5

Югозападен

преди 3 години

Не забравяйте,че поддържайки маледонизма тези се титулуват като президент,министър-председател и т.н.и т.н.Иначе в рамките на България Заев щеше да бъде управител Скопска област,Пендаровски-инженер-озеленител в Тетово,а Бранко Цървенков(ски)-началник КАТ Прилеп.Всичко това хипотетично,разбира се...

4

Анонимен

преди 3 години

Заев и Винету са комунисти от едно котило. Просто разиграват театри, защото на македонците не им се иска да навеждат врат (и преь нас включително). Заев е един обикновен национален предател и демагог. Нещата ще се развият както винаги - България ще дерибейства няколко години, после ще лижем рани к ще ни се смеят.

3

Анонимен

преди 3 години

Без действия като премахване на фалшивите исторически наративи и спиране на омразата завинаги, влизането на Северна Македония в Европа е след 1500 години

2

Анонимен

преди 3 години

Заев е пробългарин, обаче не смее да се опълчи на сърбите в Северна Македония :) Каже ли добра дума за България, ще го разскъсат на парчета :))

1

Анонимен

преди 3 години

Заев да си гледа работата, за него България е вече затворена. показа се какво представлява, предполагам че сега ще натиска Запада който знаем че изобщо не се интересува от това каква е ситуацията на Балканите. Нагъл и подъл е, ако тази държава иска да съществува трябва да го махне от поста му и наистина да преосмисли отношението си към нашата държава. Защото историята на Македония е българска всички го знаят. Те трябва да го приемат и да ни оставят най - после на мира.