57

Бай Вълчо

преди 3 години

Ако не си сложите втора ваксина, чипа от първата няма да може да сваля ъпдейти

56

Това ще стане

преди 3 години

Пак отначало.....

55

Анонимен

преди 3 години

"Отказват лекари и изобшо хора на 1 линия,които са прекарали К19 !!!"Много добре прочетох всичко и ще ти кажа, че тук ти вече премина в режим на свободни съчинения. Отивай в някой друг сайт да баламосваш хората, тук няма да ти се получат нещата.

54

Анонимен

преди 3 години

Отказват лекари и изобшо хора на 1 линия,които са прекарали К19 !!!Правят го с цел приоритет за останалите хора,заради недостига на ваксини на този етап ! Чети хубаво ,докрай !

53

До 54

преди 3 години

Доста малка ????Хахахахаха....То не остана неваксиниран лекар в цивилизацията,който не е прекарал К19.Хахахахахахаааа

52

Анонимен

преди 3 години

Гледам тук много хора подават документи за позиция "опитна мишка"... хахаха ... чак агитират и останалите да го направим и обясняват колко хубаво било да сме мишлета и как само мишлетата били умни и красиви. Чували ли сте за стокхолмски синдром? Отдавна сме "похитени" от разни престъпни елементи, но вие продължавате да им симпатизирате и да им вервате, че мислят за благото и здравето ви. Мисля че към 8-10% от жертвите се проявява, колкото и са желаещите да се ваксинират ми се струва... :) ...

51

до 53

преди 3 години

"Large Numbers Of Health Care And Frontline Workers Are Refusing Covid-19 Vaccine"Четеш ли? Това е цитат от Форбс отпреди 2 дни. Медицинските лица отказват да се ваксинират.

50

до 53

преди 3 години

Доста малка част от лекарите са се ваксинирали, но ти си разтягай локумите и си изкривявай информацията според както ти изнася. Надали пречиш на някого.

49

До 52

преди 3 години

Значи говориш за лекарите в цял свят ?Хубаво щом мислиш,че си по-умен от тях !Бъди здрав !

48

до 50

преди 3 години

"Едно време Платон е лишавал от гласуване хората с недоразвит ум .Сега е същото !"Сега е различно. В днешно време хората с недоразвит ум се нареждат първи на опашката за ваксина. Само гледай да не си изпуснеш реда, за да не те пререди някой твой "колега" по умствена изостаналост. ;)

47

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли омръзна едно и също да го дъвчите? Хубаво, аз искам да се ваксинирам, но ще ме въртят като мамуна и само ще ми обясняват светлото бъдеще още 6-7 месеца, докато ми писне и се откажа. Който иска да се ваксинира, ще се ваксинира. Ще разтрелваме другите по площадите ли?

46

До 47

преди 3 години

Пак казвам !Ще се ваксинираш и ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕШ !Пожелание дори ще го направиш по документи !:)Това е положението !Кощунство е да ви се оставят устите отворени !Едно време Платон е лишавал от гласуване хората с недоразвит ум .Сега е същото ! Просто ви държим близо да нас,защото всеки живот е ценен в 21 век,дори вашият-на неудачници и ненужници !

45

Анонимен

преди 3 години

До сссрМного знаеш ти как се пише и какво е чужда валута. Глей си там рублата и мълчи, SPUTNIK такъв.

44

До Наско

преди 3 години

Никой не може да каже какво ще стане лятото,Наско ! Ако се получи този казус ,от там нататък света ще претърпи катсклизъм от абсолютна липса на доверие у политици и управници посредством медицината.Дай Боже не се получи !

43

до 45

преди 3 години

"Ще се ваксинирате и песен ше пеете !"Ако си изчерпал запасите си от клишета ти предлагам да се концентрираш върху собственото си ваксиниране и да не даваш акъл на нормалните хора, които ще пропуснат тази имунизация.

42

Наско семката

преди 3 години

Добре, айде, ще ни ваксинират всички. Дали доброволно или принудително, ще ни ваксинират. Предполагам де. Обаче какво ще стане лятото, след като всички по света са ваксинирани и пак има пандемия от ковид19? Тогава ко прайм?

41

До 40

преди 3 години

Ай ,да видим !Както искате го наричайте-диктатура,нов световен ред,но света полека -лека ограничава неизмеримата глупост на по-слабоумните индивиди като законодателно ще ги принуждава да следват нормите на науката и цивилизацията!Демокрацията е най-хубавото нещо досега,но в разумни граници !Когато племето започне да ги превишава се завръща силово чрез закон ! Това е,драги !Ще се ваксинирате и песен ше пеете !

40

Анонимен

преди 3 години

Бийте им ваксините на тия добитъци бе и с по един шут да си одат дома да се барикадират срещу чумата в главите им

39

ссср

преди 3 години

пише се евро, не евра,

38

Анонимен

преди 3 години

Не са ваксинирайте ше ви чипират и ше правят опити с вас през 5джи мрежата папардаци