66

Анонимен

преди 3 години

Всички са подчинени на глобалистите,дори републиканците,които се борят срещу глобализма и искат държави на отечествата,а не наднационални корпорации,защото парите са в глобалистите.Ирина Мухина:https://youtube/watch?v=BbtQTghPpaU.

65

Анонимен

преди 3 години

Оказва се , че тоя вирус мутирал след като заразил кока колата.Вижте кви работи пием.Чух ,че италианците го открили и в компот от круши. Казах ви, голяма работа е ПСР теста.

64

Пазете се !

преди 3 години

Аз и семейството ми изкарахме корона вируса. Ние го минахме леко.. само жена ми направи бронхит. Но толкова време ни плашиха, че след PCR теста 2 дена съм спал по 1-2 часа - не мога да се отпусна. Това ти скапва имунната система. Отделно на жена ми лекарката и изписа 2 антибиотика без да я прегледа, без снимка, без да има температура. Вече съм 100% сигурен, че вируса е изкуствен и се използва за предизвикване на социална и икономическа криза. Надявам се някой ден причинителите да се накажат !

63

мишка за 5$

преди 3 години

До Анонимен69Медицинска сестраприпадна по време на живопредаване минути след COVID ваксинация(видео)Първите фронтови работници в Чатануга-четвъртият поголемина град в щатаТенеси,САЩ получава ваксина в четвъртък (17.12.2020).Медицинска сестра,администриряна с ваксина COVID-19,пада е безсъзнание по време на интервю.Правят се огромни опити случаят да се потули.

62

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля,че е здравословно човек да е скептик по отношение на нови неща. Да си прецени ползи и рискове от ваксината , например.В крайна сметка най - застрашена група са медиците, а и те са групата , която контактувайки само с болни, би могла да разпространява заболяването.100% от тях няма да се ваксинират.

61

ваксинатор

преди 3 години

Вируса ще изчезне като ваксинират всички *** разнасящи COVID 19 по света!

60

Анонимен

преди 3 години

"Вирусът няма да се повлияе от ваксината ако се промени, така че да избегне пълния ефект на ваксината и да продължи да заразява хората. Това може да е най-тревожният елемент от случващото се с вируса." Мисля, че това мнение на експертите обяснява много неща, едно от които е, че този вирус няма да изчезне години наред, ще прави нови устойчиви мутации на ваксини и ше ни разкаже играта. Това действително се превърна в новата чума на 21 век. А с тези ваксини, мутациите ще станат още по-страшни.

59

Клаус Шваб

преди 3 години

Казах,че вируса е ви се стори първо априлска шега като започнем да спираме тока телефоните и интернета придружено с домашен арест и намордници!

58

Анонимен

преди 3 години

Ами, това което знаем е че новата мутация идва точно на време, за коледа. Като подарък от овчарите на добитъка.

57

Анонимен

преди 3 години

Новият щам се появи с ваксината. Първите които се ваксинираха бяха в Анлгия. Първите от които тръгна новия щам са пак те. Всичко е очевидно.

56

Анонимен

преди 3 години

никакъв нов по-опасен щам няма, още по-малко такъв да е разпространен само в южна Англия. Направено е изследване във Великобритания, от което е установено, че от многото незначителни мутации една преобладава. От там Джонсън го използва като оправдание за нов локдаун по празниците. Медийните истерици само това и чакаха.

55

Пен Шон

преди 3 години

"Добре бе конспираторе, ако не бяха ваксините днес щеше да има масов мор от едра шарка, туберкулоза, дифтерит, тетанус... Ама не - ти си знай там твойте празни приказки!"тук коментираме една определена ваксина, а не ваксините по принцип. Подозирам, че си го разбрал това, но нарочно лалаш напосоки, защото нямаш аргумент

54

noFreeman

преди 3 години

какъв стандарт в русия и китай бе ***... в русия 85% от населението едвам има какво да яде - 10-12% са в 3-4 големи града с що-годе добри заплати, няма как да е по-друг начин, защото джуджето дето се е скрило в бункера ще го изкарат като мишка... не гледате ли окупацията на кремъл... или нищо не може да излезе от мешаната страна наречена Рус... на *** му идва края и то хората ще го свалят, рейтинга му е едва 10%

53

noFreeman

преди 3 години

направо не знам откъде си ги измисляте тия щамчета и фалшификации... сетих се, никой не иска инжекцийки и затова трябва да се стресира населението повече... ще ви се връща тъпкано реп--ти..ли... тукашните статии ме хвърлят в постоянен смях

52

Анонимен

преди 3 години

И управляващите ни кратуни баш след софрите и сбирките ще пуснат децата да обменят всичко по училищата, което са хванали по празниците... Нищо че все още не са известни дългосрчните увреждания, които нанася вируса на организма.После ще викат, че хората са виновни.Малко акъл ви трябва, ама навреме!

51

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява.

50

Анонимен

преди 3 години

Западната капиталистическа система се провали. От сега нататък ще има мизерия и все нови и нови мутации.

49

F-16

преди 3 години

Бойко, a ти колко милиарда даде за старите американски хвърчила?

48

Анонимен

преди 3 години

Аха. То и маските в началото на пандемията не предпазваха... докато набавят големи количества.

47

Анонимен

преди 3 години

Добре бе тука в коментарите не сме експерти, ама колко пъти се каза, че не може да контролираме вирус веднъж изпуснат... Ще мутира още 10 пъти сигурно и пак ще има умници след 3 месеца дето ще викат "абе само за месец за ви затворили, абе 3 месеца ли не можете да си седите вкъщи, абе какво са 2 години без да може да се придвижвате свободно" . Пак казвам, който умира от страх да се затваря. Пуснете ни нас лудите да излизаме, вие нормалните си стойте вкъщи и ще видим, кой ще уцелее накарая.