75

Анонимен

преди 3 години

По заповед на джуджето всички русофили под строй с песен към руското посолство да им ударят по един спутник. Трябва да се жертвате другари за вашата матушка.

74

0---

преди 3 години

Руската ваксина е най-добрата в момента.Разработват я от декември 2019. Знаели са по-рано какво идва от Китай. Неслучайно Астра Зенека в момента преговарят за обща ваксина с руснаците, понеже една от съставките в руската е особено ценна срещу Ковида. Проблем е , че не трябва да се приема алкохол с руската. Иначе до две години е периода на действие на Вектор. Руснаците традиционно са много напред с науката и медицината,не ги подценявайте!!!

73

Анонимен

преди 3 години

Класически черен PR, как ваксината не работи :). Само като види човек, че нямат фрапиращи правописни грешки и веднага му става ясно, че статията е спусната към сайтаджичетата да я публикуват готова...

72

Анонимен

преди 3 години

Надеждна като Калашник ли е ваксината "Спутник V" на Русия?------------Ами ако се окаже най-ефективната и най-безопастната, запада шъ го признае ли, ай?

71

Анонимен

преди 3 години

Подобни писаници напомнят западната преса по време на соца, надъхване на населението, че на изток било зле, само че държаха неграмотни 90 процента от населението си.

70

Анонимен

преди 3 години

Кво толкова я обсъждате тая руска ваксина, нали си имате ваша.Яжте си я, пийте си я, квото искате това правете с нея.Те руснаците и без вашата прехвалена ваксина ще се справят.Пийте си белината и не се обаждайте.

69

Джедай Мастър

преди 3 години

Надеждна като калашник, резултатна като Новичок. Дори Ботоксовия хиповизен лилипут не си я бие тази резултатна ваксина.

68

Веско

преди 3 години

Само като видях Оливер от Индипендант ми беше ясно каква ще е статията

67

Анонимен

преди 3 години

Израел се отказа от руската ваксина!

66

Анонимен

преди 3 години

Бандитизъм са имали от век поне.Явно им е в кръвта.

65

Анонимен

преди 3 години

До 54 Анонимен"Едно време дедите им разгромиха фашизма.Сега те самите са фашисти, и прибягват до простотии като "хибридна война" за да налагат гадната си империя на тези, които не ги искат. Тоест, на всички..."Едно време, през ВСВ, имаха договора със САЩ 'ленд-лийз'.По него получаваха много бойна техника, амуниции, самолети и танкове, храна, лекарства, продукти за производството, и какво ли не още.Така и не доизплатиха всичко...

64

Анонимен

преди 3 години

Боряшниците пикая газт за пореден път.

63

Мен ,

преди 3 години

Дали е без отказана руската ваксина не знам но че Израел я купува и използва е факт а едва ли евреите ще купят нещо което е не ефикасно . А и оксфордската ваксина е на основата на руската векторна ваксина и обменят опит с руския институт отдавна. Много е манипулиращо когато се казва част от истината . А сигурно и английският журналист знае това но в статията не се споменава нищо

62

Анонимен

преди 3 години

Не знам Спутника дали е като Калашник (вероятно не знаеш какво е това), но може да те умори по-лесно. Я колко доктори не се ваксинират, а те ЛЕКУВАТ ОТ КОРОНА19! Що?

61

Диана

преди 3 години

До Анонимен76Да, появяват се доста подобни съобщения, но при съществуващата съпротива срещу мерките за борба с коронавируса в световен мащаб не можеш да бъдеш сигурен, че те са истина - всеки може да си измисли стотици подобни историйки...

60

Диана

преди 3 години

До (-_-)Защо мислиш,че идеята на ваксината не е да се спре разпространението на вируса? Ако хората не се заразяват 7-8 месеца, т.е. за 7-8 месеца няма вирус, то това означава точно, че той повече не може да се появи, няма от къде да се появи.Дори това да е сигурно в рамките на един месец,т.е. за един месец няма повече заразени хора, това означава точно край на пандемията..Проблем е синхронизацията в световен мащаб все още, доколкото виждам, но е факт, че всички държави поддържат тази стратегия

59

Анонимен

преди 3 години

Медицинска сестра в Португалия е починала след COVID-19 ваксина. Соня Азеведо, 41г. майка на две деца, е работила като хирургична медицинска сестра в Instituto Portugues de Oncologia (IPO). Тя е била сред 538те здравни работници които са ваксинирани с Pfizer-BioNTech миналата сряда. Соня Азеведо е вечерала със семейството си вечерта на нова Година, и на следващата сутрин е намерена мъртва.

58

Та отново

преди 3 години

напомнете ни, кога света е разчитал на руска ваксина.......лъжата ви за ебола НЕ върви?

57

Анонимен

преди 3 години

Най-образованото и квалифицирано население на Украйна беше изсмукано от Русия. Квалифицираните и образовани украинци отиват в Русия, а не в ЕС.

56

Анонимен

преди 3 години

В Русия и Китай ваксината се произвежда в държавни институции, в западните страни тя се произвежда от частни фармацевтични компании. Тези корпорации неведнъж са били замесвани в различни скандали. Не трябва да се пропускат и опасните странични ефекти от лекарствата и печеленето на пари от фалшиви вируси като птичия грип.