46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Бойко го закрилят влиятелни фигури от бившия СИК, иначе не би оцелял досега :) Никой не му вярва, но си го има чувството за бащицата, един от нас :))

45

Николай

преди 3 години

Мене повече ме кефи Валери Симеонов, аз съм патриот, кефат ме патриотите защото ние обичаме майка България!

44

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе Бойко,а герберите трябва да си ходят,бивши и настоящи!

43

Панко

преди 3 години

До Анонимен 34Стига сте се хвалили кой колко взима. Какво като взимаш някакви кирливи пари. Пак си наемник и друг разполага и с времето ти и обира плодовете от труда ти. Това, че ти подхвърля някакви трохи и ти се мислиш за богопомазан си е твой проблем. А и какво като взимаш Х лева и ти си добре когато заобикалящата те среда е зле и хората са подтиснати - що за човек трябва да си да се чувстваш ОК с това и да продължаваш да парадираш.....

42

Анонимен

преди 3 години

Когато ББ заловяха или нарочеха някоя жертва,която трябваше да направи насила онова,което те и кажат,взимат близките им като заложници и ги следят,преследват,дори заплашват със смърт,съвсем в терористичен стил управляваха,ако пропеят,ги убиват,ако някой кажеше нещо неудобно на ББ,ЦЦ,рано или късно умираше,ето това е беше управлението им! Закриха и критични сайтовеНасилие над населението е управлението им!Те са 100% нацисти,в буквалния смисъл!

41

Анонимен

преди 3 години

За мен Бойко е една идея по-добре от Кобричката, но щом е 10-11 г. на власт, значи си го заслужаваме като народ :) От трите пъти когато гласувахме за него (не за ГЕРБ), гласувах през 2009 г., после се почнаха оправданията че за всичко са му виновни другите, съответно прозрях че е съвремения бай *** и спрях да гласувам :)) Да уточня, не съм комунист, родителите ми също не са били :)

40

Ко? Не?

преди 3 години

Всеки втори ли?! Вие къде сте го правили това проучване? В някоя агенция с държавни служители с гарантирани доходи ли? В частния сектор е ЛЕШ! Въпрос на дни и седмици е мършата да започне да мирише. Ама буквално.

39

Мариела

преди 3 години

Аз и моето семейство ще гласуваме за Станишев и БСП. При БСП живеехме по-богато и по-сигурно.

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА като сменим Бойко Борисов кого ще си турим да ни управлява живота и да ни оправя?-------Ако да "ни оправя" означва терор,рекет,грабеж и убийства на населението,не благодаря,няма нужда! При БСП и Станишев, страната беше хиляди пъти по-спокойна и не умираха толкова много хора!

37

Анонимен

преди 3 години

Годината е лоша само за простите и некадърните. Способните и умните хора винаги успяват. Да вземем за пример хомосексуалистите и лесбийките, едно малко незначително малцинство не повече от 2-3 процента успя да наложи правата си на законодателно ниво в целия демократичен цивилизован свят през последните години и днес никой нищо не смее да им каже защото попада под ударите на закона. Само простите и некадърните са оплакват.

36

антибсп

преди 3 години

Годината си имаше и добри неща. Мъка ми става само, като си помисля речта на резидента обаче ...

35

Цонката

преди 3 години

Тази година беше берекетлия за Премиера, захлеби сериозно и качи поне 20 килца!

34

Анонимен

преди 3 години

А като сменим Бойко Борисов кого ще си турим да ни управлява живота и да ни оправя?

33

Анонимен

преди 3 години

Ужасна година, следващата ще е по-шит и от тая, уви!

32

ЕНП убива България!

преди 3 години

До АнонименБойко може и да е оцелял,но с цената на много убити,тежко разболяни,смазани хора и медии,с концлагер за измъчване и убийства на хора,със скоростно пълнещи се гробища,с продажбата на България,варварски грабеж на герберите и бедност за населението,дългова спирала от която няма излизане и която е на гърба на населението,но парите са в него и той ги разкешва за да си купи нова власт,защото никой не гласува за герберите,те фалшифицират изборите и ги купуват,купува и партийци от други пар

31

Койчо

преди 3 години

Най добрата година е тази защото видяхме колко милиони евро и злато може да се побере в едно чекмедже.През други години не сме виждали такова нещо

30

Анонимен

преди 3 години

Омръзна ми да чета за Бойко... На разни криви ракети (берачи на малини)- Бойко им виновен... И аз никога не съм гласувал за него (избирател на ДБ съм), но в последните 12 години само се развивам и заплатата ми от 1200лв. едно време стана над 10 пъти повече. Разбира се, това не е достатъчно човек да е щаслив. Трябва работата, семейстовто, средата да го удовлетворява. И това го имам и съм щастлив. Голямата работа как в името на здравето на всички нас сме стояли вкъщи и как сервитьорите обеднели.

29

Анонимен

преди 3 години

През цялото време на боледуването от вируса, което беше около 10 дни си повтарях: "Не се подавай на манипулации!!!". Минах с 2-3 аналгина и 2-3 аспирина и 8 дни над 38 градуса температура - да не каже накй: Леко си минал.Та за каква психоза говорят някои по-долу?

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Зависи какво имаш напредвид умен, хитър, приспособяващ се :)) Умните никога не са имали власт, понеже са умни, смятали са ги за изключение от правилото, хитрите са приспособимите, нещо като наш Бойко, от тях зависи съдбата на поданиците им :) Знам, и аз го смятах за глупав селянин, все още го смятам за такъв, но оцеля, значи селската хитрост имала значение :))

27

Анонимен

преди 3 години

Другите мерки предвиждат увеличаване на еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).