235

Анонимен

преди 3 години

Миналата година във франкфурт отмениха 500 годишна традиция! Биерфест! Посещава се от милиони от цял свят! Не чух някой германец да протестира или да коли вол и да събере квартала в двора! Това е нация с традиции и отговорност! *** е над тези неща!

234

Тези които

преди 3 години

СЕ НАПРАВИХА НА МЪЖЕ В РЕКАТА, СЕГА ДА СЪБЕРАТ 1000 ЛВ ЗА АКТА НА КМЕТА! ЩОТО ДА ПИЕ И ДА ПЛЮСКА И ПОСЛЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ МОЖЕ ВСЕКИ! ЛИЧНАТА ОТГОВОРНОСТ ОБАЧЕ Е ЛИЧНА И ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ! И ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ЩО СТЕ БОЛНИ И НЯМА ЛЕКАРСТВА И МЕСТА В БОЛНИЦИТЕ! НАЛИ СТЕ ЗДРАВЕНЯЦИ, ВАС ВИРУС ВИ НЕ ЛОВИ, ЛЮСКАТЕ ШЛЮКОВИЦА И ПЛЮСКАТЕ СВИНСКО!

233

дедо Ташунко

преди 3 години

до ПроСоТо, номер еди кой си. "И не оспоровай глупца" - е казал Александър Сергеевич Пушкин.Има нормални и качествени хора тук, които са коментирали трезво, но са им натряскали минуси. Преобладяват 80-те %, за които спомена проф. Иво Христов преди година и нещо.Какви традиции е това хоро, бе ..лоумници? Истинските традиции са древни като майка България! Утре ше кажете, че и Хелуин е традиция.Местя. Поздрави на качествените българи от снежен Мюнхен. Седя на топло и благодаря на Господа Бога!!

232

Калоян

преди 3 години

До 247 : Ако наричаш хорото в реката християнска традиция, значи най-вероятно живеем в два различни свята

231

Анонимен

преди 3 години

Браво момци кефите ме! Тука разни балалайки си мислят, че са много интересни кято плюят. Истината е че са просто едни женчовци. Респект

230

Хихи

преди 3 години

Простотията няма край

229

Анонимен

преди 3 години

Те са пили цяла нощ никакъв вирус не може да ги хване. Освен обикновена настинка, ковид19 не може да ги хване. Така са спиртосани всички, че водата започва да ври. И уж мъжко хоро, а жена влиза. Традицията е нарушена.

228

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Въпросът е принципен - има ли правила, те се спазват от всички"Има и един по-важен принцип: Има ли малoyмни правила, те се спазват от *** и малодушниците.

227

Анонимен

преди 3 години

Браво на хората! Мерките да си ги спазват ковидясалите зoмбита, ама тихичко, без да се навират на нормалните хора!

226

Помните ли

преди 3 години

Да ви питам -помните ли как преди 27-28 г. кога хвърляха пак кръста в едно село-сумати сеирджии имаше на един въжен мост, който се скъса.И имаше след това десетина удавени! Кой понесе отговорността тогава, осъдени ,наказани имаше ли? Или не искате да си спомните тази "мъжка традиция+,нямаща нищо общо с християнството ,а един окултен ритуал!?

225

22

преди 3 години

от 30 години... токова го има това хоро. не си измисляйте традиции. Ставаме за смях като македонците. Днес е роден един от най-великите Българи. За него трябва да има статии. За неговите дейности, идеали и мечти. Хора с подпийнали мъже не е интересно.

224

До офффф

преди 3 години

Като опра до бялата мафия искам не искам ще си платя! Както аз, така и другите, нямаме друг избор! Ей ги всичките шефчета, партийни лидери, депутати, министри и псевдо звезди, разболяват се и хоп за 3 дни ги вдигат на крака! За тях няма препълнени болници, веднага ги лекуват, защото си плащат яко!! Ако не си платим, ще умрем пред някоя болница и просто ще ни впишат в черната статистика! Лекарската професия отдавна не е на почит заради това ги бият и псуват. Лошото е, че и читавите го отнасят...

223

Анонимен

преди 3 години

До АЗ, ТЯ, ТОЙ.Егати традицията- дай да измрем, ама Бай ***, да гази в реката.

222

ПроСоТо

преди 3 години

До дедо Ташунконе съм искал да те обидя!..Просто ти обръщам внимание ,че НЕ трябва да сме толкова негативни към ЖИВАТА традиция!...ако разбираш...Или ако аз съм успял да се изразя разбираемо..

221

ПроСоТо

преди 3 години

До дедо Ташункодедко,-Ботев,Левски,Бенковски,Раковски,Караджата,Матей Миткалото,..и другите стотици национални герои са ЗАЧЕРКНАТИ от "историята ни"!!!!..За "Новото време" те не ни трябват...Е,същите "зачерквачи",към които изглежда принадлежиш и ти,просто не могат да "зачеркнат" тая традиция с хорото!..За това си траят за Ботев,но за тия "Корави глави" не могат,защото те СА ВИДИМИ!

220

Перник Изток

преди 3 години

Който се упражнява в плюене по истинските българи от Калофер да си слага масчицата и да се нарежда чинно у Кауфландо на опашка за кренвирши "Леки".

219

Анонимен

преди 3 години

ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ /ПРАВИТЕЛСТВОТО/ ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ. НАЛИ СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА. ТОВА КОЕТО ВИЖДАМ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРАЗНИКА - ЙОРДАНОВДЕН. ТОВА Е МЕСТНА ГАВРА С ПРАЗНИКА И СЪС РЕШЕНИЯТА НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ. КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА, КЪДЕ Е ЖАНДАРМЕРИЯТА, ЗАЩО НЕ РАЗРУШИХА БЕНТА В РЕКАТА. КАТО ИЗДАДАТ УТРЕ ДРУГА ЗАПОВЕД КАК ДА Я СПАЗВАМ. Е ЗАТОВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЯМАТ АВТОРИТЕТ. 50 ПОЧЕРПЕНИ МЪЖЕ ИМ ПОКАЗАХА ЧЕ ЩЕ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ. ЯКИ ГЛОБИ СА НУЖНИ - ВИЖТЕ АНГЛИЯ - ИЗКАРАХА КОННА ПОЛИЦИЯ!

218

дедо Ташунко

преди 3 години

Великият Христо Ботев е роден на днешната дата в Калофер! За него - нито една думичка. Говори се само за глупавото хоро с днешните псевдо-герои.Защо вестничето не съобщава ни буква за рождението на този истински български юнак и патриот?Това е престъпление към светлата памет на великият български патриот и родолюбец!На децата ще им останат в главите спомен от днешното перчене на "героите" от новото време и нищо за Христо Ботев! Велики Ботев, прости им, те не знаят на кого да се кланят! Амин.

217

АЗ, ТЯ, ТОЙ.

преди 3 години

Тези, който са против БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ, да хващат първият полет с еднопосочен билет извън България, и никога повече да не се връщат да забравят за България. Това хоро в реката, и за кръста си е от край време, и ще го има още много години занапред. Нима днес в София за освещаването на Бойните знамена, нямаше пак струпване на хора, и войници, и т.н.. Значи би трябвало, и тях да глобят тези от РЗИ. Евала на Калоферци, ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Честит празник!

216

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

До Анонимен 242Когато законът и правилата са 00лигофренски иправени от 00лигофрени, няма начин те да бъдат спазвани!