434

Татул

преди 3 години

Нема да се плашите! Историята го е доказала. След апогея и висшата форма на олиго'френия в развитието на всяка една цивилизация идва упадъка. След това идват "варварите" внасят нови гени във вече изродените такива и работата се оправя. Демек да се подготвяме за едно яко кле'цане...Така си мисля аз!

433

Анонимен

преди 3 години

След това изказването на това нещо от снимката астероида Церера /932 км диаметър/ се отклони от курса си и се насочи към спалнята на Скумрията Нанси Пелоси.Сблъсъкът се очаква на втсъпителното слово за президент на педофила Байдън!

432

Дали е от Адам+Ева?

преди 3 години

Ясно е, че да се обърнеш към лицето на снимката с обичайните обръщения за "председателка" звучи не учтиво, а саркастично. Опитвайки се да я гледа, човек не може да не стане привърженик на всеки да има правото да носи маска по всяко време на денонощието, дори когато си прави снимка за документ за самоличност.

431

Руския

преди 3 години

Америка за чудо и приказ.Страната на неограничените възможности ... да си без пол и без родител.Какво ли мислят Сталоун, Арнолд, Брус Уилис и Дуейн Джонсън Скалата за това че да си мъжага всъщност е лошо.Пълен социален позор!

430

дедовия

преди 3 години

Проблемите с пола и неговата идентичност идват от това, че ендокринната система не работи както трябва. За мъжете това значи, че производството на тестостерон е засегнато, а при жените - естроген. Тези състояния се водят заболявания и не са еволюция.

429

Татул

преди 3 години

Пфф, в тоя Конгрес само психопати. А ние всячески се стремим да им подражаваме.

428

Чак сега

преди 3 години

Чак сега ми просветна колко права е била Инквизицията като е преследвала вещици като тая скумрия. Занемариха от 300 години тая дейност и на.... вещиците окупираха и Конгреса,и Капитолия,и САЩ,и си пускат костеливите ръце кам нас.

427

Анонимен

преди 3 години

Конгреса вече е импотентен

426

Ива

преди 3 години

Четете интервютата на Юрий Безменов !! Откъде Марксистите идат и как ще разрушат запада и САЩ отвътре..

425

мишо бирочето

преди 3 години

време е Господ да рестартира играта. за какви шитни си говорим тука дами и господа

424

Подкрепа

преди 3 години

Одобреявам на 100 %. Дано и в България станем така. Това ще бъде още една победа за гейовете и лесбийките, както и за правата на жените.

423

тато

преди 3 години

Когато чуя или прочета ДЪРЖАВЕН ГЛАВА и беснея. В българския език прилагателното се съгласува по род и число със съществителното! ГЛАВА е е от жен.род, а прилагателното пред него ДЪРЖАВАН е от мъж.род. И това е заради факта, че се водим по ума на англоговорящите нямащи род в езика си. Може да се каже или пише Президент, Премиер-министър, но да се използва ДЪРЖАВЕН ГЛАВА е глупост!

422

Ще трябва

преди 3 години

да забраните и учебниците по медицина. Вече да няма вторични полови белези, нито гинеколози и андролози, щото обозначава принадлежност. Да няма мъжки и женски болести, даже и болести да няма, щото причиняват увреждания и дискриминират хората. Само "неразположение" да остане. Опа, и това не, защото са свързва с месечния цикъл при жените, пък те са на изчезване. Е, не знам. Изчерпах се. Вие измислете нещо.

421

Рептилите

преди 3 години

съвсем го подкараха през просото. Преди 1-2 г. решиха, че децата са полово неутрални, докато пораснат и решат даи са мъже или жени. Сега пек всички ставаме полово неутрални - и тези, които сме пораснали и сме определили половата си идентичност. Като изчезнат жените, кой ще ражда? Родителят? Ама в българския език той е от мъжки пол. Ще могат ли да измислят нов български език, в който съществителните имена нямат род? Или ще ни забранят да говорим на български?

420

Анонимен

преди 3 години

тая Пелоси се е побъркалаТая явно е преболедувала ковид и е ударило в мозъка

419

Анонимен

преди 3 години

ходещите мумии започнаха да зомбират всичкиАмерика се срина с тоя избора за президентТова трябва да има заговор за да се избере египетска мумия за президентУваженията ми но всичко си има разумни предели.

418

Мама и татко

преди 3 години

Това не е нормално,тази е ***...

417

Мама и татко

преди 3 години

*** ще янаричам тогава, може ли?

416

Ха-ха

преди 3 години

Тръмп бил л*уд?Ами тая мумия щото е много нормална...

415

Боби

преди 3 години

И първата думичка на бебето когато проговаря, вместо заветните "мама"и "тате", ще е родител 1 и родител 2. Възможно е и то 1 и то 2, за да поясни за кой става въпрос..... това е дъното на простотията. Изобщо не ми пречат разни обратни, неопределени или каквито са там. Ама цащо трябва да ми парадират с това . Аз да им натрапвам че съм нормален, мъж, баща и имам ценностна система.... Всички ги пращам по стар български обичай на...... Стига сте ни занимавали с тях.