65

-

преди 3 години

Бракът се оказва много смешна конструкция, чак си сменяш името. Как няма да има собственически чувства. И после изневярата на мъжа не се брои защото не той си сменя фамилията. Ако жената изневери, може да я изхвърлят от рода право на улицата хахаха Скитайте си, мен такива ме отвръщават така или иначе.

64

лиса алиса

преди 3 години

Ако за всички хванати в изневяра се афшира по този начин ще се срине мрежата.Обидената жена е по-страшна от разярен лъв, но трябва да има толерантност, кирливите ризи се перат у дома.Има и по-страшни неща. Пази името на човека,пс който си делил всичко.

63

Анонимен

преди 3 години

"Мечтата" на всяка жена е да си вземе мъж, който да обикаля от ъз на ъз и да сее зарази и интриги навсякъде.

62

Анонимен

преди 3 години

Ще му го накриви. То пък много хубаво да си женен-жената знае, че й кръшкам и ако иска да си хваща пътя.Аз ще си живея живота с младите гаджета и ще ми е много добре.

61

Дърт дедо

преди 3 години

Пожелавам й да стане мисис ПРАБАБА!

60

Анонимен

преди 3 години

Затуй - телефон с копчета. Няма фейсбук, няма вайбър, няма ово, няма чат, няма проблем.

59

Анонимен

преди 3 години

Ами нищо ново ако питате мен.При "браковете " по сметка така се случва.На времето една стара моя позната казваше така..На един мъж корема трябва да е пълен а топките му празни! Така не мислел за глупости! -:) И май че има логика в това! Ами действайте жени.Хубави манджи и другото да не забравите! -:) Ако държите на мъжете си разбира се.-:)

58

Totenkopf

преди 3 години

Хахахахахах мисис Баба ахахахха ще се пръсна евала за шашкъниите дето публикувате паднах от смех

57

пияница мистик

преди 3 години

До 58Зависи. Лично аз, нямам избор. Любовницата ми веднъж ми каза: - Нали знаеш, че е много глупаво да те лъжа, че не спя от време на време с мъжа си. И аз какво мога да направя? Да ревнувам ли? Все пак аз съм резервната гума, не той. А и никога няма да и дам съвет да го остави, че да ми увисне на мен и да ми свърши рахата :))) И да, за мъжете си права и аз съм го забелязал. Масово ниска хигиена, пренебрегване на външния вид, излишни килограми. Затова умният мъж печели, като се разграничи

56

до анонимен

преди 3 години

Той тоя пък един убавец,ци ците му по-големи от нейните-----------Прав си!Но в случая спокойно може да се каже - "търкулнал се Похлупака, па си намерил Тенджерата!"-)))))

55

Анонимен

преди 3 години

Той тоя пък един убавец,ци ците му по-големи от нейните

54

Анонимен

преди 3 години

Мъжете подкрепят изневерите, докато не им изневерят на тях :D Не се ли виждате какъв кофти материал сте бе? С меки п****, шкембета до колене, космарляк, некъпани, ама с претенции! :D Жените раждат деца, нещо, което колкото и да опитвате да заченете отзад, никога няма да постигнете, нормално е да имат някое килце! Вашето оправдание какво е? Смешници, на бас че и жени нямате, коя би ви търпяла? Аре у лево.

53

пияница мистик

преди 3 години

До 57От АБВ на Гоце :))) Те и тук другарите са точно толкова грамотни. И тези многоточия... :))) И къде има, къде няма главна буква. За запетаите да не говорим

52

Анонимен

преди 3 години

"по мислил съм го"Пак като не е сложил и тире.....За кмет тест по грамотност няма ли?От коя партия е?

51

Анонимен

преди 3 години

Тая къф бранд развива и каква мисия е захваала?Да не продава бабешка козметика?

50

Анонимен

преди 3 години

Затязала го е щото си има пари жената и не чака на него,ако беше някое гладно кучче щеше да си трае и да му прощава

49

Сандо

преди 3 години

хммм, тя цялата държава се плющи като за последно само тая нещо не разбрала

48

пияница мистик

преди 3 години

Ми да беше му изневерила и ти, ама да си направиш клипче как правиш генг-бенг с трима и после да му го пратиш на тоя oвчap, свят да му се завие :)))

47

АтанаСпорМюнхен

преди 3 години

Бабата като се е хванала с местния дерибей какво е очаквала. До мен е пълно с неМис баби, които си работят по дворовете с дядовците. Жиеят си много щастливо.

46

От махалата

преди 3 години

Град Нови Пазар. Elena Safonova рускиня. Прави чудеса, но е вече на 48 години. не дава гъзЪ, но с ръка до лакътя там - може. Дълбоко гърло също. И накрая гълта. Ако някой иска и палаво ***, да търси Жужа Силиконката. И тя прай чудеса.Ако някой иска, може да ги намери. Честита нова гАдина.