42

Бау

преди 3 години

добра идея. По-високи данъци на хората от списъка! :D

41

Пян Гъ

преди 3 години

Мнозина не схващат същината на проблема. Вирус има и не може да го изкараш леко. Иначе медийното помпане на паника няма да хване дикиш. Повечето от т. нар. "вирусоносители" не са болни - това е от тестовете. Картината не е черно-бяла: да, вирус има и, пак да, има умишлено помпане на страх и фалити! Смисълът не е да си върнеш "нормалността", а да ревизираш поведението си в посока етика, екология и природосъобразност. Най-просто казано.

40

Анонимен

преди 3 години

Бая народ от коментарите са за регистъра.Всичките мрънкачи, контра и опозиция, вечно недоволни и все с някакви измислени доводи и факти спорят.На такива само сап на лопата зад врата.Докато им омекнат зъбите.

39

до 36

преди 3 години

Демокрацията няма нищо общо с това, за което говориш и не виждам защо я намесваш.Въпросът е кой ще живее о кой, не.

38

Анонимен

преди 3 години

Тук въпросът не е кои са повече и кои по-малко. Това е въпрос на здрав разум и степенуване важността на определени неща.Става въпрос за здраве.Става въпрос за живота на много, на всички хора, схващаш ли малката разлика?Ако беше както казваш, досега нито една магаре нямаше да видиш как тегли каруца, ако го питат с кандарми.

37

Анонимен

преди 3 години

Ще се ваксинират милион примерно за една година. Ще се види на кой какво му е станало и ако няма последствия и другите лека полека ще почнат да се ваксинират. Само глупави хора могат да викат,че ваксината ще ги убие при положение,че нямат грам знания в тази област. Били чули нещо,прочели в интернет друго и си направили извод. Това не е сериозно.Айде да видим за година колко умрели ще има от ваксините и пак да си говорим.

36

реалнафантазия

преди 3 години

Ако наистина живеем в демокрация то нека спазим нейното правило-недостатък, че мнозинството, а не малцинството определя събитията. Защо малцинството налага ваксина над мнозинството? Нека се реши с референдум, кой е за и кой против да се ваксинира, за да разберем, коя част от населението мнозинство... :)

35

Анонимен

преди 3 години

do 31ами ваксинирай са,защо го пишеш тукааз пък няма да се ваксинирам,къкав е проблема?

34

до 30

преди 3 години

И кои са тези хора?Кажи да чуем и знаем и ние.

33

Анонимен

преди 3 години

И снаха ми медицинска сестра не вярваше много на грипа - бил обикновен и нормален грип от който понякога умирали хора,на бързо промени мнението си като първо се разболе съпруга и лекър,после майка и която изкара в интензивно отделение около месец доста зле и през това време тя самата и децата и също го изкараха доста тежко у дома се. Сега като стане дума за грип мълчи и не се обажда.

32

Анонимен

преди 3 години

Доскоро осъдените лица се движеха с личните си карти и можеха да избягат от правосъдието даже и на Марс ако поискат. По бай Тошово време ако те осъдят ти вземаха паспорта. Демокрацията наистина е хубаво нещо, но в добри ръце.Демокрацията е право и свобода да вършиш добри дела за себе си и обществото, а за мракобесниците всеки обществен строй е лош.***, антиваксъри и тем подобни винаги са контра и опозиция, за тях винаги, всичко и всеки е лош.Не виждам надежда с такива екземпляри.

31

Анонимен

преди 3 години

До Доктор Гейтс- Явно ,че теб са те чипирали още на баща ти в кратуните ,аз също искам да ме ваксинират.

30

Анонимен

преди 3 години

И в момента има хора които живеят без да си вадят лична карта,няма и да се ваксинират.

29

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде трябва регистри, даже и тук в коментарите. Регистър на всички вредители на интересите на българската държава като турските ***, които драскат с български имена.Наскоро влезе закон, за отнемане на личната карта на осъдени лица, а трябва да има и закон за отнемане на български граждански права на доказани вредители.

28

Кико

преди 3 години

Браво! И тук така, да се знае! Защо трябва да спасяваш самоубиеца? И без него светът няма да свърши!

27

Анонимен

преди 3 години

Хората неслучайно се решили да правят този регистър, не е просто от скука или заради конспирация. Ваксинирането е доброволен акт и никой никого не принуждава. Важно е за здравния ти статус да се знае дали си ваксиниран, защото това може да е разликата между живота и смъртта. И преди и сега, имунизациите се документираха, какво квичите, който не му харесва, да не вреди на другите. Билет от мъск за Марс и сбогом, какво не ви е ясно?

26

Анонимен

преди 3 години

Бавно, но неуморно вървиме, към нов тип партизанско движение...Ще има жертви и от двете страни. Ще видим, кой кого!

25

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам нищо против ваксинирането да е задължително, по този начин всички негативни последствия ще са за сметка на държавата. Сега ни приканват да се ваксинираме доброволно и трябва да подпишем, че сме наясно с рисковете....доста недомислен процес за такова опасно заболяване.

24

Войко

преди 3 години

Това е престъпление срещу човечеството!

23

К. К.

преди 3 години

Много, много сладък рев на малкоумни антиваксърчета... Сега в Испания, утре в ЕС! А при бай Тошо ваксинирането беше абсолютно задължително и ПОД СТРОЙ! Няма не искам, няма недей. Но повечето от пиклювците, дето драскат тук, понятие си нямат какво беше тогава...