173

Анонимен

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ да си прави Вето всеки ден и какво от това?Президента на БЪЛГАРИЯ Е ИЗЛИШЕН.Това е най-безполезната длъжност в България. 15 000 лв. заплата за нищоправене.България се управлява от мандатоносители. Мандатоносителите носят отговорност да периода, в който управляват България.Който не носи отговорност за управлението да си мълчи там под чехъла на жена му и да не се обажда като черна руска станция. :D

172

България

преди 3 години

Площ110 993,6 km²[1](на 103-то място)Води (%)2,16Климатумерено-континенталенСтолицаСофияНай-голям градСофияОфициален езикбългарски[2]Религиясветска държаваДемонимбългаринФормаунитарна парламентарна републикаПрезидента не може да каже гъг без парламента.Президента не решава нищо. Воже да си прави Вето всеки ден и какво от това?Президента на БЪЛГАРИЯ Е ИЗЛИШЕН.

171

@ @ @

преди 3 години

Няма закон който да регулира шашкънията на Червено терсене с чорапи резеде...

170

Анонимен

преди 3 години

Борисов подари на Радев победата. Но на есен едва ли ще е така.

169

Анонимен

преди 3 години

171 Феновете на фигурата Радев и на излъчената го руска БСП си личат във форума, по обидите, арогантноста,по примитивното си мислене.

168

Скитник

преди 3 години

Едно си *** знае, едно си *** бае!

167

до 183

преди 3 години

Президент и сега не ни трябва.България е бедна държава.Президента на България е безгласна буква.От него не зависи нищо(независимо кой е той-тук не става дума за личност,а за институция президенство).Не можем да си позволим да имаме президент с 15 000 лв.заплата и един вагон съветници с агентурни имена от ДС. На тези хора се плащат заплати.Не ми се навлиза в подробности.Всеки може да намери справка колко струва президенството на месец на данъкоплатците. България се управлява от Мин. председател.

166

Анонимен

преди 3 години

До БостанРадев не е харесван нито от десни,нито от леви,след като се изложи като президент и народа отвърна глава от него,какво ще спечели,като никой не го иска? Ти добре ли си?

165

Анонимен

преди 3 години

Радев,нямаш никакъв опит в политиката,изложи се и като президент,сега си и с ЦЦ,хич не се натискай за власт,по-добре сегашното правителство да остане на власт.

164

Тонката

преди 3 години

На тези всичките къде са на масата на Фигуранта им видяхме потенциала на така наречените въстания:):):)5000 човека окензаха цяла София с домати и яйца:):):)Пловдив 200 човека,Варна 100,Бургас 50:):):)Тва е,всичко на всичко МАХ 10 000 човека за цяла България:):):):)

163

до анонимен

преди 3 години

Ще дойде ден в който няма да има президне, партии, избори и прочие. Само подчинение. АКо сте живи - ще си говорим пак.---------------Че, то и сега си е пълно "Подчинение", само, че подсладено!

162

Гуфу

преди 3 години

Погледнато реално "корумпираното управление на Борисов" загуби единствените избори, които е органузирало. Как те са абсолютно честни, а организираните от сегашния президент и неговия служебен кабинет, които ГЕРБ спечелиха, са манипулирануни? А сега тези, които предстоят, организирани от тези, които честно направиха президентския вот, ще са нечестни, манипулирани, купени и т. н.? Няма логика просто. И това са абсолютни факти.

161

Анонимен

преди 3 години

Пъпешът няма връзка с реалността. Нито един човек не знае какво ще стане, *** иска прогнози. За да каже, ако някой случайно му ги даде, че са се провалили.

160

папанчУ

преди 3 години

Словоблудието на Фърчилото бие рекорди...БКП-то шъ го използва като пре-зер-ва-тив до края на мандата му и след това шъ го изхвърли като ненужна вещ, след което дори и името му ще забравят.

159

Анонимен

преди 3 години

Никога не сме случвали на президент. Желъо беше ***, напари сума поразии, призна Македония, и т.н. Стоянов не направи нещо само плямпаше. Първанов си е Руска пoдлога, сума поразии направи и той. За Плевнелиев даже незнам какво може да се каже. Но тоя лъотчик е краен кpетен, най-сkапания президент който сме имали, едно положително нещо само гpухти. Дано имаме късмет със следващия, хубаво е че независят много неща от него. А пък длъжноста вице си е за закриване, грешни пари на вятъра.

158

Анонимен

преди 3 години

ВЕЧЕ И ЧЕРЕПА ИСКА СРЕЩА С РЕЗИДЕНТА- КАКВА БЛЯСКАВА АЛТЕРНАТИВА НА ГЕРБ.

157

Анонимен

преди 3 години

"БОРЦИТЕ" СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО С ДОГОВОРКИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА АЛТЕРНАТИВЕН, ЗАДКУЛИСЕН, ГРАЖДАНСКИ ЦИК- АЗ ВИЖДАМ КАК СЕ ПОСТАВЯ НАЧАЛОТО, ОСНОВИТЕ НА КОСТИНБРОД 2...ШИЗОФРЕНИЯТА ПРОДЪЛЖАВА.

156

полковник Колев

преди 3 години

След Освобождението от турско робство, БГ тръгна по погрешен път. Също така и след 9септ.44год. и след 10септ.90год. не виждам индикации нещо да се промени и този път. Прекалено много са джавкащите се за кокала и гладните за власт и за пари...И сега ще стане,стани ти да седна аз!

155

Анонимен

преди 3 години

Що не викне депутатите да му правят равнис? Много пъчене, никакво покритие.

154

Анонимен

преди 3 години

Радев уверено върви по пътя на Тръмп. Една сериозна грешка и се сгромолясва. Най-лошият президент в историята ни.