366

Анонимен

преди 3 години

В новата руска конституция е прогласено върховенството на руското законодателство. Вече разни съдилища в Хага и Страсбург в Русия не предат. Така Русия си върна пълния суверинитет и никой не може да й се меси. А Навални - бил отровен с новичок ха ха ха. Мария Певчих му го турила в гащите, ха ха ха. На тоя бръмбар и една доза мухозол му стига. И как го виждате за президент, той и за тоалетна хартия не става, всички в Русия знаят, че е мошеник, аферист и платен агент на чужди фондации и служби

365

Ники

преди 3 години

Тия ги лушаме от 20 години :D

364

Анонимен

преди 3 години

Путин опитва да се барикадира с закони за недосегаемост и ненаказуемост, но при Навални Трибунала в Хага му е сигурен...освен ако не излезе с краката напред от Кремъл !

363

Анонимен

преди 3 години

ако беше пияницата елцин щяха да го потупват по рамотовсички неудобни дето се грижат за народа си са лоши за краваршингтонготини са само националните предатели дето доят обствения си народза сметка на краварчетата

362

Анонимен

преди 3 години

браво на путин

361

Анонимен

преди 3 години

Джуджето е много зло и страхливо. Плаши се и от критика. Уби Немцов ама некъдърниците от великите му тайни служби се провалиха с Навални.

360

Анонимен

преди 3 години

зле преведена *** статия, предизвикваща драйфане..

359

Анонимен

преди 3 години

Я, как русский и болгарский гражданин, специально напишу по-русски. Отличная статья, спасибо! Отразили положение вещей так, как оно есть. И сожалею за идиотские болгарские комменты, принадлежащие людям с промытыми мозгами и явно не владеющим вопросом.

358

журналистика??? Хаха

преди 3 години

кой ги пише тия повърни

357

Анонимен

преди 3 години

???

356

таково животно

преди 3 години

До ЧебурашкаКак да няма американофили?! - ето виж се само: "като америка няма тъй велика на света" десетки коментари наред.Аватара ти е като снимка на американски президент и непрекъсното плюеш срещу Руссия!Ако това не е чистокръвен американофил - то какъв друг може да е?

355

Поп Грую

преди 3 години

Ах, ваштамаамицахитра! Натикали сте източника на тая долнопробна басня в средата, но аз се досетих кой е авторът още на първия абзац!

354

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаВсеки има правото да крещи каквото му е угодно. Но, ако някой има за цел да представи пример за зле развит транспортен сектор в Русия, то ЖП-транспортът не е подходящият пример. И в тази област Русия не е върхът на сладоледа, но именно този тип транспорт е относително добре развит / без да постига стандартите на САЩ, разбира се!/. Ако някой иска да представи Русия в лоша светлина - налице са руските автомобилни пътища. Там наистина е морга в 90% от случаите...

353

през това време

преди 3 години

Очакаме следващата 'новина' за Навални.

352

Анонимен

преди 3 години

Пропукват ви се главите на вас

351

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам само защо американофилити толква сравняват Америката със Русия?Нали по техните твърдения има много по-развити страни?

350

И аз да допълня!

преди 3 години

До Да допълня...Скъпи Допълнитко, всичко подлежи на сравнение / но сравнението не е изравняване!/, стига да не е сравнение на трудно сравними неща, поне от гледна точка на здравия разум. В света на религиозната вяра наистина има сравнения, които Църквата определя като "кощунство". Вие религиозно ли гледате на САЩ, та говорите за кощунство?

349

Карая на запада

преди 3 години

Е когато една 'изостанала' страна със площ една шеста земното кълбо и със ресурси колкото на 'цивилизования' запад не иска и да знае за псевдодемократичните ценности!

348

IT-спец

преди 3 години

аре малко критично мислене, няма доказателства че Русия е хакнала САЩ (поне аз не съм виждал такива а съм в тази сфера) дори повече от половината твърдения които идват от запад за Русия и Путин няма доказатества а само предположения, е то като се раздвижи една лъжа няколко пъти и се взема за истина, информирайте се от няколко различни вида източници така ще си прецените сами за себе си кое е истина и кое може би не е!

347

Анонимен

преди 3 години

Путин няма да изкара до 2036, но ще е на власт до края на живота си. След това дано дойденякой добър, защото Путин им *** мамата на руснаците.