506

Анонимен

преди 3 години

Вие в България аборигени ли сте или смирено стадо?В целият свят се знае и е доказано,че времето за създаване и доказване на ефективността на новосъздадена ваксина е от 5 до 10 години!В какъв измислен от ГЕРБ свят живеете,превърнали са ви в опитни мишки/времето доказа,че сте мишки/,в ЕС ваксинират без да правят агитация като в България и ваксинират само по желание,в никоя държава не заплашват с този Ковид както в България,тези българоубийци от ГЕРБ ви използват чрез страхът и така ви задължават.

505

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!!!!ПОНЕ ЕДИН ПУБЛИЧНО ДА ОБЯВИ ИСТИНАТА!

504

Татул

преди 3 години

Ваксината не е изпитана докрай и това е факт. Факт е и, че в моето обръжение много млади, здрави и прави хора умряха за нула време от уж безобидния коронавирус, който според някои хора е обикновен грип. Според мен няма безобидна ваксина, каквато и да е. А за рака на шийката на матката, като се замисля много жени биха се спасили от 86 година насам, ако се бяха ваксинирали. Ваксината още се изпитва и се лекарите се чудят. Имаме ли време за короната да я чакаме 15 години или ще стоим заключени...

503

анонимен

преди 3 години

Ние, ваксърите, ЧЕТЕМ, не слушаме тоз оня. В известна степен слушаме учените, а не подобни на вас. Смятам че е по-добре да не се ваксинирате. Мислете защо, и се спрете с обидите, никой не ви кара първо насила, и второ, защо си мислите, че единствено вие знаете всичко?

502

Анонимен

преди 3 години

Можете да допринесете за проучването на ваксината или на вируса.Прецених,че ваксината е по безопасна от вируса и се ваксинирах.

501

Бай Иван

преди 3 години

До кога ще ни занимавате с този грозен индивид.Пратете го на обучение при джадаите и без туй. той е като близнак на техният учител Йода.

500

Случаен минувач

преди 3 години

Аз го подкрепям и също смятам, че не е достатъчно време изпитана. Наистина е излишна за хора без съпътстващи заболявания до 60 години.

499

Геро

преди 3 години

Този е като барометър:Когато ни заобичат македонците и на Мангъра ще му дойде акъла. Чакане му е майката.

498

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите, вие главите някога използвали ли сте ги за друго, освен да си првите прическа или следвате това, което ви кажат от телевизора вождовете без изобщо да разсъждавате?

497

АЗ

преди 3 години

За мен сериозна и отговорна медия е такава, която не дава трибуна на този човек. Не бих казала доктор, защото какъвто и професионалист да е, явно в момента неговото его е над всичко. Държи на всяка цена да докаже своята правота и да натрапи своето мнение, без да го интересува последствието от разколебаването и притесняването на хората. В момента той плаши... а беше против тези, които всявали паника.

496

Анонимен

преди 3 години

тоя е напълно луд и мани другото ,а го пускат да лекува хора

495

?

преди 3 години

Този твърдеше че няма такъв вирус , след това че го бил изкарал безсимптомно , да не би да е имал мензис и да се е заблудил. И такива психопати са доценти !!!!

494

Някой

преди 3 години

"Ваксината е недостатъчно изпитана, рискована е" аз бих добавил и "Напълно излишна за хора БЕЗ съпътстващи заболявания до 60г." На по- възрастните хора и на хора със съпътстващи или хронични заболявания вероятно ще помогне колкото помагат и другите ваксини срещу грип. Това разбирасе в случай че е безвредна. Това показва статистиката от гугъл.нюз.сом

493

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе само, ами и Израел платили по 30 долара на ваксина, за да преварят ЕС, който плаща 12 долара, че да има повече за тях! Тези евреи нищо не разбират от пари! Как се се прецакали! :-)))))

492

Анонимен

преди 3 години

Общо 6000 пациенти са починали с корона вирус в България. Никой не казва, че са починали от короната и никой не е доказал това. Но с успех са ви промили мозъците.

491

Гошо

преди 3 години

Доценте, язък ти за титлата. Излагаш се.

490

Анонимен

преди 3 години

До Карло ЮнговКолко човешки живота е затрил? Явно си осведомен. Защо не ни осведомиш и нас, да знаем ние?

489

Анонимен

преди 3 години

Да го пуснат по телевизиите в Израел и Германия! Там са толкова ***, че смятат да си избият цялото население са плановете си за масова ваксинация за два- три месеца. Трябва някой да им каже!

488

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е един страхлив побъркан човек

487

Анонимен

преди 3 години

Спокойно братя, на Мангъров ще му платят да промотира Спутник V и ще запее друга песен. Чака обаждане от руското посолство. Междувременно пише доноси срещу колеги и клевети цялата система, за да убива времето