57

Анонимен

преди 3 години

Ся като почнат едни масовия записвания за екскурзии в Москва...само гледай.Ха ха ха ха

56

ФАКТ

преди 3 години

Най-грозният град в света е истамбул!!!

55

У

преди 3 години

За мен е странно как няма африкански град? Къде е Конакри или Нуакчот?? Това е друг вид красота- естествена, не осветени с разни диоди реклами. Нагласена работа..

54

Анонимен

преди 3 години

Лондон - мъгла,муххъл, ромската махала на Европа..

53

Иво

преди 3 години

Абсолютно вярно е за Лондон. Класа. Стил. Атмосфера. Просто номер 1 от всякъде. Изненадват ме италянските градове Милано и Рим, колкото са мизерни и нямат грам урбанизация елементарна. А холандските и шведските градове трябва да са в топ 10

52

Анонимен

преди 3 години

Класация менте.

51

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

Хахах точно пък *** Лондон 😂

50

Анонимен

преди 3 години

до Конспиратор- обаче статията е за красиви градове а къде да живееш е различно за всеки и за всяка възраст ако си на 90 години няма да ти се живее в Лондон но ако си на 18 е различно ако си некадърник мутра връзкар чалгаджия София е твоя град а като градчетата в Швейцария в България няма да има и след 100 години хаха

49

Конспиратор

преди 3 години

Напълно измислена класация.Какво да кажем за Лондон - ако си бил бандит в държавата си, откраднал си няколко десетки милиона, може да намериш малък подслон; иначе ако дойдеш като бачкатор ще живееш с индуси, пакита и араби, и ще проклинаш деня когато си пристигнал там.Да не говорим за Ню Йорк и т.н.Сега е най-добре да живееш в някое спокойно планинско градче като в Швейцария, има такива и градчета и у нас и да не се пъхаш хем в скъпотия, хем в мизерия и престъпност.

48

Анонимен

преди 3 години

до 40 ти грешиш, и в най- голямото гето и в лондон или париж няма да видиш мизерии като в гетата в чалга републиката, няма да видиш кал и улици без асфалт и тротоар, ток, осветление, смрад и лаяна по улиците, керпичени къщи с одеало вместо врати, коне каруци кучета по улиците обичайните гледки от всеки квартал като факултетата на всичките български градове. такива гледки може би е имало преди 100 години в другите държави, бил съм във всичките и мизерии като българските не съм виждал никъде

47

Анонимен

преди 3 години

За мен най-хубавия град е Залцбург.Явно списъка е обществено поръчков.Добре че Виена не са пропуснали.

46

Анонимен

преди 3 години

Е,поне Бургъз и Филипету можеше да са поне у 20ската.

45

До 45

преди 3 години

Аз пък не зная с какво Е по убав Белград и Дубровник отАтина и букурещ , ако нещо се съмнявате, то и в четирите града съм ходил, Дубровник само стария град лятото има нещо интересно, а Тъй Е прехвален град. Белград нищо особено, освен сръбска музика, но това Е за нас балканците.

44

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха,Букурещ и Атина в стотачката ,а Сплит,Задар,Солун,Белград,Дубровник никъде ги няма!Голяма класация,няма що!

43

Анонимен

преди 3 години

Лондон - леееко прехвалено, но Единбръ е хубав град.

42

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се потърси отговорност от мафията герб. Тия до кога ще са на власт ? Вечно ли ? Като бай Тошо .Да се махат вече .

41

Анонимен

преди 3 години

Какво искате сега, такова гето като София да го пишат, че е красив град ли? Ами не е. Красивите градове имат свой собствен общ дух, който сплотява гражданите им, всичко опира до гражданско съзнание. И прогреса, и богатството, и политиката са продукт на този граждански етос. А на вас етоса ви е останал някъде на нивата с картофите, никакъв го няма в градовете ви.

40

+

преди 3 години

Тук пишат тези които не са видяли Москва иПетербург, а само по видео,то са необективни. Тъй като аз съм видял и двата града и Лондон, и Токио, и Париж.. то съм съгласен с класацията. Може на някои и да не им харесва класацията и че Москва Е 4 , а София я няма никъде никаква.. то София си Е провинциален град.

39

Анонимен

преди 3 години

Тия огромни мегаполиси като Лондон, Ню Йорк , Париж и Москва да ги видиш, добре, но за живот-не благодаря!В тях, както има красота, така и такива гета, че Факултето ще ти се види като Монте Карло! Животът ти минава в пътуване и бутане в тълпите!

38

Анонимен

преди 3 години

Щом ,мърлявият италиански Неапол е 56 масто,пред градове като,Пърт,Бризбейн,Аделайда(Австралия),канадската столица Отава и още редица,немски,канадски,американски градове,ясно ми е ,че това е измислена платена класация.