33

K

преди 3 години

Ско беше тикватаа до края на клипа да е избегал при Заев

32

Бойко Бога

преди 3 години

Хахааа...я елате вижте матряла как го треса с 200 десет години и оше мърда и мълчи.

31

Анонимен

преди 3 години

До Бургас столицатова въобще не е вярно...да по принцип видин и бургас са най-слабо сезмичните зони в българия,но това не означава,че те не могат да бъдат засегнати от силен трус в съседните страни.само да си спомним турското земетресение през 1999 г.,когато бургас се люлееше ужасяващо,а туристите в слънчев бряг избягаха панически от хотелите.видин от своя страна на няколко пъти беше сериозно разтърсван от земетресения в съседна сърбия и румъния.няма спокойна зона в българия.

30

Анонимен

преди 3 години

И нас ще ни удари. Ние също сме на тази сеизмична ос. Досега се разминаваме с "разтоварващи" леки трусове, но някой ден и нас ще ни разтърси яко. Затова никой не бива да злорадства, а да помогне на съседите си в такива случаи. Ако днес помогнеш ти, един ден ще ти помогнат на теб.

29

Анонимен

преди 3 години

До Лелеза съжаление това е истината...само прочети разказите на очевидците на разрушителното земетресение(най-силното в европа за последния век) в крупник,благоевградско през 1904 г. и ще ти настръхне косата.в района на софия не е ставало разрушително земетресение от 1858 г.,което вече е обезпокоително.за видин и бургас донякъде е вярно,но пък тези два града могат да бъдат засегнати от евентуален силен трус в съседните турция,сърбия и румъния както и шабленско-каварненската сеизмична зона.

28

Щерю

преди 3 години

Егаси и ужаса!

27

До 25

преди 3 години

Тоя па.

26

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИма като се изнесея някъде където няма голяма сеизмична активност.

25

Анонимен

преди 3 години

От всички природни бедствия на това няма как да реагираш освен да чакаш и да се молиш да не падне нещо на главата ти !

24

Бургас столица

преди 3 години

Дайте да направим Видин или по-добре Бургас (а може Слънчев бряг или Свети Влас) столица.

23

Леле

преди 3 години

Ужас! Не злобейте щото и ние сме в гадна зона, само Бургас и Видин са що-годе слабо земетръсни. Почти целите Балкани, Турция и Италия са много земетръсни райони. Това е най-гадната природна стихия, наравно с вулканично изригване и пожар (наводнения и урагани по не плашат и по-лесно е да се спасиш някак).

22

Сърбе на врбе

преди 3 години

До СандоДа живеят братята усташи. Полов член за шумадийските ***, вечен враг на България!

21

Сандо

преди 3 години

усташите си го заслужават за всички зверства които са извъшили срещо православните сърби! Господ забавя но не забравя!!!

20

11

преди 3 години

До Анонимен 13Това ако беше продължило 30 секунди, отиваше на 9 по Рихтер.

19

11

преди 3 години

До ШопоТо Бай Дъньо не знае де му е копчето за тоалетната, камо ли да знае отде са пуска Хаарпа.

18

Шопо

преди 3 години

Ужас! Дали бай Дън не си проба ХАРП-ата ?

17

АнонимеН

преди 3 години

МОЖЕ ДА Е БИЛО ХААРП, А МОЖЕ ДА Е БИЛ И БОГА ТУК ПРИ НАС КОГАТО УДАРИ ПЕРНИК БЕШЕ ХААРП ЩОТО ХОРАТА КАЗАХА , ЧЕ СА ВИДЯЛИ ЛИЛАВАТА СВЕТКАВИЦА ТОЧНО ПРЕДИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО!

16

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

БРЮКСЕЛ, КОГА ЩЕ ВАКСИНИРАТЕ ГЕЙОВЕТЕ С РНК ВАКСИНАТА?

15

Анонимен

преди 3 години

Да не са закрили болничното заведение на 4-ти километър, че толкова откачалки се навъдиха тук. То всъщност е само един и пише с различни никове, но все пак...

14

ПОЛИЦИЯ -1ВА ЛИНИЯ

преди 3 години

Много правилно Ви го каза човека. Същото го е написал и Св. Йоан Богослов.Посрещнете с много смърт, вируси, ужаси и престъпления НОВИЯ ЛЪЖЕМЕСИЯ-АНТИХРИСТ. Като почнат да падат небесни тела и тогава няма да повярвате, защото Св. Йона е написал в Апокалипсис за белега на звяра на дясната ръка - РНК ваксината и 666 на челото - чипа.Така, че да християните вярваме в чипирането, а Вие умните, интелигенцията отивайте да се ваксинирате като ония поп дето се ваксинира с властта още първия ден.