128

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 149: Отдавна доказано е, че ако повториш една лъжа сто пъти тя няма да стане истина. Това за руската ваксина и русофобските коментари. А историята я остави на историците. Там спекулациите са толкова много, че не си струва да се коментират, а и не това е темата тук.

127

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияНяма никакви спекулации:че Русия е изконен враг на България е отдавна доказано."В Русия вече се провежда масова ваксинация, и няма ограничения за възраст."Нещо си се объркал, при това много лошо. Ваксината Спутник се използва за хора до 60 години. А това, че руснаците се оплескаха, показва, че не могат дори да използват технология от по-ниско поколение

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147Тогава какво търсиш тук, като не "си се изказвал за ваксината"? Това е статия за ваксината, странно, че се озова тук, че чак и се пънеш да адресираш тия, които пишат по темата. Ай у лево!

125

Тикволандия

преди 3 години

До 1: Ето ти си пример за това как се пишат русофобски коментари. И то с използване на най-ниска проба спекулации от рода на "изконните врагове на българщината", "Ваксината Спутник е ЗАБРАНЕНА за хора над 60 години" и т.н.В Русия вече се провежда масова ваксинация, и няма ограничения за възраст.А за ваксината: Спутник V е векторна ваксина, към тая група принадлежат и Johnson & Johnson и AstraZeneca и китайската ваксина CanSino. AstraZeneca може скоро да я одобрят за ЕС, и те да спечелят нещо.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142Ти можеш ли да обясниш, защо по цял ден врещиш в защита на недоизпитана ваксина базирана на примитивна технология?

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140На мен? Трябва да се образоваш и не да "вярваш", а да знаеш, когато решаваш как да формираш мнение.

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Като Израел ли, който според русофилите тук е "купил" 500 хил дози?Да, ама не.

121

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 137Готов си да повярваш на някой, за който не знаеш абсолютно нищо, включително дали е лекар. *** ти си готов! Идеален клиент на Путин. Или ти вече си?

120

До тиквоча -

преди 3 години

Грешиш ***, никъде другаде в др. държава спутника не е одобрен, всички се ослушват и се почесват, защото инямар вяра, то си е за страх

119

Анонимен

преди 3 години

"Втората причина е абсолютната ни вяра в руската наука."Това ни е пределно ясно. Кой нормален човек ще живее в колхозната кло..ака 30 години?РусифилистизЪма е доста по-тежко заболяване от онова което корона вируса може да ти причини.

118

1

преди 3 години

До ТикволандияДостойни българи, които разобличават опитите на изконните врагове на българщината в лицето на Русия, не са никакви "фоби". Това, че вие искате да лижете ботуша на руснаците не ги прави такива.Ваксината Спутник е ЗАБРАНЕНА за хора над 60 години, ако не си разбрал, тъй че пак се хвърляш на амбразурата да защитаваш руските си поробители, въпреки че самите руснаци го признават: нещо с което русофилите сте известни по цял свят: че сервилничите пред руското повече от самите руснаци.

117

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 130: Ако не виждаш русофобската опорна точка, значи просто не искаш да я видиш. На тая тема се упражняват (и сигурно не безплатно) и Калеко Алеко, и Каракачамаков, и Тонката, и кой ли още не. Само да се появи статия за Русия и Путин, и се пишат всякакви п'ростотии от сутрин до вечер.А за ваксината Спутник V: В русия вече се провежда масова ваксинация с нея, одобрена е за използване и в други държави. Така че сега да се пише, че не била тествана е малко позакъсняла спекулация

116

1

преди 3 години

До горките,В Русия всички знаят , че са обречени да са вечни крепостни и слуги на Кремълската върхушка. Това е и целта на цялата държавна политика: да си възпита послушни, от които да си селектира кой да го направят кукла на конци, а всички останали да превърне в движима собственост на върховния вожд и неговата клика.

115

горките,

преди 3 години

нещастници, какво да правят и какво друго да кажат, след като достъп да нормална и ефикасна ваксина няма да получат, ще я карат на спутници, пък каквото стане - не се знае

114

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияНяма "русофобска" точка. Така русофилите обозначват всяко мнение, което противоречи на идеята, че Русия трябва да е обслужвана и ботуша й да бъде лизан.А руснаците не посмяха дори да я тестват на хората от групата над 60 години, които най-много имат нужда от тази ваксина. Смятай колко са я "измислили".

113

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 128: Демек нищо не си разбрал, а се опитваш да ни пробуташ русофобската опорна точка, че щом ваксината е руска, значи не върши работа.Чети: "Руската ваксина е на базата на вектор, направен по време на ебола в Африка". Попрочети нещо за векторните ваксини, и ако ти се виждат просто нещо може и да си направиш фирма за производството им.

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 127Неграмотен, ти разбираш ли разликата между лекарство и ваксина?

111

Анонимен

преди 3 години

до 125Ти си като радио, с което няма да споря повече, но за да се ограмотиш за нановаксините - тези ваксини работят с наночастици или т.нар. наноботи. При разработката на инжектирането им е замислено в тези наночастици да бъде вграден микроскопичен чип, който автоматично да контролира дозата на медикамента. При необходимост отделянето на веществата да бъде задействано и външно (например от личния ви лекар), така че микро совалката да проведе индивидуализирана фармакотерапия.

110

Зозо

преди 3 години

Хахахахааа, тези май нито са семейство, нито са стоматолози, а КГБ-лози - руски маши.

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Не само, че си функционално неграмотен, но и се правиш на ударен.Примера с мРНА ваксините беше за да покаже, че ако не разбираш какво трябва да изясниш, можеш да допуснеш същата грешка, каквато допусна когато те питах да изясниш как работят нано-ваксините.Изобщо, жива трагедия сте, но сте тръгнали акъл да ръсите.