124

Анонимен

преди 3 години

Пра-баба ми умря на 95 години. Беще преживяла балканската война,първа световна,втора, и комунизъм и част от прехода вечен. Беше преживяла испански грип,туберколоза,свиснки,птичи,антракс,ебола и нз си какви още вируси без ваксини и без МАУ,БАУ,ПЛЮС,МИНУС, да издават присъди и удостоверения

123

нормално

преди 3 години

Аз ако ида в ресторант и си поръчам гювеч, който го няма в менюто, кажат ми че ще стане след 3ч и после го донесат след 10мин няма да го близна!

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Парализа на лицеви нерв и анафилактичен шок, описани са в листовката на ваксината. Ето ти два странични ефекта а не един. И те изобщо не са безобидни като, зачервяване, сърбеж.... Други въпроси???

121

ХЕХЕ

преди 3 години

Интересно, и плюсчо, като баучо, бяга от факти, като дявол от тамян.

120

Шаши

преди 3 години

Със уплашени хора не може да се спори. Никакви доводи не действат. При комбинация от истерия и място за изразяване на страха, става страшно.

119

Анонимен

преди 3 години

Въздух под налягане си, плюсчо, пъчиш се мощно колко си умен, колко си "чел". Това прочете ли го "The Phase 3 clinical trial of BNT162b2 began on July 27 and has enrolled 43,661 participants to date, 41,135 of whom have received a second dose of the vaccine candidate as of November 13, 2020"Това е от сайта на Пфицър.41 135 са получили втората доза на 13-ти ноември. Реално, тогава почва пълното тестване на ваксината. Какво е станало с 2500, че са отпаднали, също никой не казва.

118

Веселяка

преди 3 години

Нали бяха милиони ваксинираните? Явно доста са починали. Лека им пръст.

117

До “+”

преди 3 години

Вие сте или промоутър на хонорара или сте от Свидетлите на Корона, на който медийната пропаганда доста зле му се е отразила ! Всичко, което казахте е без научно доказателство, защото, за да се зарази баба ми от мен е необходим в случая вирус. Sars-Cov2 до сега не е изолиран, има и награда за учен или човек, който докаже съществуването му. В Германия наградата е вече над 200К ?. Но какво тогава пълни статистиките всеки ден ще попиташ ? Помоли се и ще ти отговоря ;)

116

+-

преди 3 години

До +Моите източници, твоите източници. He said, she said. Не знам защо си мислиш, че само ти четеш и търсиш отговори. Ти си намерил тези, които ти валидират мнението и вече се пънеш. За да спечелиш спор, е нужно да разбираш другата страна и взаимовръзките с твоето мнение, да използваш аргументи и да създаваш диалго, а не да си придаваш тежест с помощта на обиди и изсмукани от пръстите "статистически" данни. Защото трябва да се отбележи, че всъщност без тях си много лек/а.

115

Шаши

преди 3 години

Предлагам: Българска ваксина с доказани качества. Двоен препек 48С' балсам за душата и тежка артилерия за модифицирани вируси.

114

Анонимен

преди 3 години

До +ОЩЕ ПОВЕЧЕ се излагаш... Ваксините за САРС убиха животните, върху които ги тестваха. Затова спря работата по тези ваксини. Дано не казваш, че сега са ги "довършили", понеже са ги имали вече започнати? Не звучи много добре за линията ти на пропаганда.

113

Bili

преди 3 години

Такива проучвания са винаги достоверни и никога манипулирани...аз вервам.

112

Баче Кико

преди 3 години

Кво спорите - в България ваксинацията ще е трудна, почти невъзможна заради перфектната организция на Боко и Ангелов. Така че и да искате няма да се ваксинирате. А гербераските тролчета ще ревнат - "*** какво толкова, че Бойко оср@ ваксинацията, нали не искате да се ваксинирате".

111

!

преди 3 години

Браво на германците

110

Жоро Босия

преди 3 години

Този хубав човек Угур Сахин от Пфитцър казва, че благата кирайска зараза ще бъде с нас "през следващите десет години", така че, не рипайте толкова високо. И не обвързва това с процента ваксинирали или неваксинирали. Просто казва очевидното. Коронавирусът е ендемичен, и ще му се радваме дълго.

109

Bili

преди 3 години

Протокола за клиничните проучвания е публичен на сайта на пфайзер. Ваксините вероятно намаляват СИМПТОМИТЕ на заболяването, което се интерпретира като предотвратяване на ковид. Ваксината може да намали главоболие или температура...Дългосрочен ефект върху здравето не е ясен още..Не мерси.

108

+

преди 3 години

До +-Кое което казах не е истина?

107

+

преди 3 години

До Анонимен 109Ето твоят коментар, е на човек който си няма абослютно никаква идея за какво става дума. Имаше две други епидемии с Коронавирус, но друг тип. Просто те не бяха толкова заразни, освен това короната си ходи по животни от много време. Тези ваксини са следствие на проучвания които са се развивали с години. СЛед като последната епидемия премина, и субсидирането е паднало. Сега има пари и продължиха проучванията. Никой не я е разработил ваксината за 6 месеца.

106

+-

преди 3 години

До +,Абе, не знам дали осъзнаваш, ама анонимните, дето ти отговаряме тук сме поне трима. Пиша вече някакъв ник, че да мога да се забавлявам по-добре :) Иначе е много забавно, да те гледам как се пениш на ужким един човек :)

105

Хюго Бос до 102

преди 3 години

Тежки реакции? Наричаш неразположение и алергична реакция като подуване на инжектираното място тежки реакции?? Това може да с епрояви при всяка ваксина. Спрете се с тези манипулации.