48

Анонимен

преди 3 години

Струва ми се, че този човечец вече има психически проблем да е под светлините на прожекторите. Ей така от Щатите (!) си играят да му забъркват името в измамни реклами. А на мен ми се струва, че той е воден от принципа "лоша реклама няма"

47

Анонимен

преди 3 години

Хмм, явно ръководената от Мангъров клиника не е много привлекателна, щом е само на 1/3 от капацитета си ....

46

Bob

преди 3 години

"Също така съм сезирал и ГДБОП, имам приятели там и ми казаха, че сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат"Това показва каква е компетентноста на ГДБОП....

45

Анонимен

преди 3 години

Няма шанс скоро да достигнем стаден имунитет без ваксини. В държавите, в които правят най-много тестове на очвке от населението, заразените са между 1% и 7%. Най-много заразени има в Андора, цели 10,74% при 2329 теста на 1000 човека население.

44

Анонимен

преди 3 години

За интелигентния човек Мангъров е антиреклама. Както сме казали интелектът се измерва с IQ, ценности, реализация, образование, месечна заплата (а не някой с 2 магистратури от ТУ, който не може да си върже връзките да пее колко е "умен"). Феновете на Мангъров са ясни какви са. Шофьори, сервитьори- обслужваща класа предимно. Тук-таме има някой средна класа човек, но той си е чиста статистическа грешка. Формулата е с точност 88.5%, както сме казали.

43

Мангъров обърква

преди 3 години

игрите на САЩ в България, затова не го долюбват нашите продажници! Ваксините им нищо няма да променят, истината е в стадният имунитет, защото ще бъде естествена реакция, а не като ментетата им за пари!?

42

Анонимен

преди 3 години

еее ествествено че ще му праят милиционерски *** номерца ала Путин и Ленин!те толкова си могат!

41

IQ 3.14

преди 3 години

най добре е да го забъркат в два кубика цимент и цамбур некъде по на дълбочко

40

Доньо

преди 3 години

Абе то хубаво се надява доцента че "скоро ще постигнем т.нар. стаден имунитет", ама нещо май няма да е много скоро.При 200 хил. официално потвърдени случаи, нека да сложим че са 5 пъти повече (макар че това избощо не е ясно), но да кажем че до момента 1мил. са минали през вируса.Това са някъде 15%. Още доста има до 60-70%.Дано все пак заради тези минали вече да се намали заболеваемоста и хоспитализациите, но да видим. Иска ми се да е прав, ама цифрите са още далеко.

39

Анонимен

преди 3 години

Мангърата да каже какво стана със теорията му за стадния имунитет, или стана стадно изпростяване, оскотяване и изпростяване?!Искаше се от бугарчето да спазва няколко прости мерки за да се пази и това се оказа преко сили.

38

До 39

преди 3 години

Е,как може човек да бъде равнодушен към лъжи и манипулации ?! Каак ? Защо се изопачава истината ? Да,изнервям се ! Не на теб ,нито на хората,които се опасяват да си поставят ваксина поради неизвестността й като иновация.Но АНТИваксъри,които ми твърдят,че някой го лъже,убива,чипира и всякаквите му измислици,манипулират клипове и по този начин объркват и без това обърканото общество ,просто ме вбесяват до горе ! Лошо ,че нямам право да злоупотребявам със служебното си положение.....Бъди здрав !

37

izh

преди 3 години

Какво да прави докторчето, бе . След като улично президентската тайфа полизхарчи парите, а спонсорите стиснаха кесиите и мечтата за висш държавен пост се отнесе в далечното бъдеще понякога и това е реклама

36

Анонимен

преди 3 години

До До 35Явно трябва да повторя,защото не си особено умен. Не е твоя работа в какво вярват хората. Вярата е личен процес. Ако смяташ,че е твоя работа значи е трябва да посетиш специалист. Звучиш не особено нормално. За тона ти да не говорим. Много нерви и агресия.

35

До 35

преди 3 години

Я не ми казвай кое не е моя работа бе ! Много сте ми смели ! Кога ли ще намеря един такъв като тебе....Не съм поискал....

34

Анонимен

преди 3 години

И какво излиза че щом рекламите с Мангъров са публикувани от Сащ то в България нищо не могат да направят.

33

Анонимен

преди 3 години

Малко по-надолу ме изпревариха, но ако използват името на Мутафчийски за реклама, ще бъде за някой инсектицид:"Ще измрат яко, изтребва ги до крак - ще видите защо и как!"

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Не е твоя работа хората в какво вярват. Гледай ти в какво вярваш. Тръгнали платените *** да си врат носовете във вярата на хората.

31

Анонимен

преди 3 години

Пак са го изтрили.Напишете в Гугъл " как се създаде фалшива новина с ваксинация на премиер "И ще ги видите АНТИваксърите на какво вярват

30

Анонимен

преди 3 години

Направете си труда да изгледате клипчето на 28 коментар.Когато разказах за него по-долу,веднага за норматив генерирах 5 минуса.Един бабаит чак ме обижда и ме уличава ,че лъжа за такъв клип.Еми ....какво повече да кажа за АНТИваксърите !Изрязал клипа и пуснал само втората част във ФБ , а баба Мара-чипираната и Кеми Триъл-рептила крещят ,че ви лъжат,че се ваксинират !Това е !

29

Анонимен

преди 3 години

Какво име е тоя? На въдицата може да се хванат само поклонниците му!