105

човек

преди 3 години

До: номер 109Еми.. и аз не съм Господ, а съм само човек. Може и аз нещо да бъркам.Ама имам сиво вещество в черепната си кутия и се стремя да го ползвам.

104

Ами

преди 3 години

Направо ги трепете старците - ясно е че не ви се дават пари за социални грижи. Нали сте им изплюскали осигуровките вече, та не ви трябват.

103

Анонимен

преди 3 години

До човекПриятел, много точно си казал всичко. Накрая ще обявят, че всичко се е оправило благодарение на техните ваксини.

102

Анонимен

преди 3 години

Една хомеопатка така все нямаше каквото ти трябва, ама на другия ден вече го имаше в шише с етикет. Явно етикетите са единствения проблем, а не съдържанието. Значи за един хомеопатски офис ти трябва касов апарат, свръхбърз принтер, бързосъхнещо лепило, ножица, туба с вода и шишета дребен калибър.

101

Анонимен

преди 3 години

Едни шишенца уж се рзкарват натам-насам, после уж се бият, други уж се бракуват. Шишенца за милиони. Хомеопатията ряпа да яде.

100

Анонимен

преди 3 години

До СпециалистТой не кара никой да се ваксинира, просто се въртят едни пари покрай ваксините :)) Много добре знаеш, че балами по света колкото си искаш, просто трябва да им покажеш моркова, това им стига :))

99

Анонимен

преди 3 години

До човек НЕ повтаряй клишетата, за по-малкото жертви на грипа ? Напротив ,жертвите са по-малко отколкото при грипни ЕПИДЕМИИ Ако се потрудиш ,ще намериш данни , за много повече жертви на грипа . И как да вярваме за жестоката ,,пандемия ,след показаното фалшиво ,,инжектиране,, на Камала Харис и на много други видни демократи ?

98

Специалист

преди 3 години

Ако етап от ваксинацията са 30 000 човека за един месец, при 40 % желаещи т е 3 000 000, прави 300 месеца. Браво, Борисов. Ти си пръв по лъжи в света, защото тук има страшно калпаво население.

97

православен патриот

преди 3 години

В последната фаза ние ще ви ваксинираме, фашунгери...Няма да ви позволим да се гаврите с нас ....СВОБДА ИЛИ БОРБА !!!!

96

Анонимен

преди 3 години

До 99Ще помогнат на психилогично ниво, все пак плацебото е най-доброто лекарство на света, когато вярваш се случват чудеса :)) Това им е грешката на нашите лекари, не могат да убедят някой в правотата си, причината е, че и те не си вярват :))

95

човек

преди 3 години

Сега понеже тук видях да коментират и PCR тестовете, чувствам се длъжен да добавя нещо по темата.Представете си тази пандемия ако се беше случила миналия век, 80-те години, по времето на Тодор Живков! Ни за PCR тестове бяхме чували, ни за дяволи!Имам предвид лекарите и учените още не знаеха за тези тестове.В смисъл, тя технологията е измислена, но докато стигне до лабораториите - това беше научна фантастика!Антигенните тестове (25 лева) ги оплюха, а сега ги въвеждат. Много късно!

94

човек

преди 3 години

До: абсурд (номер 93)Да, прав си, така е.Че бързат съм съгласен. А бързат, защото така или иначе достигаме до т.нар. колективен имунитет. И в скоро време всичко ще утихне, а те се надяват да обявят че успехът се дължи на "вълшебните" ваксини.Което донякъде може и да е вярно. Тези ваксини могат наистина да помогнат, и аз не съм тотално пepде да отричам.Да, може да спасят човешки животи, жертвите са 3 пъти повече от тези на грипа.Но не само ваксините ще ни спасят.

93

До 92

преди 3 години

АБСОЛЮТНО!!!! ТОВА С ВАКСИНАЦИИТЕ, НЕ ЧЕ НЕ РАБОТИ, МОЖЕ БИ?, НО МОЖЕ И БЕЗ ТЯХ, ЗАЩОТО ИМА ПРОСТО И ЛЕСНО ЛЕЧЕНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА ПОЧВА ОТ ПЪРВИЯ ДЕН, НЕ ДА СЕ ГУБИ ВРЕМЕ ЗА ПИСИАРИ И ПРОЧЕЕ БЕЗСМИСЛИЦИ, КОИТО САМО ПЪЛНЯТ НЕЧИИ ДЖОБОВЕ! СПРАВКА - ВИЖ КОЙ ДЪРЖИ ПАТЕНТА ЗА ПИСИАРИТЕ !!!!О ХО ХО ХО!!!

92

До 94

преди 3 години

Има доста други преди нас. Даже изоставаме в това отношение. Българинът е скептик по природа и е прав!!!

91

човек

преди 3 години

До: номер 84Точния линк не мога да ти дам, обаче:Отиваш на сайта на Министерството на Здравеопазването - mh.government.bgСлед което най-горе вдясно имаш една "лупичка" и поле за търсене, в което въвеждаш "информирано съгласие".Чукваш "ENTER" и ти се изписват куп линкове.Най-горе излиза новина "От 27.12.2020 стартира имунизационна кампания срещу..."Еми чукваш на тоя линк.Отваря ти се страница с прочувствени словоизлияния.Най-долу намираш "Информирано съгласие" на Word.

90

До 66

преди 3 години

21 ДНИ Е ВРЕМЕТО МЕЖДУ 1ВА И ВТОРА ВАКСИНА ЗА ПФАЙЗЕР! ПРОЧЕТИ ИМ УПЪТВАНЕТО.

89

ПроСоТо

преди 3 години

До До 71е някой да е споменал че са "отровни"?Забележката ми беше,че ни използват БЕЗПЛАТНО за "опитни зайчета"!!!.."Това е толкоз пхросто и логично"..

88

абсурд

преди 3 години

Бързат да си пласират ваксините,докато хората не са се усетили,че и без тях ще са ок

87

До 71

преди 3 години

ПОВЕЧЕТО ЗЪБНИ ПАСТИ ДНЕС СА С КАЛЦИЕВ ФЛУОРИД!!! НЕ СЪМ СЕ ОТРОВИЛ ОЩЕ!!!

86

До 73

преди 3 години

Перманентно - ама друг път!!!! Колкото противогрипната - толкова и тази!!!!