107

Ментърджии

преди 3 години

В България при спад на потреблението цените растат. Компенсация за намаляващия оборот. Някаква антилогика, заложена в главата на българския търговец. Чак когато ножът опре до кокала се свалят цени. Същото е с имотите. А тези които уж "спасиха" парите си като ги набиха в имоти са напълно неадекватни.

106

Анонимен

преди 3 години

Кучетата лаят, наемчетата вървят.C'est la vie.

105

Анонимен

преди 3 години

изпращамАш ли ?

104

Анонимен

преди 3 години

ама разбира се, че ще растат цените - балъци с пари колкото искаш. И всички се бутат в София, кой откъде откраднал, откъде отмъкнал - всички купуват жилища в София, крадените милиони са толкова много, че изкривяват пазара. Но това не означава, че София не е една мизерна миризлива клоака, с каруци по околовръстното и отровен въздух, ужасни задръствания и лоша инфраструктура. Тъй, че със здраве да си ползват имотите, мерси!!!

103

Помпей

преди 3 години

Готов съм и на -0,5% отрицателна лихва да държа парите в банката, отколкото да ги набухам в някаква кутийка в София.

102

Anonymus

преди 3 години

Имота не ръждясвал.. Вземи си ти една къща на 50+ години или 1 панелка на 30+ и пак ще си говорим. Като се наложи да вкараш още 50к за ремонти да го направиш годно за живот..

101

Смехурко

преди 3 години

Цитат: Пазара в България е част от общоевропейскя, климатичните и природни дадености се харесват на руснаци, американци..Само пропускаш малка подробност. София е до градове като Прищина и Скопие, а Братислава, където е толкова км2 е на 100 км и един час до Виена. Да не говорим, че пейзажът в София прилича на средносибирски и .. не знам за климата, но зимата от гумите, пушещи от копторите не се вижда слънцето.

100

Gan!0

преди 3 години

Харесва ми как хора с малко мозък, дават големи прогнози.Пазара в България е част от общоевропейскя, климатичните и природни дадености се харесват на руснаци, американци и всякакви други народи, инфраструктурата е подобрена ("ние асфалт не ядем") има и още много други фактори.Та защо всеки *** смята, че трябва да може да си купи жилище в някой голям град или хубава къща на село на стойността на нов дръгел на четири колела и тогава да вижда справедливост в икономиката...

99

1300 евро едностаен

преди 3 години

Наемодателите още ли бълнуват наеми двойни и тройни над реалните?Нищо. Нека побълнуват още малко. Като банките им вземат ипотекираните коптори, ще спрат да бълнуват.

98

МНЕНИЕ

преди 3 години

Както каза един коментар по-долу - Цените на Имотите ще паднат когато на Пръча паднат Мадите - клатят се но не падат . Цените на Имотите ще Растат ден след ден - ненапразо се казва че най-сигурната Инвестиция е Земя и Имот - хората умират , други се раждат - но Имота се наследява , не ръждасва като Мерцедес .

97

ЦИНИК

преди 3 години

Къф жа го ядем догодина малииий . Още от сагъ съм заделил едине и пиийне и некой леф я за умирачка я за черни дни.

96

дедо Ташунко

преди 3 години

Щом като се е произнесъл Шопов, не се съмнявам, че това е лъжа. Това момченце е въжеиграч и легенджия! Само човек да не му падне в ръчичките.

95

Бъчваров

преди 3 години

Аз пък си купих кола изминала 12 000км. на половин цена във Валенсия. Иначе трябваше да платя 22000е.Така , че лъжат и мажат...за недв. имоти....Всичко ....на късмет...

94

Анонимен

преди 3 години

"ИзпращамА"... ех, село село...

93

Работодател

преди 3 години

До РаботодателАаа ясно, хората изчезват, заплатите намаляват, потреблението пада, криза е, и изведнъж потреблението на хранителните стоки се увеличило и те поскъпнали, ноооо при имотите ще има брутален срив и скоро тристаен в Лозенец ще струва колкото връзка праз на Женския пазар!

92

Анонимен

преди 3 години

На снимката -красота

91

Анонимен

преди 3 години

Добре разбрахме вече няма нужда всеки ден да пускате статии за цените на копторите,да вдигат се цените докато дишаме докато вее вятър докато вали дъжд,да ражбрахме че в София и атомна бомба да падне цените ще се покачват.

90

Работодател

преди 3 години

До До РаботодателЧакам го и аз бруталния спад да накупя на кило, а докато чакам пак купувам да има за наемателите, които също чакат. Няма да ги оставя на улицата, я.

89

Анонимен

преди 3 години

До работодател:Безработицата расте, заплатите падат, потреблението пада. Криза е. Елементарно Петров! Чети повечко статистики! За книжки няма да те въветвам, защото явно хич не ги има в библиотеката ти!

88

Работодател

преди 3 години

Разкриха ме и затова си трия сам коментарите, понеже осъзнах, че изглеждам нелепо! Няма да драскам повече глупости! И този под мен що реши, че потреблението на хранителни стоки е паднало като то се е вдигнало, при това доста незнам...