456

Анонимен

преди 3 години

Г-жа Захариева е хубава и стилна жена, притежава завиден интелект и е много представителна. Всяка европейска страна би се гордяла с нея като външен министър.------Булшит, мен!

455

Бибо

преди 3 години

ТО ПЪК КРАВАРИТЕ ЦЪФНАХАИ ВЪРЗАХА. ОТГОВОР ЛОГИЧЕН И ТОЧЕН ЧАКАМ АНОНИМНИ. МНОГО СИ ДЪРТ. И СЪС МНОГО НЕ ПОДВИЖНИ КЛЕТКИ У ЧУТОРАТА ТИ. ТИ СИ ЕГО ЦЕНТРИК.

454

Анонимен

преди 3 години

Може доста да вгорчи живота на Путин, но няма смисъл да го прави. Русия толкова зле не е била от доста време и нещата върват към по-зле.

453

И.Б.

преди 3 години

Г-жа Захариева е хубава и стилна жена, притежава завиден интелект и е много представителна. Всяка европейска страна би се гордяла с нея като външен министър. Мъжете от форума, които не разбират от симетрична красота и стройно тяло, а се захласват по дебели и цицести жени с 2 пръста грим на физиономията, по-добре да мълчат тук.

452

Сат Н

преди 3 години

Тактично избягваш въпроса, касаещ дамите... Добре, добре, джентълмен си!

451

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОПриятелю, не става дума дали ти харесва тя, или дали нещо бърка.Става дума за това, че атаката от куклите на Путин в Скопие дойде по повод на една напълно закономерна мярка, защитаваща българските интереси. Това не е въпрос на лично харесване, а на разбиране за това, че Захариева предствлява България.Но защо да си хабим приказките: доколкото си спомням, преди време точно ти обяви, че ще ставаш македонец и ще събаряш българското отвътре. Ясен си.

450

Неда

преди 3 години

Нищо добро не чака Света и новия Президент на САЩ ще е един от виновниците.

449

Сата НАТО

преди 3 години

до Чебурашка Разбрах.Значи не от русофобия, а чисто по мъжки Захариева те дьрви, а Захарова не те дьрви? А споделяш ли мисълта, че все пак е възможно да има богоизбран народ, не задължително братушките?

448

Сата Н

преди 3 години

Въпросът беше коя от двете е по-по-, а не дали и колко я харесвам. И май не си спомняш, че ТИ намеси рускинята и започна да сравняваш? Я върни малце лентата.

447

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за въоръжение от Русия и пак не могат да постигнат превъзходство пред високите технологии на Русия. А в същото време 50 милиона американци гладуват, скоро в САЩ ще им се наложи да ядат танкове и ракети.

446

Анонимен

преди 3 години

Има снимки на нашата, където се опитва да се усмихне - то е нещо страшно.

445

Анонимен

преди 3 години

Високите технологии на Русия превъзхождат американските. САЩ не могат да се противопоставят на Русия.

444

Сата НАТО

преди 3 години

Аз изобщо не съм русофил, но Захарова е една идея по-факъбъл от нашата пазарджишка очиларка.

443

Сата НАТО

преди 3 години

Външна министърка, която бърка събития от Първата и Втората световна война, със съпруг корупционер - строител на бетонни къщички за птици... Някаква фригидна собака, която тръгнала да коментира Йосип Броз Тито... Освен най-безмозъчните елементи от ГЕРБ и ОП, не виждам кой може да каже нещо хубаво за нея. Трябва да се гордея с нея ли? Тя дори няма приличен фасон.

442

Сата НАТО

преди 3 години

Путин не е нарекъл, но неговите кукли в Скопие нарекоха външната ни министърка фригидна к-ка,-----Ами тя Е такава.Грозна, проста и нагла, което е индикация за фригидност. Това, че вие не разбирате от жени, си е ваш проблем.

441

Коменданте Че Говада

преди 3 години

ха да им е честито на колхозниците, лилиПутин им замръзил пенссите до края на 2023 година. Всяка следваща година с 10 % намалява добивът и износът на нефт и газ!

440

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 509Нали Запада е "лош" как така са там, че имат и "мозък"?Нещо не се връзва, или сами не си вярвате?

439

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОАми, другарю, ти може и да не искаш да коментираш, но така стоят нещата. Разбирам защо не искаш да коментираш неща, които тотално разбиват тезите ти, няма проблем.Между другото, Путин не е нарекъл, но неговите кукли в Скопие нарекоха външната ни министърка фригидна к-ка, тъй че ние много добре знаем Путин на кое ниво е.

438

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 501Могат да. Формалната разходка до посолството на САЩ е колкото да си упражниш малко Английския език :))) Сега, ако си руски агент или слуга може да е проблем, но за нормалните граждани е обикновена формалност. По-бързо става от това да ти издадат международен паспорт :))))

437

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе заработи ли вече??? Всеки 3ти коментар е твой. Не може дори един смислен спор да се завърже от теб.