските лица в едно с фармацефтичната промишеност. Такива са Интернет и журналистите. Това им осигурява работа и увеличение на доходите. За свои съюзници ползват паникьорите.

65

Комисията

преди 3 години

да защита от дискриминация, къде е?Докато това изискване не влезе в закон или наредба, не противоречащи на конституцията, си е чиста проба дискриминация!Да не стане после така и с ваксините, а?Или с кьорфишеци пробват нагласата на хората?Слаб опит обаче.

64

Американ

преди 3 години

Какво сте се запенили бе, ?Ако не ви плащят теста значи са скапаняци и изобще не би следвало да им обръщате внимание, освен ако не сте много на зор, в който случай от ***ви няма полза.