170

проклятие

преди 3 години

До БългаринСамо китайци не са ни окупирвали!

169

Бмв

преди 3 години

Китай е бедна клоака.Манипулацията ви няма да мине.И след 10 години няма да минат ЕС и САЩ по икономика.

168

ВОДЕЩА ИКОНОМИКА ЛИ!

преди 3 години

Само една космическа държава може да има водеща икономика и това е Америка. По признание на генерал Бен Рич-един от бившите шефове на космическата програма на Пентагона, НАСА живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството. На прощалната вечер при пенсионирането си пред 200 учени той каза: "Ние имаме технология, с която можем да върнем катастрофирали тук на Земята извънземни на тяхната планета от друга звездна система". Иначе хвалещите във форума примитивен Китай са смешни и не информирани.

167

Рашухактнавар Прадеш

преди 3 години

Снимката е от остров фолк нов Южен Уелс ...

166

Handel

преди 3 години

Това, което не се отчита от подобни доклади, е че немалка част от подобен растеж е дължи на манипулиране на статистиките. Например никъде не се отчита астрономическия вътрешен дълг на китайската икономика, който се дължи на субсидиране на импорта и експорта и което не може да работи вечно. Наличието на сторици милиони селски жители, които живеят в условията на натурално стопанство и извъбредно бедно в сравнение с хората в градовете допълнително изкривява реалните цифри.

165

САЩ - поръчител

преди 3 години

До Анонимен....трябва да платят репарации на всички държави по света в размер на трилиони евра за причинените щети!Явно , ти като третокласен *** не си бил уведомен, а и пък що да си правят труда.. та за да ги пишеш тия глупотевини със сигурност не си информиран ЧЕ САЩ СЕ ОТКАЗАХА да съдят Китай за изпускането на вируса в Ухан ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА ЧЕ ТЕ - САЩ СА ФИНАНСИРАЛИ ТЕЗИ ИЗСЛЕДВАНИЯ и всички лаборанти там са минали пълно сертифициране за безопасност в американски биологични лаборатории

164

Незначителен факт

преди 3 години

Не че нещо ама семейство Ротшилд СА СОБСТВЕНИЦИ на The People's Bank of China от мнооого години . Да си припомним : През 1815 година Натан Майер Ротшилд заявява: Не ме вълнува коя кукла на конци ще сложат на британския престол да управлява империята. Човекът, който доставя британските пари, има контрол и върху Британската Империя. Аз съм този, който доставя парите в Британската Империя. Същото изцяло важи и за "Китайската Империя" .

163

Анонимен

преди 3 години

сега разбирате ли защо китайците пуснаха този вирус? нищо не е случайно. за да победят запада! кога ще има сериозно разследване срещу Китай за геноцида в световен мащаб?!? трябва да платят репарации на всички държави по света в размер на трилиони евра за причинените щети!

162

ИСТИНАТА

преди 3 години

Накрая Китай ще произведат собствена фалшива САЩ :)))

161

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

Няма Милост, Няма Съвест, Има Единствена Цел - Да Ви Убие! Точно като Китайски Комунист са си Лика ПриЛика!!

160

Анонимен

преди 3 години

Китай са голяма сила , но ахилесовата им пета е Си Дзинпин , повярва си много и стана император, могат да им спретнат една цветна демократично революцийка с тотално унищожение на индустрията. Сащ са супер сила , но глупостите на демократите , отворените граници и безконтролната емиграция на хора с една гънка ще ги унищожи. Не напразно заводите са в Китай , ако бай баскетболист ставаше за работа , или 150 кг пияч на бира и макдрайф можеха да работят , заводите щяха да си стоят в Сащ.

159

Ибола Ухан

преди 3 години

Подаръкът на Китай към Света, за дето купува стоките им и ги прави Трилионери

158

Анонимен

преди 3 години

Според мен Китай ще закъса за ресурси и земя след няколко години. Тези свръх строежи консумират от всичко по много. Китайците вече не искат ориз, а мръвка. В същото време, САЩ вече разчиства ненужният д06итъk. Осигурява жизнено пространство на нормалните хора да творят. Освен това са по-опитният играч. В дългосрочен план мисля, че САЩ ще спечели войната.

157

Анонимен

преди 3 години

Аз проектирам разни работи, поръчвам ги в Китай, не защото ги обичам а защото в Бг никой неможе да ми ги направи, да неможе, а в Германия немога да си ги платя. Китайските са перфектни, честно, германските няма как да са по-добри. Но поръчвам високотехнологични части от Сащ, китайските такива са като АдиБас от битака, но едва ли ще е за дълго. Китайците се учат мн бързо и мн лесно се работи с тях, с американците също. Но демократите ще спънат Сащ, лично аз залагам на Китай.

156

Анонимен

преди 3 години

Китай нямат шанс и след 50 години да са в челната двойка по икономика:1. САЩ2. ЕС3. Китай

155

Българин

преди 3 години

Русофили, къде в прогнозите е "великата" Русия?

154

Отечествен Фронт

преди 3 години

А те САЩ във своята си 240 годишна история имат само 16 мирни години и това го признава Джими Картър във свое интервю всеки може да го прочете във интернет .

153

Анонимен

преди 3 години

По копиране ли :) те отдавна са първи там. На света му трябват изобретатели, личности и визионери. А не работяги на копия . Аз непазаря техни продукти .

152

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Факт Да точно така е той и Димитър Недков го казва във статията си пред епицентър ,прочети я много е интересна и всичко което казва този умен човек ще с окаже истина.

151

Анонимен

преди 3 години

Китай са на 1място по производство на стомана54процента от световното.Медийте ни облъчиха с електромобилите в САЩ,само където забравят да кажат ,че в Китай има 4млн.елктромобили .вСАЩ 1,7млн.А тази година китайците нахлуха в Европа и скоро такава тесла ще ударят на ,,Тесла",че И.Мъск ще трябва да си продава колите на Марс.