12

Анонимен

преди 3 години

За тоя цирк БСП са виновни. Абсолютно безсмислени разходи.Но Корнелия като си науми нещо спасение няма.На изборите за Европейски парламент гласувахме с машини и пак ГЕРБ спечели.Не са им виновни машините.Айде да ги видим сега с машини какв ще направят.

11

Боко Тлъстото

преди 3 години

Машините ще бъдат доставени с камион за кренвирши.

10

Анонимен

преди 3 години

Нали източиха данните на цяла България? Ето за какво са им трябвали данните.

9

ДДРОнег

преди 3 години

Не ни трявбат машини, а кадърни политици !!!Но те нямат откъде да дойдат, щото народът масово е 80%-ов ... жалко е ... пак ще гласува за бащицата или за плешивия "спасител" ...

8

до 8

преди 3 години

А познай кой ще се налапка ?Май няма да са Станишев и Орешарски ?А един с бездънно Чекмедже.

7

Анонимен

преди 3 години

3750 на парче без ДДС, ммммм... няКОЙ ще налапка.....

6

Анонимен

преди 3 години

Онези, кито драпаха за машинно гласуване са подсигурили руските хакери за атака. Те руските хакери избраха Тръмп, та една България ли няма да накъдрят?

5

Анонимен

преди 3 години

Фирмата е на ГЕРБ, нали ?

4

Калеко Алеко

преди 3 години

Колко грешни народни парици ще отидат за едни машини които така и не успяха да се наложат никъде по света ... в почти всички развити общества хората си гласуват с традиционните бюлетини, само тук едни другаре и товарищи се чудят как да оправдаят поредният си провал. И с машини и без машини тези от РеМеДето на "Позитано 20", както и техните фигуранти и беквокалисти, пак ще трябва да обясняват на електората си какво са спечелили когато отново са загубили ... !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Заради президетчето ей така едни милиони ще отидат за глупости, ама те парите наще хора ще и усвоят с кеф. И комисионната ще отиде за плащана на дългове по провалените обещания за грипените. Честито на електората.

2

Анонимен

преди 3 години

Още грешни пари се наливат в нещо напълно безполезно.Машините не гарантират нищо.Те се манипулират в пъти по-бързо и лесно. Никога няма да гласувам с машина.Тайната на вота не е гарантирана.В Индия гласуват с машини защото са неграмотни.Пълна разсипия на пари е това с машините. Нали имаше машини в някои секции-дайте данни да видят хората колко малко са ги ползвали! Бесни Страшни Пенсии с един телефон не могат да се справят-как ще гласуват за Радевизма и Ниновизма? Про-ст народ-слаба държава.

1

technology

преди 3 години

Сега ще трябва и онлайн обучение за приоритетния *** електорат, че да не гласуват без да искат за конкуренцията.