75

Анонимен

преди 3 години

До православен патриотСпоко като изтрезнеят ще им мине

74

Анонимен

преди 3 години

аман от душевно болни патрЕоти ...

73

православен патриот

преди 3 години

Браво !!! Ето това са истинските българи!!!!Има надежда за Съпротива.....

72

Анонимен

преди 3 години

Простотията и чалгата, а не спазването на българските обичаи, сред които е и леденото мъжко хоро, представляват опасност за българите и срам за България. За да има България трябва българчета, българите поне да сключват граждански брак ( Църковния брак само по вярващите и по желание) и да не се страхуват да раждат бели български деца, които да живеят с българско съзнание и да са в България, а не в чужбина! *** не са бъдещето на България, а българчетата! Чужбината не е Родината ни,хора!

71

Анонимен

преди 3 години

Няма здравна система, няма болници, няма лекари, няма апаратура. Хората умират по стълбите. Обаче сега ще има БУНТ понеже забранили на алкохолиците да се плацикат в реката :)))))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 3 години

На българина сега най-големия му е проблем, че били забранили мъжкото хоро :))))))))))))))))))))) а не ви е проблем че взимате 650лв заплата :) МЕЖДУ ДРУГОТО в Англия минималната заплата в лева е 2800 :)

69

Анонимен

преди 3 години

До 86Е друго си е да влезеш пиян в една ледена река и да се плацикате с останалите алкохолици в селото и да има един който да бие един тъпан и хората да ви се радват. ГолЕма култура голЕма работа :)

68

Анонимен

преди 3 години

Ще ви цитирам един смислен коментар:" Да, нека да махнем тази "дивашка" и "варварска" традиция, да сме европейци, да има повече време децата ни да се учат от TikTok и да си показват малолетните полуголи тела на педофилите. Да ви имам разбирането за цивилизован народ!"

67

Анонимен

преди 3 години

Какв мъжко хоро като няма мъже? България загива всеки ден вие се занимавате с ГЛУПОСТИ! Като започнете да ми се правите на патрЕоти и ми хващат дяволите. За това ще си изчезнете и България ще бъде затрита и остане на ромите.

66

Анонимен

преди 3 години

Това ли ви е най-големия проблем веа? Нямате здравна система, нямате работище институции, имате най-ниски заплати и пенсии в ЦЯЛА ЕВРОПА! Обаче на ПPOCТИЯ българин проблема му сега е, че няма да гледа 10 пияндypници как се плацикат в някаква река... ЕВАЛА

65

Анонимен

преди 3 години

До " предприемача" Ами вие, псевдобогаташчетата *** от скука, понеже сте скучни модерни *** без обичаи и без памет Българска.

64

Анонимен

преди 3 години

Е цяло лято нямаше опасност по плажовете, сега за 50 души в студа в река било опасно. Малко така да вземете да се поотрезвите?

63

Жар

преди 3 години

Силата която създава тази традиция е изпепеляваща. Античовеците ще горат в адски мъки, заслужили са си го. Българският народ ще пребъде.

62

Изкам голо хоро

преди 3 години

Само с маски на. Муцуните

61

Анонимен

преди 3 години

Еми всеки си знае за себе си, който иска- да ходи в реката. Интересно обаче, ако смъртността беше 99% вместо 1% дали пак щяха да са така смели.....

60

Анонимен

преди 3 години

До " доказателство"Наредбата от министерството на здравеопазването НЕ е Държавен закон и ПРОТИВОРЕЧИ на Българското Законодателство, на Българските Закони и на Българската Конституцията, скапан ***!

59

И аз имам традиции

преди 3 години

Ама онея с маските малко ме поотказаха .....иначе и Аз съм голям бабаит.

58

Трол

преди 3 години

Браво, свободно-мислещи хора

57

Анонимен

преди 3 години

Богоявление / Йордановден е на 19 Януари. На 6 Януари е Бъдни Вечер, така че нека всички да си спестят нервите, калоферците ако знаеха това, надали щяха да искат тези ледени хора, не подобава и безсрамно да се играят ледени хора в деня преди Рождество Христово. Засрамете се всички, даже и прехваленият атеист Христо Ботев е роден на Бъдни Вечер по стар стил. Народните хора няма да ви избягат, но не се излагайте.

56

А женско хоро кога?

преди 3 години

Дискриминация! Изкам женско хоро! И ние можем да пием ракия!!!!! Ще се оплача на Сорос!