258

До рекламен отдел

преди 3 години

***,научи се първо да пишеш ,а после се прави на остроумен !Сега напиши двеста пъти думата креНвирш !!!Колко жалко е да си муха със самочувствие на аероплан !Дай да видим ти какво предлагаш ? С какво ги би транспортирал ти ??

257

Рекламен отдел

преди 3 години

След като видели новогодишната реклама на Кремвирши Леки , Кока -Кола уволнила целия си рекламен отдел .

256

Ваксинар

преди 3 години

Много искам да се ваксинирам ама ....... ще изчакам ваксините от камиона на Винпром Пещера , щото не съм им много фен на кремвиршите "Леки" .

255

Анонимен

преди 3 години

Трябваше държавата да купи и специални бусове за ваксините ли?

254

Анонимен

преди 3 години

След ботокса, боцкане с други субстанции, а след това?

253

Анонимен

преди 3 години

Живота си е техен, пълнолетни са, така че...успех!

252

Име

преди 3 години

Иначе нашите журналисти са брутални ***, които търсят само сензации. След 5 мин търсене в интернет: Транспортирането е детайлно планирано от производителя, 975 шишенца = 4875 дози ваксина се транспортират в специално конструирана от производителя за целта "кутия" (box), пълна със сух лед (твърд CO2). Това съхранение е достатъчно за две седмици. След доставката "кутията" може да се отваря само два пъти дневно за кратко време. Алчни, продажни, и езици не знаят нашите драскачи, само сензации

251

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен306разбирам "справедливия ти гняв"!..Обаче,нека все пак се опитаме да бъдем малко логични:-Медиците нямат ли..поне ЛИНЕЙКИ,с които да вършат работата си?..Имат и други СПЕЦИАЛИЗИРАНИ превозни средства...Да не са се преквалифицирали на "КЕТЪРИНГ служба",та използват омнибуси ЗА КЕТЪРИНГ?!..което ме навежда на въпроса:-ЧИЙ Е ТОЯ "кренвиршнопревозващ" автомобил и колко са ЗАПЛАТИЛИ от "Министерството на болестите и погребенията",да го използват?

250

до 300

преди 3 години

Искат да видят всички, които са в гюбрето.

249

Анонимен

преди 3 години

Идиотизъмът вече е на почит и привилегия.

248

Анонимен

преди 3 години

Само съвец.ки идио.ти могат да виждат проблем в бус за кренвирши. Не знам какво се опасяват от чипиране, след като от Москва са ги чипирали патололгично. Е в какъв камион да са бе, т.ъпири.. По соца всички автомобили в случай на нужна бяха на държавно разпореждане.. Я марш там в Сибир. Нещастници.

247

Аз

преди 3 години

Не знаех, че се произвеждат хладилни камиони, специално и единствено за превозване на кренвирши !

246

Камион за кренвирши

преди 3 години

Много съм обиден, и с понижено самочувствие, задето ме използват с друго предназначение !

245

Име

преди 3 години

Извинете, но това че има реклама на кренвирши на буса, не означава, че с него могат да се превозват само кренвирши, а всичко останало е забранено. Дори и нормален хладилен камион не помага тук, тъй като са нужни минус 70С. Затова транспортирането става в "хладилни чанти" с някакъв хладилен агент (дали сух лед или течен газ и пр). Иначе който търси трески за дялане, все ще изнамери нещо. А на запад са превозвали ваксините "тайно", като мярка за сигурност, кренвиршите са добра маскировка :)

244

До 301

преди 3 години

А ти можеш ли да обясниш КОЙ ти е забранил да се ваксинираш ?

243

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименваксинирай се!..Споко,никой не ти забранява!Но да не забравиш да подпишеш ДЕКЛАРАЦИЯТА,с която се СЪГЛАСЯВАШ ВСИЧКИТЕ евентуални ЛОШИ последици ДА СА ЗА ТВОЯ СМЕТКА!.."Купуваш" си "Стока БЕЗ ГАРАНЦИЯ"!..Ако това ти харесва,то моля-ваксинирай се не един път,а няколко!.."Свобода е,Санчо"..

242

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни защо НЕ трябва да се ваксинирам?

241

Някой си

преди 3 години

Ей голяма работа станало, че го пренасяли с микробус в който се пренася месо. Отговаря ли на изискванията - отговаря, пренесъл ли е ваксините без да ги повреди - пренесъл, ваксината може ли да се ползва - може..... Оревахте орталъка да му се невиди. Една по телевизора искаше и да рембрандират камиона, че после да платят пак да го оправят...Ваксините нещо специално ли са, да ги сложат в хладилна лимузина и така да ги носят... Нямате си представа как се пренасят товарите по света.....ама да ревем

240

ПроСоТо

преди 3 години

Тиквата и Държанките му от Харема ептян фанаха да се гаврат с хората....Тотално май сапревъртяли,щом така фатално започнаха да ПОДРИТВАТ интелекта на българина....ние сме малко злобнички и завистливи,но НЕ СМЕИДИОТИ,госине "Министър на болестите и погребенията"!!..Наистина се чудя:-Толкова ли са обезумяли,или..по-точно НАГЛИ,че се обръщат към хората като към некакви ДЕЧУРЛИГА,които могат да баламосват кокто си искат?!

239

.

преди 3 години

О, ти ще оставиш спомен, министре, с това, което си направил. Името ти никой няма да помни, но ще бъдеш в групичката на гербаджийските министри, които ще останат запомнени с това, че закопаха държавата и населението ѝ буквално и преносно. Където не стана с крадене и лъжене, стана с тровене.