134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В САЩ не е имало и един ден президентски терор. Да зашитаваш от посегатлство обекти от национално значение, от полудели конспиратори неграмотници не е терор, а задължение на всяка нормална държава."Точно така е, но на простия русофилин как можеш да му пробиеш бетонната глава за да стигнеш до нещото което при обикновения човек се нарича мозъчна ***.

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Още един банкрутирал. :)))Абе, тук само няакакви подобни ли сте се събрали? :)))

132

Анонимен

преди 3 години

В диктаторски Беларус всеки ден си протестира опозицията Даже какичката се самопровъзгласи за победител на изборите - май е на ВИЕ с математиката ЕС и САЩ одобриха самопровъзгласяването ѝВ САЩ уж демокрация - стрелят на месо , вечерен час , на ТРъмп му блокираха профилите из социалните мрежии разбира се - не признават Тръмп за победител , или поне че са фалшифицирани изборите

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136В САЩ не е имало и един ден президентски терор. Да зашитаваш от посегатлство обекти от национално значение, от полудели конспиратори неграмотници не е терор, а задължение на всяка нормална държава.:)))

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 192Ами дай да броим дните русофилино. В САЩ само 1 ден президентски терор, в Беларус 180 дни президентски терор и продължава. Да не споменавам Русия че там става въпрос за 20 години президентски терор.

129

Анонимен

преди 3 години

До ТеоБанкрутирал си.:))

128

юбералес

преди 3 години

До АнонименАко беларуската опозиция щурмува президенството на Лукашенко, убитите ще са повечко от 5. Засега беларуската опозиция не е счупила една витрина.

127

Тео

преди 3 години

До юбералес"Тео, в САЩ на власт не е Байдън а Тръмп и отговорността за убитите протестиращи е на Тръмп" - Правилно! "Разликата меду Беларус и САЩ е че Тръмп призна победата на Байдън а опозицията в Беларус не принава победата на Лукашенко" - неправилно тълкувано - и в двата случая загубилия не признава властта на победителя. В САЩ просто Тръмп се усети на време."В Беларус ОМОМ уби 9 души след побой" - най-вероятно правилно, не съм запознат, но в САЩ направо си ги стрелят. Същия ефект!

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124"От DW, CNN или Белингкет го казаха?"Дават го по всички канали, моето момче, буквално имаше директни предавания. Явно си сляп и глух. А, да, и част от тази информация идва от официалните беларуски власти, които дават отчет за убити и за влизания в жилища на опозиционери, побои и т.н. Отчайващо банкрутирали сте. Няма спасение за вас.

125

Анонимен

преди 3 години

До Тонката 122Колкото до 17-ти , нямат друг избор Ливърпул освен да бият . Юнайтед хем с мач по-малко , ако бият - не хорошо за Клоп там - 4:2 за Ливърпул .Последните им 3 мача в шампионата бяха за заблуда :)))))

124

юбералес

преди 3 години

До стига беТака е поднесена статията. Ако се интересуваш от случая, ще разбереш че тези записи са потвърдени от бивши служители на Беларуското КГБ казани пред камера с лицето си и името си.

123

Анонимен

преди 3 години

В Капитолия убиха 5 протестиращи за един ден,а Лукашенко едва 8 за 5 месеца.Ако протестите в Америка продължат 5 месеца,колко ли народ ще избият?

122

Анонимен

преди 3 години

Путин разсипа Русия, Лукашенко разсипа Беларус, а Тръмп разсипа САЩ. Това е общото между тримата президенти. Разликата е че Тръмп си заминава, а Путин и Лукашенко продължават да трошат и разсипват Русия и Беларус.

121

юбералес

преди 3 години

До ТеоТео, в САЩ на власт не е Байдън а Тръмп и отговорността за убитите протестиращи е на Тръмп. Разликата меду Беларус и САЩ е че Тръмп призна победата на Байдън а опозицията в Беларус не принава победата на Лукашенко. В Беларус ОМОМ уби 9 души след побой и това не е според DW и CNN а според официалните беларуски власти.

120

стига бе

преди 3 години

Толкова коментари за някакви записи на Лукашенко. И всичко се приема за чиста остина и едва ли не като доказателства за обвинение.А тук в България, записите на Борисов веднага бяха оспорени, а се оказаха че си е самата истина.И какво, нищо. Прокуратурата разследва КОЙ го е записвал, а не какво е казал. Я си погледнете в двора, а не гледайте в съседа, Беларус даже не ни е съсед.

119

наблюдател

преди 3 години

Лукав е Лукашенко.

118

Анонимен

преди 3 години

"Лукашенко извади специално обучените си за терор команди, които вече месеци наред, бият, отвличат, малтретират и убиват невинни граждани, които протестират мирно. Влизат в домовете им, преследват ги на работните им места и ги гонят по улиците."От DW, CNN или Белингкет го казаха?Или просто си го измислихте?Нали ви е ясно, че ако една власт реши, протестите спират на мига, както е в момента в САЩ. Военно положение, вечерен час и ако излезеш на вън ще те отстрелят. Тези протестират с месеци!

117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Не, как се водят дебатите си е работа на дебатиращите, а кой какви изводи си прави е следствие от интелектуалното ниво на слушащите. Както казах, американците трябва да си зададат въпроса как се стигна до това в уж напреднала държава огромни маси от хора да са на ниско интелектуално ниво. С това Путин няма нищо общо.

116

Тонката

преди 3 години

до119 Абе боли ме фара мене за Астън Вила:):):)На 17,на Антоновден е мача:):):)Е там трябва да падне Ливърпул:):):)

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Така е, но самия изборен процес не беше опорочен."Напротив, цялата предизборна кампания през 2016 беше опорочена и сведена до любимото за руския "демократизъм" хмърляне на кал върху опонента. Дори ако сега някой спомене името Хилари Клинтън веднага започва ръмжене и скърцане със зъби на русофили.