42

Анонимен

преди 3 години

Кво реве тоя ур.унгел Та.шунко Сапов Алибегов?Има 8 фирми.Това е онзи-където изкорени кестените на Витошка щото не можеше да си разпъва шатрите.Сумиста му е кум.Не се знае на кой са тези 8 фирми.На Сумиста ли са?Като му е скъпо да мие чашата за вода-да ги направи на 4!Ама не ще.Л-апа като змей пари от субсидиите.Срам нямат.Те в ресторантите водата я имат само за миене и те гледат като враг ако си поръчаш една водичка."Ние откриваме колко ценна е водата, чак когато кладенецът е празен"

41

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До 45 Анонимен дъждовникВодата я пречистват от много по-солени морета, във заводи от години.Но там има отчетност за литрите и НЕ може да се краде, както досега.

40

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До шон Шоне `страна със сериозен туризъм` казваш, но от Европа ни обозначиха на карта-пътеводител със череп и кости.Чешки художник пък, ни нарисува като kлeкало ... във кэнэфф ...

39

мечо

преди 3 години

коя е тази неговата организация с колко членове има този пич дето е от сутрин до вечер.Не ми е ясно кого защитава и дали клиентите не са по важни отколкото стотинки . Става дума за прави на вода и да е безплатно а дали ще поискам чешмяна или минерална е мой избор

38

Анонимен

преди 3 години

В Гърция когато ходим на плаж в Ормос Панагияс и не само там разбира се.. но като цяло където ходим в Гърция на плаж с едно кафе или фрапе ти дават половика вода изстудена и право да ползваш шезлонга и чадъра за цял ден. В Турция е същото. Не съм ходил в Турция, но роднини ходиха и казват водата е безплатна. В България кожодерите като РичитУ Алибегов ако могат ще забранят да се консумира изобщо вода.Да не говорим, че водата я продават с 300% надценки като другите им оферти.Чешмяна бутилират :D

37

hmm

преди 3 години

този Абигеров какво реве пак. Колко ще му струва да измие една чаша и да налее 200мл чешмяна вода? Прави се на ударен.. Има не малко заведения в София, при които щом седнеш и ти носят чешмяна вода безплатно, а цените са горе долу същите или малко по-високи от неговите? Дори на някои места ти носят вода + соленка или нещо в този стил...

36

дедо

преди 3 години

интересно дали след сеаляне на ддс за тези хора се вдигнаха оборотите и увеличиха приходите , а дали паднаха цените ?

35

Даа!

преди 3 години

Нали всичко ни е наред , та опряхме и до водата .Очаквам нещо , за БЕДНОТИЯТА И КОРУПЦИЯТА ДА СЕ НАПРАВИ , и както е казано :ИЗЧИСТИ СИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , И ТЯ ЩЕ ИЗЧИСТИ ОСТАНАЛОТО , ДА АМА НЕ ИСКАТ !

34

шон

преди 3 години

лоренцо ламас пак се произнесе като абсплютен кръчмар / охрана по зимни курорти. Как не можаха от този бранш да намерят по добро лице за сектора ами този човек който прилича на порно актьор от 70- те с държание на мутра от 90- те . Интелектуалното му ниво е също потресаващо за бранш в страна със сериозен туризъм

33

Анонимен

преди 3 години

Аз съм съгласен и на 500% надценка, ако заплатата на сервитьора и готвача е около 2500-3000 лева за 40 часа работна седмица и 4 седмици годишна платена отпуска.

32

Анонимен

преди 3 години

В Испания чаша вода в заведенията е безплатна!

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Пишман-ресторантьорите са ми ясни.Стотинка няма да им дам, на мошениците !Ако продължават със нахални викачи, със силна музика и т.н., ще им пращам проверки.Доказано добро е вече.Да видят, дали е добре да се работи под напрежение ...

30

Шопо

преди 3 години

В моето детство на нашата улица /150м/ имаше две обществени чешми...

29

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам сегашните ресторантьори да фалират и да дойде едно ново поколение което да определя цените според качество и заплати.

28

питане !

преди 3 години

В най-корумпирана държава това може ли въобще да се случи ?Пример : Подава се сигнал за нередност , и хоп данъчните потриват ръце , защото е ясно какво ще се случи , а именно пишат протокол , за ''ПРОВЕРКАТА'' :След извършената ''проверка '' , нарушения НЯМАААА !

27

пияница мистик

преди 3 години

Тия лапачи така и не разбраха, че ерата им на 500% надценки свърши и никога няма да се върне отново :))) Те хората и отвикнаха с тези локдауни да киснат из кръчмите както преди. Ето, аз бях няколко дена в Пловдив и луди купони си устройвахме вечерите в едно ателие на позната> по-яко беше отколкото ако бяхме отишли на бар.

26

Анонимен

преди 3 години

добре че са от европа да ни набиват канчетата белким прихванем - как ни деряха за роуминг, сега и вода ако може да пием на корем :)

25

Анонимен

преди 3 години

Постоянно ходя лятото по гръцки ресторанти. Цените са според техния стандарт, нормални. И водата е безплатна повечето пъти, или на символична цена почти без надценка, ако е бутилирана. В БГ гледат да те одерат с лошо отношение, замразена от месеци храна и кофти алкохол.

24

Фактите !

преди 3 години

ФЪФ България , не сме свикнали някой да ни дава акъл , ние сме си ''най'' , демек тарикати , всичко правим на обратно на инат !Затова сме и по всичко на опашката !

23

Жалки кръчмари

преди 3 години

Такива като Ричи жалки кръчмари короната ще ги пресее . Пишман работодатели 12,15,часови смени минимална осигуровки мижави заплати.От все сърце пожелавам на повечето готвачи и сервитьори да си намерят по добра работа с добри заплати и нормални условия.